Ar kas nors vakar pirkot Mytoys su kodais (-20, -30)? Vakar visa diena deliojau krepseli, taike nuolaida 30 proc. rubams, batams, ir visoms sporto prekems - dviraciai, paspirtukai ir t.t. Vakare is namu susiruosiau uzsakineti, bet nebeliko nuolaidos sporto prekems, kodas kaip supratau vis dar galiojo, nes rubams ir batams taike nuolaida ir toliau, o dviraciams nebeliko nuolaidos ar jie cia susiprato, kad klaida padare, ar kame reikalas
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 14, 23:42)
Taip tapau daugiavaike mama
Sveikinimai
[quote=Vi_ktorija,2016 03 15, 08:37]
http://www.amazon.co...FPFqSQ75xARLvxw
Per DE adresą https://www.brasty.d...-plum-delicious
Papildyta:
Aciu, Viktorija !
http://www.amazon.co...FPFqSQ75xARLvxw
Per DE adresą https://www.brasty.d...-plum-delicious
Papildyta:
Aciu, Viktorija !
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 15, 09:16)
as prisijungciau rinksite?
Mano suma 25,50 o nemokamai siunčia už 95 rodos. Jei susirinktų būtų galima nupirkt.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 15, 09:11)
aciu, taip ir maniau, kad teks begti i Cascada
JMD, mes savo dvirati vaikui pirkom pardej Dviratis plius berods, Zirmunuose cia, prie Thomas phillips kur yra. Sumokejom mano manymu kruva babkiu uz ji (900 lt), 20 coliu, dabar is tikruju gal dairyciaus kokio gero deveto.
Jei Jusu vyras turi laiko ir zino "tasku",tegu paziuri Vokietijoj devetu. Cia buvo kazkada tema apie tuos devetus is Vokietijos, tai galiu pasakyt, kad tikrai ten ju nieks nevagia,kad cia parduot pas juos gi labai populiaru priduot sena (nebutinai uzdrozta!!!) dvirati, slides, net masina ir gaut nuolaida perkant nauja! Jie tikrai aktyviai naudojas ta paslauga ir galima isigyt labai padoriu daiktu! Va siemet MB nupirko vaikui Atomic slides 2014 m. modelio, ledines, uz 60! Kai pas mus net uz 100 nebuvo i ka ziuret kai ieskojom...nukerta jie ten geru variantu-ir slidziu,ir tu dviraciu, ir visokiu zoliapjoviu sako nors vezk ir pardavinek tautieciam
Jei Jusu vyras turi laiko ir zino "tasku",tegu paziuri Vokietijoj devetu. Cia buvo kazkada tema apie tuos devetus is Vokietijos, tai galiu pasakyt, kad tikrai ten ju nieks nevagia,kad cia parduot pas juos gi labai populiaru priduot sena (nebutinai uzdrozta!!!) dvirati, slides, net masina ir gaut nuolaida perkant nauja! Jie tikrai aktyviai naudojas ta paslauga ir galima isigyt labai padoriu daiktu! Va siemet MB nupirko vaikui Atomic slides 2014 m. modelio, ledines, uz 60! Kai pas mus net uz 100 nebuvo i ka ziuret kai ieskojom...nukerta jie ten geru variantu-ir slidziu,ir tu dviraciu, ir visokiu zoliapjoviu sako nors vezk ir pardavinek tautieciam
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 15, 09:59)
JMD, mes savo dvirati vaikui pirkom pardej Dviratis plius berods, Zirmunuose cia, prie Thomas phillips kur yra. Sumokejom mano manymu kruva babkiu uz ji (900 lt), 20 coliu, dabar is tikruju gal dairyciaus kokio gero deveto.
aš nesitikėjau, kad jis čia per 3 sekundes sugalvos ir varys. Nebuvau pasiruošus taškų jis nežino, tai pirks parduotuvėj. Tik aš nespėjau vaikui tos dvyrkos pamatuot. Tai turiu nuvažiuot dabar, pamėgint ir foto nusiųst koks jis maždaug turėtų būt. Ir didžiulis ačiū už pardę. Naršiau internete kažkokias nesąmones, kai veik pašonėj ta parduotuvė.
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 07:37)
Mano suma 25,50 o nemokamai siunčia už 95 rodos. Jei susirinktų būtų galima nupirkt.
mano 21,83 dabar, bet paimciau dar geruju bakteriju arba probiotiku vaikams kelis pakelius (tik nerandu, jei kas pagelbetu )
o isvis yra mytoys -30 kodas? nes niekas nesiulo jei prijungti, nei atiduoti
QUOTE(minha @ 2016 03 15, 10:09)
o isvis yra mytoys -30 kodas? nes niekas nesiulo jei prijungti, nei atiduoti
Kažkas lyg gavo. Bet mane šį kartą nuskriaudė. Tik 15% kažkokiem žaislam.