[quote=shimmer,2016 03 14, 10:36]
Galiu parinkti http://www.cocooncenter.co.uk
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)
Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt
uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Tai niekas MYTOYS Vilniuj nerenka ir koduko 30 off neturi padovanoti?
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 09:03)
aš nesitikėjau, kad jis čia per 3 sekundes sugalvos ir varys. Nebuvau pasiruošus taškų jis nežino, tai pirks parduotuvėj. Tik aš nespėjau vaikui tos dvyrkos pamatuot. Tai turiu nuvažiuot dabar, pamėgint ir foto nusiųst koks jis maždaug turėtų būt. Ir didžiulis ačiū už pardę. Naršiau internete kažkokias nesąmones, kai veik pašonėj ta parduotuvė.
kokio amziaus jusu vaikas ir ugio kuriam norite dvirati pirkti ? mano 103 , matavomes , turiu nuotraukas, tai galeciau atsiusti , jei plius minus atitinka ugiai
Papildyta:
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 15, 09:08)
mano 21,83 dabar, bet paimciau dar geruju bakteriju arba probiotiku vaikams kelis pakelius (tik nerandu, jei kas pagelbetu )
probiotiku ir man reiketu jei kas parodytu kur pirkti , dabar geriam compliflora
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 10:49)
kokio amziaus jusu vaikas ir ugio kuriam norite dvirati pirkti ? mano 103 , matavomes , turiu nuotraukas, tai galeciau atsiusti , jei plius minus atitinka ugiai
Papildyta:
probiotiku ir man reiketu jei kas parodytu kur pirkti , dabar geriam compliflora
Papildyta:
Dičkis jau mano. Jis nuo 3,9 metų varo tik su 2 ratais, tai svaigsta apie dvyrką dideliais ratais, tikrais stabdžiais užtat ir noriu pamatuot ar įkąs jis tą norimą ir neva rekomenduojamą dviratį ir kokio modelio bus patogiausias. Noriu kad užtektų keliem metam.
Sveikos, noreciau is amerikos nupirkti citrocepta, gal kuri planuoja is ten pirkti arba galetu pagelbeti isigyti, dekui
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 15, 08:59)
Jei Jusu vyras turi laiko ir zino "tasku",tegu paziuri Vokietijoj devetu. Cia buvo kazkada tema apie tuos devetus is Vokietijos, tai galiu pasakyt, kad tikrai ten ju nieks nevagia,kad cia parduot pas juos gi labai populiaru priduot sena (nebutinai uzdrozta!!!) dvirati, slides, net masina ir gaut nuolaida perkant nauja! Jie tikrai aktyviai naudojas ta paslauga ir galima isigyt labai padoriu daiktu! Va siemet MB nupirko vaikui Atomic slides 2014 m. modelio, ledines, uz 60! Kai pas mus net uz 100 nebuvo i ka ziuret kai ieskojom...nukerta jie ten geru variantu-ir slidziu,ir tu dviraciu, ir visokiu zoliapjoviu sako nors vezk ir pardavinek tautieciam
O kaip tokius taškus surast?
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 10:09)
Dičkis jau mano. Jis nuo 3,9 metų varo tik su 2 ratais, tai svaigsta apie dvyrką dideliais ratais, tikrais stabdžiais užtat ir noriu pamatuot ar įkąs jis tą norimą ir neva rekomenduojamą dviratį ir kokio modelio bus patogiausias. Noriu kad užtektų keliem metam.
tada tikrai geriausia eiti I parduotuve matuotis kitaip nieko nebus as noriu paklausti pas ka vaikai dideli ? kurie sedi keduteje nuo 15 iki 36 kg as taip isivaizuoju reikia dvi kedutes tureti viena I vyro masina , kita I sau kai eisiu dirbti, ar kas issivercia su viena. Kalbu apie tas mamas kurios grizo I darba, turbot ne visada gaunasi speti I darzeli, tai tada lekia tevas su savo masina ir su savo kedute ) ar kaip ten buna ? ))
QUOTE(wicked @ 2016 03 14, 23:28)
šios temos taisyklės tą rašo bet šiaip, nesutikčiau su tokia taisykle... jei taip visos nepasiimtų daiktų po dvi savaites, tai kaip žmonėms gyvent tarp svetimų daiktų aš visada stengiuosi jei ne tą pačią dieną, tai bent jau sekančią savo daiktus susirinkt
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 03 14, 23:33)
Būtent Arba bent jau rašau, skambinu, klausiu, ar gali dar pasaugoti kelias dienas, jei negaliu iškart pasiimti.
aš esu laikiusi ir virš savaites ir virš dviejų. bet visada perspėja.. susitariam .. tada padedu į šalį.. arba va paspirtuką nusinešu į bagažine mašinos ir namie vietos neužima
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 10:37)
tada tikrai geriausia eiti I parduotuve matuotis kitaip nieko nebus as noriu paklausti pas ka vaikai dideli ? kurie sedi keduteje nuo 15 iki 36 kg as taip isivaizuoju reikia dvi kedutes tureti viena I vyro masina , kita I sau kai eisiu dirbti, ar kas issivercia su viena. Kalbu apie tas mamas kurios grizo I darba, turbot ne visada gaunasi speti I darzeli, tai tada lekia tevas su savo masina ir su savo kedute ) ar kaip ten buna ? ))
geriausia zinoma kiekvienam po 1tureti, mes issiverciam su 2, bet 4asmenys su savo masinom kas gali nuvezti/paimti vaika is darzelio:) siaip is vakaro sutariam, kas vez/paims, o kartais vaziuoja tas, kurio masinoje kedute liko
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 10:37)
Mes turim abiejose masinose... seip vezioja vyras, bet buna, kad ne visada iseina pasiimt laiku, tai tam reikalui teko antra kedute nusipirkt...bet ir siaip patogiau, nebereikia niekada kilnoti kedutes is vienos masinos i kita...
YOOX daugumai prekių duoda 20 proc. nuolaidą ir perkant 3 prekes siuntimas nemokamas. Iki 03-17.