Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Gyte- @ 2016 03 14, 21:02)
Ačiū. Bet tas siuntų sujungimas mokamas kaip suprantu? 1,5 euro?

Trys siuntos-3Eur. Bet sujungtos siuntimas gerokai pigiau gaunasi, nei trys atskiros. Bent jau man šiuo atveju buvo.
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2016 03 14, 20:35)
Aciu labai smile.gif  ta skaiciau. As gal neaiskiai savo klausima suformulavau. Labiau idomu kas jau gavo naturoj kaip ispudziai atrodo. Nes pvz Puky raso maksimalu rankenos auksti toki pat, bet jis tikrai neaukstas ir vargiai iki 6 uztektu. Greiciau iki 4-5  metu daugiausiai.

Kai as domejausi,tai man sake,kad iki kokiu 120cm drasiai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 14, 16:00)
Tiesiog, paspirtukas pas mane savaite laiko, nei skambino, nei atvaziavo, nei pasieme. Nezinau, gal kas atsitiko, bet man tokio dydzio dezes irgi nesinori sandeliuoti, tuo labiau, kad namai dabar leliuko daiktais ir vezimais uzvesti  doh.gif
Pinigeliu neprasiau, nes mergaite is to paties miesto  ax.gif

Bet 12tas punktas raso, jog per dvi savaites turi atsiimti smile.gif poto tik parduot jei nera ziniu.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 14, 19:08)
Idomumo delei kokia 1 val masazo kaina?

10€ biggrin.gif cia pabrango-litais 30 mokedavau cool.gif

QUOTE(Sense @ 2016 03 14, 22:31)
Kokiam cia mieste? Nes toks vaizdas, kad apie mano masaziste kalbat  ax.gif

Vilniuj,Kalvariju gatvej
Atsakyti
Mergaites, cia jus viska nusimanot, ar patikima si parduotuve? g.gif
http://www.iparfumerie.de/
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 03 14, 23:08)
Bet 12tas punktas raso, jog per dvi savaites turi atsiimti smile.gif poto tik parduot jei nera ziniu.

Cia jum ne parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 14, 22:24)
Cia jum ne parduotuve biggrin.gif

šios temos taisyklės tą rašo biggrin.gif bet šiaip, nesutikčiau su tokia taisykle... jei taip visos nepasiimtų daiktų po dvi savaites, tai kaip žmonėms gyvent tarp svetimų daiktų doh.gif aš visada stengiuosi jei ne tą pačią dieną, tai bent jau sekančią savo daiktus susirinkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 14, 23:28)
šios temos taisyklės tą rašo biggrin.gif bet šiaip, nesutikčiau su tokia taisykle... jei taip visos nepasiimtų daiktų po dvi savaites, tai kaip žmonėms gyvent tarp svetimų daiktų doh.gif aš visada stengiuosi jei ne tą pačią dieną, tai bent jau sekančią savo daiktus susirinkt cool.gif

Būtent drinks_cheers.gif Arba bent jau rašau, skambinu, klausiu, ar gali dar pasaugoti kelias dienas, jei negaliu iškart pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 14, 23:28)

Anekdotas ta tema

Vaikstau sian gimdykloj ir gaunu email,kad pas mane prijungusia mergina atejo Mytoys. Kazkaip nesitrukde parasyt jai emailo ir atsiprasyt kad siom dienom nepasiimsiu smile.gif

O kai dar neapmoketa ir 0 reakcijos....

Cia taisykles kuria ne Sm,o prijungusios merginos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 15, 00:34)
Anekdotas ta tema

Vaikstau sian gimdykloj ir gaunu email,kad pas mane prijungusia mergina atejo Mytoys. Kazkaip nesitrukde parasyt jai emailo ir atsiprasyt kad siom dienom nepasiimsiu smile.gif
O kai dar neapmoketa ir 0 reakcijos....

Ar jau galima sveikinti jus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 14, 22:34)

o tai šios temos pirmos žinutės taisyklės kieno? ne temos merginų sukurtos? g.gif
Atsakyti
Cocooncenter nupirkau, aciu prisijungusioms 4u.gif
Atsakyti