Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 15, 16:03)
Gal kas esate gražinę prekes į Nextdirect? Kaip reikia jiems siųsti? Galima paprastu ar tik registruotu paštu?

aš siunčiau paprastu
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 15, 16:06)
aš siunčiau paprastu

Ir viskas gerai, gavo? Nes man reikia prekę vieną tik grąžinti, paprastu 1-2 eurai siuntimas kaip suprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 15 kovo 2016 - 16:18
O kodel tas concord kedutes taip griebet? Jos turi testavimo vertinimus? As pirkau irgi kedute is windeln, bet kita. Ziurejau, kad adace bent jau butu vertinimai geriausi smile.gif
Atsakyti
Mamos, kas turit NEXTO 128 cm kelnes - džinsus. Gal galit pamatuot kelnių ilgį visą ir vidinę siūlę? Įsivaizduokit nei Panoramūj nei Akropane tokio dydžio nėra! Laža visiška. Tokių dailių kelnių yra ir nežinau kokį dydį pirkt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 18:24)
Mamos, kas turit NEXTO 128 cm kelnes - džinsus. Gal galit pamatuot kelnių ilgį visą ir vidinę siūlę? Įsivaizduokit nei Panoramūj nei Akropane tokio dydžio nėra! Laža visiška. Tokių dailių kelnių yra ir nežinau kokį dydį pirkt.

Turim velvetkes 128, galesiu veliau pamatuot mirksiukas.gif
Jei kazka siusities is Nextdirecto priimkit i kompanija, man reik bernui dzinsu, nieko doro pas mus ner schmoll.gif
Atsakyti
Idomu ar camelios buna kokie nuolaidu kodai? Prisikroviau vaistu, galvoju dar gal kokia nuolaida butu neblogai. Kad eurovaistines 5 eur nuolaida yra zinau, bet ten ir su ta nuolaida bus brangiau nei camelijoj... aciu jei bus zinanciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ar esate kas pirkusios iš www.vidaxl.lt, neblogų kainų yra, bet ar patikima parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2016 03 15, 18:26)
Mergaitės ar esate kas pirkusios iš www.vidaxl.lt, neblogų kainų yra, bet ar patikima parduotuvė?

draugei padėjau apsipirkti. pirko baldus. mokėjom per paypala. nu viską gavo. nesiskundė g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 15, 17:59)
Turim velvetkes 128, galesiu veliau pamatuot mirksiukas.gif
Jei kazka siusities is Nextdirecto priimkit i kompanija, man reik bernui dzinsu, nieko doro pas mus ner schmoll.gif

Būk gera pamatuok. Juodas kelnių stygius. Bet net ir norėdama nenupirkčiau ant žemės Lietuvos. Bo nėr. Matyt 2010 metais bernų gerai užderėjo nes visos išpirktos biggrin.gif šiandien per tas dvyrkas turėjau progos prašliaužt pro pardes. Vaizdas nekažką. Batų pardėj Salamander kaip po karo. Sakau ko taip liūdna pas jumi? Tai sako kol senų neišparxuosim naujų neveš blink.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur gerą sėdmaišį pirkti?
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 03 15, 17:11)
Idomu ar camelios buna kokie nuolaidu kodai? Prisikroviau vaistu, galvoju dar gal kokia nuolaida butu neblogai. Kad eurovaistines 5 eur nuolaida yra zinau, bet ten ir su ta nuolaida bus brangiau nei camelijoj... aciu jei bus zinanciu  4u.gif

perku pastoviai camelijoj internetu, kiekvieną mėnesį tikrai, nes nuolaidų vis išmeta gerų (o ir prie namų yra), bet jokių kodų niekada nesiuntė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 15, 17:03)
Gal kas esate gražinę prekes į Nextdirect? Kaip reikia jiems siųsti? Galima paprastu ar tik registruotu paštu?

As grazinau neseniai, sumokejau 7,24 eur uz grazinima, aisku, tu pinigu neatgavau. Siunciau registruotu.
Atsakyti