Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš irgi My toys norėčiau, bet, kad jokio padoraus kodo nei į vieną el. paštą negavau.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 14, 15:19)
Tai gerai, kad papigiai, kazkas tikrai paims.
Bet saraso reiketu!!!
Gal Vilniuj mytoys su 30-35 renkate???

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 14, 15:47)
taip, tai jus darete tarptautini pavedima todel tiek ir kainavo. reikejo per paysera.lt moketi

As dar nieko nepadariau. :-) tik ieškau kaip čia tais zlotais jiems pevesti. O payseroj galima pažymėti kokia valiuta daryti Pavedima?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 14, 13:15)
Parduodu Hudora paspirtuka pirktas su -35proc. nuolaida. Viena is prisijungusiu mergaiciu nepasieme  unsure.gif
http://www.mytoys.de...1.10.09/3804691

Kaip suprast nepasieme? blink.gif tai neprasot pinigeliu i prieki?as visada prasau... unsure.gif na nebent galeciau daryt isimti,jei jungiasi mergaite nebe pirma kart.
As irgi noreciau,kad butu viesinami tokiu neatsakingu nariu nikai!

QUOTE(Sense @ 2016 03 14, 14:01)
Gumine/silikonine taure liuks,bet yra reikalu su ja.

As pati nedarau,pas masaziste einu,auksaranke mano wub.gif tik su ta taure reik atsargiai...pas mame su koju kapiliarais yra reikalu,tad taures mes privengiam. Uztat medaus masazai wub.gif ir poveikis nerealiausias

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 14, 16:19)
Tai gerai, kad papigiai, kazkas tikrai paims.
Bet saraso reiketu!!!
Gal Vilniuj mytoys su 30-35 renkate???

Butinai!!!!

QUOTE(Amrinasta @ 2016 03 14, 16:29)
Viską ką merginos siūlė sužymėjau, bet vistiek iš jų mirtina tyla  biggrin.gif .

Pffff,as irgi lotuliukas.gif ir n pastu esu uzregistravus,net is kitu ip adresu,sudo,nieko,tik koki flomasteriu pakeli dovanu lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat uz tai , kad reikia skelbti, jei nepasiima prekiu . Gerai paspirtukas, nupirks kas nors, ir tai , kam jums tas vargas reikalingas. O jei butu preke , uri niekam nereikalinga sad.gif( kas tada
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 14, 14:32)
Gal kam reikia columbia kombio 86  arba 92 dydzio? noriu imti sau du 98 ir 104, bet reiketu dar vieno, kad nemokamai i Lt siustu.

https://www.tausendk...sku=65941038092

4u.gif

104 reikia, bet jau nelikę..
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 14, 15:25)
As dar nieko nepadariau. :-) tik ieškau kaip čia tais zlotais jiems pevesti. O payseroj galima pažymėti kokia valiuta daryti Pavedima?

persivedat i paysera eurus , tad akonvertuojat ir darot pavedima zlotais
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 16:30)
Kaip suprast nepasieme? blink.gif tai neprasot pinigeliu i prieki?as visada prasau... unsure.gif na nebent galeciau daryt isimti,jei jungiasi mergaite nebe pirma kart.
As irgi noreciau,kad butu viesinami tokiu neatsakingu nariu nikai!
As pati nedarau,pas masaziste einu,auksaranke mano wub.gif tik su ta taure reik atsargiai...pas mame su koju kapiliarais yra reikalu,tad taures mes privengiam. Uztat medaus masazai wub.gif ir poveikis nerealiausias
Butinai!!!!
Pffff,as irgi lotuliukas.gif ir n pastu esu uzregistravus,net is kitu ip adresu,sudo,nieko,tik koki flomasteriu pakeli dovanu lotuliukas.gif

as pries nestuma visokiausias proceduras esu isvaiksciojus, vakuumus, taures, limfodrenazus, ivyniojimus, na kas tik tuo metu ant bangos buvo. efektas maximum menesiui. nemanykit, sportavau kaip arklys, 7 kart per savaite, ir visada ziurejau ka dejau i burna. ir nieko. vienintelis kas man tikrai tikrai labai padejo - vyrisku ranku anticeliulitinis masazas. ***** turejau toki vyruka masazista rankos kaip reples, taip buvo nugludines formytes biggrin.gif aisku, sulig nestumu baiges sportai ir labanakt formytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 14:30)

isduokite ta savo masaziste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 16:30)
Kaip suprast nepasieme? blink.gif tai neprasot pinigeliu i prieki?as visada prasau... unsure.gif

Tiesiog, paspirtukas pas mane savaite laiko, nei skambino, nei atvaziavo, nei pasieme. Nezinau, gal kas atsitiko, bet man tokio dydzio dezes irgi nesinori sandeliuoti, tuo labiau, kad namai dabar leliuko daiktais ir vezimais uzvesti doh.gif
Pinigeliu neprasiau, nes mergaite is to paties miesto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 14 kovo 2016 - 16:03
QUOTE(JMD @ 2016 03 14, 16:51)
as pries nestuma visokiausias proceduras esu isvaiksciojus, vakuumus, taures, limfodrenazus, ivyniojimus, na kas tik tuo metu ant bangos buvo. efektas maximum menesiui. nemanykit, sportavau kaip arklys, 7 kart per savaite, ir visada ziurejau ka dejau i burna. ir nieko. vienintelis kas man tikrai tikrai labai padejo - vyrisku ranku anticeliulitinis masazas. ***** turejau toki vyruka masazista rankos kaip reples, taip buvo nugludines formytes biggrin.gif aisku, sulig nestumu baiges sportai ir labanakt formytes biggrin.gif

tikrai pritarti galeciau, pazistu masazista - tik masazai, sportas ir mityba - tai receptas kovoje su celiulitu. Jei geras masazistas, tai padarys darba geriau negu sportas. Bet tik pasiekus rezultatu ir nusprendus, kad masazuotis nebereikia, sportuoti nebereikia, - deja viskas po kurio laiko vel grizta i senas vezias. Reikalingi palaikomieji veiksmai smile.gif)) Taigi, tai nuolatine kova smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 14 kovo 2016 - 16:04
Dėl juodo sąrašo - qaliu padaryt smile.gif atsiųskit až - nikas, kuo nusidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 13, 20:22)
"Pradžiuginot"  lotuliukas.gif
klausinėjau mergytės mamos, sakė neturi mėgstamo herojaus, tad gana sudėtinga. aš žinau, kad maniškiui viskas tinka, kas su žaibu makvynu (kol kas smile.gif tai gana paprasta išsinkt dovaną

Labai mieli gyvūnėliai yra Sylvanian Families. Irgi galima pildyti, jei patiktų. O ir "groja" ilgai - mokyklinėms mergaitėms jie dar patinka. Mano sūnus ir jo pusbrolis (apie 5 m.) taip pat susidomėjo, kai dukra gavo dovanų. Tik kad nepigūs...
http://www.mytoys.de...mt.to.br01.101/
Atsakyti