Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 12:35)
siaip panos tikrai, kaip buvo pensininkams pripazinta , kad neteisetai sumazino , jie kreipesi I teisma, ir jiems dabar kompensacijas pazadejo ( aisku neaisku kada ismokes ) bet .... tikrai reikia organizuotis , ir taip pat kreiptis I teisma , kad kompensuotu ir mums . Man tai be galo aktualu , as du kartus likau nukriausta su pirmu vaiku 2012 metais ir su antru 2015 metai. O ten as mane nemazi piigai. Jei kas organizuosite busiu dekinga jei pranesite viesai. As pabandysiu surinkti panas , su kuriomis mes rasta raseme el motinystes ismoku atstatymo ir kreipemes su juo I prezidente, seima, ministra pirmininka, vyriausybe ir taip toliau ( visimes mes ten buvome parase smile.gif ) Zodziu jei as turesiu kokiu ziniu , as pranesiu smile.gif jei kas tures bukite zmones parasykite I az . Nes jei nieko nejudinsime niekoir negausime .

as palauksiu dar atsakingu instituciju komenaru kuri laika ir mastau apie kreipimasi i teisma. jei kreiptis, daug rasyt ir sudetingai nereiks. jei parasysiu pareiskima, galesiu pasidalint smile.gif
aisku dar reiktu susirinkti irodymus apie darbo uzmokesti ir kiek sodros buvo ismoketa, bet manau galima pareiskime teismui irgi prasyti, kad sita info isreikalautu is dsrbovietes ir sodros. tik klausimas kaip teismas paziures - gali jam netikti tokia strategija ir grazinti pareiskima tikslinti ir paciai pateikti irdoymus.
bet si tema ne tam skirta, tad uzteks si klausima komentuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 kovo 2016 - 11:44
QUOTE(Lyn @ 2016 03 15, 11:37)
as  palauksiu dar  atsakingu  instituciju  komenaru  kuri  laika  ir  mastau apie  kreipimasi  i  teisma.  jei  kreiptis,  daug rasyt ir  sudetingai  nereiks.  jei  parasysiu  pareiskima,  galesiu  pasidalint  smile.gif tik  pajudinkit  mane  po  kurio  laiko  per  az
aisku dar  reiktu  susirinkti  irodymus apie  darbo  uzmokesti  ir  kiek sodros  buvo  ismoketa,  bet  manau  galima  pareiskime  teismui  irgi  prasyti, kad sita  info  isreikalautu  is  dsrbovietes  ir  sodros.  tik  klausimas  kaip  teismas  paziures  -  gali  jam    netikti  tokia strategija  ir   grazinti  pareiskima  tikslinti  ir paciai pateikti  irdoymus. 
bet si tema ne  tam skirta,  tad  uzteks  si  klausima komentuot   ax.gif

labia mpai , jei prisijungsite I sodros puslapi ir rasite ismokos paskiryma, ten bus nurodytas jusu vidurkis, ir po to bus eilute maksimalus vidurkis, tai manau vien sito skaiciaus jau pakanka , o siaip is darbovietes suveikti , ir sodroje paprasyti , kad uzdetu antspauda manau problem diedeliu nebus . Viskas AS BUTINAI JUMS PARASYSIU smile.gif

dar pajamu deklaravimas, taip viskas ten yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 15 kovo 2016 - 11:47
QUOTE(Lyn @ 2016 03 15, 11:37)
as  palauksiu dar  atsakingu  instituciju  komenaru  kuri  laika  ir  mastau apie  kreipimasi  i  teisma.  jei  kreiptis,  daug rasyt ir  sudetingai  nereiks.  jei  parasysiu  pareiskima,  galesiu  pasidalint  smile.gif tik  pajudinkit  mane  po  kurio  laiko  per  az
aisku dar  reiktu  susirinkti  irodymus apie  darbo  uzmokesti  ir  kiek sodros  buvo  ismoketa,  bet  manau  galima  pareiskime  teismui  irgi  prasyti, kad sita  info  isreikalautu  is  dsrbovietes  ir  sodros.  tik  klausimas  kaip  teismas  paziures  -  gali  jam    netikti  tokia strategija  ir  grazinti  pareiskima  tikslinti  ir paciai pateikti  irdoymus. 
bet si tema ne  tam skirta,  tad  uzteks  si  klausima komentuot  ax.gif

Na atsiprašau, dar aš įsiterpsiu blush2.gif Turiu ir aš savo praktikoje panašų atvejį, kai sudalyvau masinėje pretenzijoje dar 2010 m pakeitime. Šnipštas išėjo... Labai abejoju kad kažkas pavyks atbuline data, paprastai juk taikoma tik nuo įsigaliojimo. (juk realiai sprendimą visada sau naudingai traktuoja ir palenkia)
Atsakyti
oi,mergaitės,aš turiu 30, 20kodus mytoyse,bet 30 tikrinau kam veikia doh.gif taigali jau nebeveikt,ot kvaisa doh.gif tai jai kam reikia gali atiduoti jai priimsit su mažu krepšeliu,Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 12:43)
labia mpai , jei prisijungsite I sodros puslapi ir rasite ismokos paskiryma, ten bus nurodytas jusu vidurkis, ir po to bus eilute maksimalus vidurkis, tai manau vien sito skaiciaus jau pakanka , o siaip is darbovietes suveikti , ir sodroje paprasyti , kad uzdetu antspauda manau problem diedeliu nebus . Viskas AS BUTINAI JUMS PARASYSIU smile.gif

