Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 15, 10:40)
Tai niekas MYTOYS Vilniuj nerenka ir koduko 30 off neturi padovanoti? 4u.gif

Aš taip pat jungčiausi su mažu krepšeliu Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Kadangi paskutinėje temoje buvo labai daug diskusijų dėl PVM, GPM ir Sodros išmokų esant motinystės atostogose, tai gera žinia visoms uždirbančioms daugiau nei Sodros "lubos" Šiandien Konstitucinis Teimas priėmė sprendimą, kuriame paskelbė, kad nustatytos Sodros "lubos" yra nepagrįstos, todėl teisės aktai, numatę šias lubas, nebegalios. Kadangi šis sprendimas susijęs su biudžeto planavimu, Konstitiucinio Teismo sprendimas įsigalios 2017-01-02. Taigi kas uždirbate virš Sodros "lubų" nuo kitų metų galėsite džiaugtis didesne, jūsų pajamas atitinkančia išmoka thumbup.gif
http://www.lrkt.lt/l...nstitucijai/610
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 15, 09:59)
JMD, mes savo dvirati vaikui pirkom pardej Dviratis plius berods, Zirmunuose cia, prie Thomas phillips kur yra. Sumokejom mano manymu kruva babkiu uz ji (900 lt), 20 coliu, dabar is tikruju gal dairyciaus kokio gero deveto.
Jei Jusu vyras turi laiko ir zino "tasku",tegu paziuri Vokietijoj devetu. Cia buvo kazkada tema apie tuos devetus is Vokietijos, tai galiu pasakyt, kad tikrai ten ju nieks nevagia,kad cia parduot biggrin.gif pas juos gi labai populiaru priduot sena (nebutinai uzdrozta!!!) dvirati, slides, net masina ir gaut nuolaida perkant nauja! Jie tikrai aktyviai naudojas ta paslauga ir galima isigyt labai padoriu daiktu! Va siemet MB nupirko vaikui Atomic slides 2014 m. modelio, ledines, uz 60€! Kai pas mus net uz 100€ nebuvo i ka ziuret kai ieskojom...nukerta jie ten geru variantu-ir slidziu,ir tu dviraciu, ir visokiu zoliapjoviu biggrin.gif sako nors vezk ir pardavinek tautieciam cool.gif

drinks_cheers.gif maniskis viduriniajam nupirko dvirati deveta is draugo, kuris uzsiima dviraciu sportu ax.gif nesigailim ax.gif lengvas, patvarus, mokejom nedaug,o parduotuvej jo kaina baisi ax.gif maziui nebloga is parduotuves pirkom, bet isaugo -tai irgi metomes ar pirkt deveta ar pirkt nauja g.gif tuo labiau kad taip greit auga g.gif o ir savo nesugebejo nudrozt doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, radau išparduotuvėj tokį grožį, deja, ne mano dydis doh.gif gal Jūs kuri ką panašaus užmačiusios esat? blush2.gif RL internetinėj pardėj tokios prekės rašo, kad nebėra verysad.gif
Ralph Lauren CABLED WOOL-CASHMERE.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 12:08)
Kadangi paskutinėje temoje buvo labai daug diskusijų dėl PVM, GPM ir Sodros išmokų esant motinystės atostogose, tai gera žinia visoms uždirbančioms daugiau nei Sodros "lubos" Šiandien Konstitucinis Teimas priėmė sprendimą, kuriame paskelbė, kad  nustatytos Sodros "lubos" yra nepagrįstos, todėl teisės aktai, numatę šias lubas, nebegalios. Kadangi šis sprendimas susijęs su biudžeto planavimu, Konstitiucinio Teismo sprendimas įsigalios 2017-01-02. Taigi kas uždirbate virš Sodros "lubų" nuo kitų metų galėsite džiaugtis didesne, jūsų pajamas atitinkančia išmoka  thumbup.gif

ne visai teisi jus - pripazinta, kad neteisetai lubos buvo taikytos uz laikotrapi - 70 d. iki gimdymo ir 56 dienos po gimdymo. Vaiko prieziuros atsostogu kompensacija - nagrineta nebuvo. jei gimdysite po 2017 m. sausio - jums tikrai sekasi, jei gimdet anksciau - manau turetume kazkada gauti skirtuma - tik klausimas kada ir kokiu budu (reiks kreiptis i teisma ar ne). as matyt kreipsiuosi i teisma

bent ir sitas sprendimas bent man- didelis geris, uz si laikotarpi jei butu mokama man pasalpa algos dydzio ar gauciau papildomai kokius 4000 eur smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 15, 12:12)
Mergaitės, radau išparduotuvėj tokį grožį, deja, ne mano dydis doh.gif  gal Jūs kuri ką panašaus užmačiusios esat?  blush2.gif  RL internetinėj pardėj tokios prekės rašo, kad nebėra  verysad.gif
Ralph Lauren CABLED WOOL-CASHMERE.
user posted imageuser posted image

