Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MYG @ 2016 03 15, 18:23)
tai kad mano nusiziuretas modelis yra MYToys pigiausiai net ir su -15% smile.gif

Iki galo dar nenusprendziau ar pasiduoti guminiu ratu pagundai ar ne biggrin.gif.
Cia LT apsiziurejau, apsiciupinejau situos naujuosius Cybex, tik ju gaila nera su tais geresniais ratais pabandyt. Idomu ar verta uz juos permoket ir dar 1.2 kg didsni svri tampyt neapsisprendziu va to...
Bet zodziu kainos tokios -

paprastais ratais My Toys su -15% 222 eur (plius siuntimas i LT )
http://www.mytoys.de...2.07.01/4173264
paprastais ratais Windeln 256 eur.
http://www.windeln.d...ign=lowerfunnel
Abu sie modeliai LT kainuoja 289 eur.

Na ir guminiais ratais 255 eur plius siuntimas i LT
LT tokiu net nera.
http://www.mytoys.de...2.07.01/4173260

Pas mane ne cybex, o baby jogger vezimukas su paprastais ratais, tai man pripuciamu kazkaip netruksta blush2.gif 4u.gif o plius ir svorio nemazsi dasideda g.gif
Atsakyti
Patarkit kur LT geriausiai pirkti buitinę techniką: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, viryklė, mikrobangė. Tinka ir užsienis, tik turbūt niekas nesiunčia tokių daiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 15, 19:22)
Čia prekė labai sunki gal buvo? Va ir mastau ar apsimoka siųsti

Moteriskos kelnes
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 19:35)
Patarkit kur LT geriausiai pirkti buitinę techniką: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, viryklė, mikrobangė. Tinka ir užsienis, tik turbūt niekas nesiunčia tokių daiktų  g.gif

Yra Kaune NIC toks centras. Ten buitine technika, butent Siemens, geriausias kainas pasiule. Konkretaus pardavejo nepamenu, bet jie ten man atrodo vieninteliai su buitine technika. Mum irgi kazkas rekomendavo is draugu.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2016 03 15, 18:26)
Mergaitės ar esate kas pirkusios iš www.vidaxl.lt, neblogų kainų yra, bet ar patikima parduotuvė?

Esu pirkusi pora kartu tai tikrai jei ne daugiau viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 15, 20:02)
Aš pirkau užvakar vakare, šiandien išsiuntė  g.gif

nu geras blink.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 03 15, 19:56)
Aš 13d užsakiau, 14d gavau laišką, kad jau išsiųsta, šiandien yra post nuoroda - kol kas dar neaktyvi  4u.gif Bet mano viena prekė, gal dėl to taip operatyviai viskas  g.gif

mano irgi viena smile.gif keista kodel cia taip g.gif

dar po poros dienu pirkau vyro pastu bet paypal tuo paciu gal cia beda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 15 kovo 2016 - 20:40
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 15, 16:10)
Ir viskas gerai, gavo? Nes man reikia prekę vieną tik grąžinti, paprastu 1-2 eurai siuntimas kaip suprantu

viskas gerai. Svarbu tik, kad jie gautų, nes mūsų paštas labai jau nepatikimas
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 03 15, 20:58)
Yra Kaune NIC toks centras. Ten buitine technika, butent Siemens, geriausias kainas pasiule. Konkretaus pardavejo nepamenu, bet jie ten man atrodo vieninteliai su buitine technika. Mum irgi kazkas rekomendavo is draugu.

Dėkui, kaip suprantu ten parduotuvė http://www.daneka.lt/ bus? Ar didelis kainų skirtumas buvo nei pas kitus?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 19:35)
Patarkit kur LT geriausiai pirkti buitinę techniką: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, viryklė, mikrobangė. Tinka ir užsienis, tik turbūt niekas nesiunčia tokių daiktų  g.gif

as kiek ziuriu, mums taip pat viskas aktualu , tai man kol kas patiko anaga , nes visu pirma jie turi visus katalogus ir ten pas juos siemens visada kiek ziuriu yra nuolaida, ir gali uzsakyti is viso asortimento. Del kainu man taip pat pasirode ju geri pasiulymai. Pasiziurekite ju puslapyje, jie ir turi patalpas, kazkur savanoriu man atrodo prospekte, nebuvau, nezinau . Skaiciau atsiliepimus apie juos, tai negaliu pasakyti , kad labia geri tie atsiliepimai , bet as kol kas jei nieko geresnio nerasiu turbot pirksiu is ju . Tik mes dar turime metus laiko , tai neforsuojame. O jus jei nuspresite pirkti is ju parasykite, ar pavyko dar nusiereti smile.gif
Atsakyti
O man kokia tragedija su paštu. Mano paštas Kalvarijų g. Kažkokie nenormalūs siuntė gyvsidabrį paštu, kuris sudužo pašto skyriuj. Tai norėdami atsiimt bet kokią korespondenciją kulniuojam dabar į Gedo pr. Ir jokių žinių kada vėl atsidarys. Jei ką siųst arčiau yr Panorama. Bet belekokį šūdniekį gavus reik trenktis į prospektą kur nei prieit nei tuo labiau privažiuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 21:45)
as kiek ziuriu, mums taip pat viskas aktualu , tai man kol kas patiko anaga , nes visu pirma jie turi visus katalogus ir ten pas juos siemens visada kiek ziuriu yra nuolaida, ir gali uzsakyti is viso asortimento. Del kainu man taip pat pasirode ju geri pasiulymai. Pasiziurekite ju puslapyje, jie ir turi patalpas, kazkur savanoriu man atrodo prospekte, nebuvau, nezinau . Skaiciau atsiliepimus apie juos, tai negaliu pasakyti , kad labia geri tie atsiliepimai , bet as kol kas jei nieko geresnio nerasiu turbot pirksiu is ju . Tik mes dar turime metus laiko , tai neforsuojame. O jus jei nuspresite pirkti is ju parasykite, ar pavyko dar nusiereti smile.gif

Man irgi viskas aktualu- rudeno teks irengineti nauja buta. Tad irgi buciau dekinga, jei tokia info paviesintumet sioje temoje
Atsakyti
Jei visoms taip aktualu , ta gal imame busa ir vaziuojame I vokietija smile.gif))))))))))) arinksime ka ten ismeta smile.gif)))) dar ir vaikams po dvirati prigriebsime smile.gif)))))))) o jei rimtai , man taip pat butu idomu , ypac kas is uzsienio sunciasi, nes lt rinka , kaip ir pastudijavusi neblogai .
Papildyta:
trumpai del anagos, cia ne reklama , jie ten aug visko turi , ir santehnika, ir katilus , na labia daug. Tai jei kas pirksite, ir darys nuolaida kazkokia stebuklinga perkant daug , parasykite . Nes as turiu tokia minti, kad reiket bandyti sakyti ir tartis smile.gif
Atsakyti