o vat kaip - liuks, tik antspaudu butinai reiks, nes tik atspausdinto lapo teismui nepakaks. klausimas ar ant tokio lapo detu sodra antspauda irgi... gal savo lapa kazkoki su spaudu duotu.... bet cia jau detales
Papildyta:
QUOTE(geliuke @ 2016 03 15, 12:45)
Na atsiprašau, dar aš įsiterpsiu  blush2.gif Turiu ir aš savo praktikoje panašų atvejį, kai sudalyvau masinėje pretenzijoje dar 2010 m pakeitime. Šnipštas išėjo... Labai abejoju kad kažkas pavyks atbuline data, paprastai juk taikoma tik nuo įsigaliojimo. (juk realiai sprendimą visada sau naudingai traktuoja ir palenkia)

nu as savo praktikoje 2 tokius atveju jau turiu/ turejau - viena 2005 m. ( pinigus prisiteisiau) ir dabar dirbu su analogisku klausimus su neismoketu darbo uzmoeksciu valstybes tarnautojams (irgi po Konstitucinio teismo nutarimo) - cia siek tiek kita situacija ir jiems bus ismoketi pinigai be teismu uz laikotrapi nuo 2009 m. geguzes 1 iki 2013 m. spalio 1 , pagal istatyma per ateinancius 5 metus ( atbuline tvarka ane ???)

nerizikuociau 100 proc garantuoti, kad tikrai galima atgauti pinigus, reiktu visa KT psrendima dar skaityti, bet pagal kitu bylu analogija - daug sansu, vat ir norisi dar sulaukt ir atsakingu instituciju komentaru.

tik paskelbs ji tik 2017-01-02- tada matyt su pareiskimais teks palaukti iki sito termino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 kovo 2016 - 12:08
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 08:07)
Kad nėr už ką. Pati tiek džiaugiaus radus, ir teko nusivilti. Kas svarbiausia kad tuose a lia "trusted shops" puslapiuose kituose, įvertinimai muša rekordus. O vat forumuose visai atvirkščiai rašo. Kad pakuotės kaip ir originalios o viduje arba nudūkęs birzgalas arba neaišku iš viso kas. Dažniausiai - jog pasenęs produktas.

JMD tai ka patartum nerizikuoti man, nepirkti is sios parduotuves kvepalu? Bijau kad fakes nebutu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 03 15, 12:54)
JMD tai ka patartum nerizikuoti man, nepirkti is sios parduotuves kvepalu? Bijau kad fakes nebutu. g.gif

Nepirk. Ir aš neperku biggrin.gif be bajerio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 12:11)
Nepirk. Ir aš neperku  biggrin.gif be bajerio.

Gerai kad paprotinai, nepirksiu ir as tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 11:08)
Kadangi paskutinėje temoje buvo labai daug diskusijų dėl PVM, GPM ir Sodros išmokų esant motinystės atostogose, tai gera žinia visoms uždirbančioms daugiau nei Sodros "lubos" Šiandien Konstitucinis Teimas priėmė sprendimą, kuriame paskelbė, kad  nustatytos Sodros "lubos" yra nepagrįstos, todėl teisės aktai, numatę šias lubas, nebegalios. Kadangi šis sprendimas susijęs su biudžeto planavimu, Konstitiucinio Teismo sprendimas įsigalios 2017-01-02. Taigi kas uždirbate virš Sodros "lubų" nuo kitų metų galėsite džiaugtis didesne, jūsų pajamas atitinkančia išmoka  thumbup.gif
http://www.lrkt.lt/l...nstitucijai/610

na jau ačiū, kai trečią vaiką baigiu su tom nelemtom lubom užaugint, tai jau susimylėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 15, 13:22)
na jau ačiū, kai trečią vaiką baigiu su tom nelemtom lubom užaugint, tai jau susimylėjo  doh.gif

Na kadangi man iki lubų toli, (mes ir gi trečią užaugint baigiam) palei žemę kapanojuos tai ir galvos neskauda biggrin.gif

Galėtų bent būsimoms mamoms procentus atkurti, nes ubagystė pirmais metais garantuota, tai da gerai kad mažas nemoka kalbėt ir nėr didelių užgaidų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 12:35)
siaip panos tikrai, kaip buvo pensininkams pripazinta , kad neteisetai sumazino , jie kreipesi I teisma, ir jiems dabar kompensacijas pazadejo ( aisku neaisku kada ismokes ) bet .... tikrai reikia organizuotis , ir taip pat kreiptis I teisma

o kam organizuotis? As teciui per teisma seniai atgavau pingus. Skundziau Sodros sprendimus (nes jie man senati norejo taikyti). Bet grazino viska iki cento.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2016 03 15, 12:45)
Na atsiprašau, dar aš įsiterpsiu  blush2.gif Turiu ir aš savo praktikoje panašų atvejį, kai sudalyvau masinėje pretenzijoje dar 2010 m pakeitime. Šnipštas išėjo... Labai abejoju kad kažkas pavyks atbuline data, paprastai juk taikoma tik nuo įsigaliojimo. (juk realiai sprendimą visada sau naudingai traktuoja ir palenkia)

Papriestarauciau Jums, nes as pati dalyvavau toje masineje pretenzijoje ir atgavau pinigelius. Tik tada buvo isaiskinimas KT del ne visu sumazinimu, todel ne visoms mamos ir buvo gal grazinti pinigeliai.
Atsakyti