sitas megztinis oversize turi būti - geriausia atrodo, sitas M - S dydziui tikrai tinka, ir klausimas ar netiktu XS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 kovo 2016 - 11:16
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 11:08)
Kadangi paskutinėje temoje buvo labai daug diskusijų dėl PVM, GPM ir Sodros išmokų esant motinystės atostogose, tai gera žinia visoms uždirbančioms daugiau nei Sodros "lubos" Šiandien Konstitucinis Teimas priėmė sprendimą, kuriame paskelbė, kad  nustatytos Sodros "lubos" yra nepagrįstos, todėl teisės aktai, numatę šias lubas, nebegalios. Kadangi šis sprendimas susijęs su biudžeto planavimu, Konstitiucinio Teismo sprendimas įsigalios 2017-01-02. Taigi kas uždirbate virš Sodros "lubų" nuo kitų metų galėsite džiaugtis didesne, jūsų pajamas atitinkančia išmoka  thumbup.gif

Teisingas zingsnis. Gaila, kad nespejau pasinaudoti. Negalejo vaikis dar pilve pabuti metukus:)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 15, 12:14)
ne visai  teisi  jus -  pripazinta,  kad  neteisetai  lubos  buvo  taikytos  uz  laikotrapi  - 70 d.  iki  gimdymo  ir  56  dienos  po  gimdymo.  Vaiko  prieziuros  atsostogu  kompensacija  -  nagrineta  nebuvo

O ačiū už pataisymą, permečiau akimis, iki galo neįskaičiau į sprendimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 11:08)

geriau jus sito nerasytumet sad.gif(( eisiu nurausiu visus plaukus nuo galvos sad.gif(( del kitu mamau labia dziaugiuosi smile.gif NUosirdziai , bet del savel labia liudna , nes mazai man liko smile.gif Kiek atsimenu jei istatymas sugrieztinamas jis atgal negalioja, jei jis kaip tik pagerinamas jis galioja atgal , bet su ismokamis nemanai , kad toks butu dalykas . Kaip manote mamos ? ar verta kazka planuoti ir kreiptis , kad grazintu ismokas ? uz 2013 , 2014 , ir taip toliau . manau sitas tai neisdegs > O man perskaiciuos idomu uz 2017 metus smile.gif)))))) ai einu skaityti smile.gif Aciu Viktorija , ad idejote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 12:18)
O ačiū už pataisymą, permečiau akimis, iki galo neįskaičiau į sprendimą  blush2.gif

4u.gif KT nutarimai visada sunkiai skaitomi smile.gif ne teisininkui matyt is viso retai kada suprantami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 15, 12:19)
4u.gif KT  nutarimai  visada sunkiai skaitomi smile.gif  ne  teisininkui  matyt  is viso  retai  kada  suprantami  4u.gif

Teisininkams irgi reikia susikaupus skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 12:20)
Teisininkams irgi reikia susikaupus skaityti  lotuliukas.gif

tai jau tikrai smile.gif turiu siek tiek reikalu su teise rolleyes.gif ir bent KT psl pranesima perskaiciau 3 kartus smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 kovo 2016 - 11:23
QUOTE(Lyn @ 2016 03 15, 11:14)
ne visai  teisi  jus -  pripazinta,  kad  neteisetai  lubos  buvo  taikytos  uz  laikotrapi  - 70 d.  iki  gimdymo  ir  56  dienos  po  gimdymo.  Vaiko  prieziuros  atsostogu  kompensacija  -  nagrineta  nebuvo.  jei gimdysite  po  2017  m.  sausio  -  jums  tikrai  sekasi,  jei gimdet  anksciau  -  manau turetume  kazkada  gauti  skirtuma  - tik  klausimas  kada  ir  kokiu budu  (reiks  kreiptis  i  teisma  ar  ne).  as  matyt  kreipsiuosi i  teisma

bent  ir sitas  sprendimas  bent  man-  didelis  geris,  uz  si  laikotarpi  jei  butu  mokama  man  pasalpa  algos  dydzio  ar  gauciau  papildomai  kokius  4000  eur smile.gif
Papildyta:
  sitas  megztinis  oversize  turi  būti  -  geriausia  atrodo,  sitas  M -  S dydziui  tikrai  tinka,  ir  klausimas  ar  netiktu XS

siaip panos tikrai, kaip buvo pensininkams pripazinta , kad neteisetai sumazino , jie kreipesi I teisma, ir jiems dabar kompensacijas pazadejo ( aisku neaisku kada ismokes ) bet .... tikrai reikia organizuotis , ir taip pat kreiptis I teisma , kad kompensuotu ir mums . Man tai be galo aktualu , as du kartus likau nukriausta su pirmu vaiku 2012 metais ir su antru 2015 metai. O ten as mane nemazi piigai. Jei kas organizuosite busiu dekinga jei pranesite viesai. As pabandysiu surinkti panas , su kuriomis mes rasta raseme el motinystes ismoku atstatymo ir kreipemes su juo I prezidente, seima, ministra pirmininka, vyriausybe ir taip toliau ( visimes mes ten buvome parase smile.gif ) Zodziu jei as turesiu kokiu ziniu , as pranesiu smile.gif jei kas tures bukite zmones parasykite I az . Nes jei nieko nejudinsime niekoir negausime .
Atsakyti