Nu reik zinot siaip emus ir nuvaziavus i Vokietija tan nemanau,kad rasit. MB ten vazineja periodiskai, pas zmones,kurie ten gyvena, na verslas jo toks, tai savo apylinkese zino jie ten viska ir visus...
MyToys ir man pirma kart koda atsiunte ae tik -15%
Gal kuri netycia turte koduka didesni kad galiotu vezimeliams? Nes kaip suprantu jie prie sporto prekiu nesiskaitys ir jiems dabartiniai kodai negalios? Gal kuri galetumete patikrinti?
Gal atsiras norinciu prisijungti prie MANGOOUTLET? Siandien paskutine diena galioja papildoma -30% nuolaida is WINTER SALE Reikia vienos prekes, nesurenku iki nemokamo siuntimo (nemokamas nuo 50eur.)
Taip pat pasikartosiu, kad renku ZOOPLUS.DE iki nemokamo siuntimo truksta ~ 20-30eur.-
Vilnius krepseliu lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
MyToys ir man pirma kart koda atsiunte ae tik -15%
Gal kuri netycia turte koduka didesni kad galiotu vezimeliams? Nes kaip suprantu jie prie sporto prekiu nesiskaitys ir jiems dabartiniai kodai negalios? Gal kuri galetumete patikrinti?
YOOX kaip prekės dinginėja , ryte buvau 10 prisikrovus, 4 jau nėra. Galvoju, vienų batų dar laukiu, ketvirtadienį numatoma pristatyt, dabar jie gaunas ant 14 eur pigiau. Kažin jei dabar užsakyčiau, o praeitoj siuntoj užsakytus grąžinčiau , ar negrąžins jie man už pigiau pirktus . Nenoriu laukt ketvirtadienio- visai mano prekių neliks