Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lue @ 2016 03 14, 13:03)
Sveikos!

Gal kas perkate sportinukus is windeln.de ? Noreciau sportinio vezimuko, turiu zippy, be man ji nepatogu susideti. Gal kazka pirkote, gal turite kokiu komentaru apie modeliukus?

as turiu maclaren. bet tai nera vienintelis musu vezimus, dar turim bugaboo cameleon. Gyvenam 5 aukste be lifto, tad pirkdama vezima, rinkausi lengviausia - bugaboo. taciau ir ji nesiot vis tis tiek sunku. Tad auklei i lauka iseit, ar patiems kai nesinori vazotis su vezimu, turim maclaren globetrotter. Buten si modelis, del to, kad jis sveria 5 kg ir nesunku ji sulankscius ir uzsimetus per peti pasinesti.
O siaip maclarenu yra keli modeliai - skiriasi ju svoris ir ar yra gulima padetis ar ne. bet maclarenai skaitosi lengviausi sportinukai. Bet lengvumas atima kitus privalumus, tad svarbiausia apsispresti ko reikia ir tada pasiskaityti internete
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 14, 12:08)
as  turiu maclaren. bet tai nera  vienintelis  musu vezimus,  dar  turim  bugaboo  cameleon. Gyvenam  5 aukste be  lifto,  tad  pirkdama  vezima,  rinkausi  lengviausia  -  bugaboo.  taciau  ir  ji  nesiot  vis tis  tiek sunku. Tad  auklei  i lauka  iseit,  ar  patiems  kai  nesinori vazotis  su  vezimu, turim  maclaren  globetrotter.  Buten  si  modelis, del  to, kad  jis  sveria  5  kg  ir  nesunku  ji sulankscius  ir  uzsimetus  per  peti pasinesti.
O siaip maclarenu  yra  keli modeliai  - skiriasi  ju svoris ir  ar  yra  gulima padetis  ar  ne.  bet  maclarenai skaitosi lengviausi  sportinukai. Bet  lengvumas  atima  kitus  privalumus,  tad  svarbiausia  apsispresti  ko  reikia  ir  tada  pasiskaityti  internete

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Man kaip tik ir norisi lengvesnio, kad patogiai galeciau keliauti viena be vyro smile.gif ir is masinos kad patogiau issitraukti, pasistatyti. Pasirinkimas toks didelis, sunku issirinkti blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas tikrinote mytoys.de kodą - ar galioja paspirtukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 14, 14:46)
Mergaitės, kas tikrinote mytoys.de kodą - ar galioja paspirtukams?  4u.gif

Mano 30 proc. galioja
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2016 03 14, 13:29)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif  Man kaip tik ir norisi lengvesnio, kad patogiai galeciau keliauti viena be vyro smile.gif ir is masinos kad patogiau issitraukti, pasistatyti. Pasirinkimas toks didelis, sunku issirinkti  blush2.gif

man maclaren geriausiai atitiko poreikius - kuriu svarbiausias buvo lengvumas ir patogumas nesti ( jie uzsideda ant peties). Yra maclaren dar lengvesnis mark modelis -3 kg, bet jame nera net atsilosimo funkcijos. Manajame yra pusiau gulomis funkcija. Pilnai gulima yra jau sunkesniuose modeliuose. Kotrynoje sake labiausiai perkamas BMW modelis - tikrai fainas, bet man per sunkus jau buvo. Dar Maclarenus ne visi megsta, nes jie turi 2 rankenas, o ne viena istisine - taciau velgi - istisine rankena yra sunkesniuose vezimukuose.

beje maclaren labai geras likvidumas - ir kaina kuria galite gauti, lyginant su ta, kuria mokejot uz nauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 14 kovo 2016 - 12:49
Mergaites, atsiprasau, kad ne i tema blush2.gif bet cia daug ka galima suzinoti ir patarimu gauti blush2.gif kur butu galima uzsakyti vilniuje, vieno kasnio sumustinuku 4u.gif kad skaniai ir nebrangiai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 14, 12:48)
Mano 30 proc. galioja

Ačiū 4u.gif
Bet, kaip idomiai - tame pašte, kur siųsdavo visokių dovanėlių kodus, o ne procentus, atsiuntė šiandien 25%, o į paštą, kur siųsdavo gerus kodus, neatsiuntė iš viso nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 14, 13:55)
Mergaites, atsiprasau, kad ne i tema blush2.gif  bet cia daug ka galima suzinoti ir patarimu gauti blush2.gif  kur butu galima uzsakyti vilniuje, vieno kasnio sumustinuku 4u.gif  kad skaniai ir nebrangiai blush2.gif  biggrin.gif

nebrangiai ir skaniai - as tokiu neradau, kai reikejo smile.gif uzsakinejau spoon to the moon, tai buvo skanu, bet tikrai nepigu smile.gif
Atsakyti
Gal zinote per kiek laiko windeln atsiranda taskai perkant su pakvietimu? Parasyta, kad neaktyvus...
Atsakyti
Ar įmanoma rasti žaidimų aikštelę pirkti pigiau nei LT, bet kad siųstų į LT?
Pavyzdys
user posted image

O jei pirkti Lietuvoje, gal teko susidurti pas ką geriausia?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 03 14, 13:00)
Gal zinote per kiek laiko windeln atsiranda taskai perkant su pakvietimu? Parasyta, kad neaktyvus...

Manau kai tas kitas narys apsiperka ir jam išsiunčia užsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 03 14, 13:08)
as  turiu maclaren. bet tai nera  vienintelis  musu vezimus,  dar  turim  bugaboo  cameleon. Gyvenam  5 aukste be  lifto,  tad  pirkdama  vezima,  rinkausi  lengviausia  -  bugaboo.  taciau  ir  ji  nesiot  vis tis  tiek sunku. Tad  auklei  i lauka  iseit,  ar  patiems  kai  nesinori vazotis  su  vezimu, turim  maclaren  globetrotter.  Buten  si  modelis, del  to, kad  jis  sveria  5  kg  ir  nesunku  ji sulankscius  ir  uzsimetus  per  peti pasinesti.
O siaip maclarenu  yra  keli modeliai  - skiriasi   ju svoris ir  ar  yra  gulima padetis  ar  ne.  bet  maclarenai skaitosi lengviausi  sportinukai. Bet  lengvumas  atima  kitus  privalumus,  tad  svarbiausia  apsispresti  ko  reikia  ir  tada  pasiskaityti  internete

Ir aš turėjau maclaren. Nuostabus. Lengvas. Sulenkei į auto įmetei. Nereik prakaituot kad jį sudėt. Ir vaikas mano dičkis tilpo net iki 2 metų. Ir nusnūst galėjo jame. Jėga buvo. Manasis buvo Maclaren Techno XT.
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2016 03 14, 13:55)
Mergaites, atsiprasau, kad ne i tema blush2.gif  bet cia daug ka galima suzinoti ir patarimu gauti blush2.gif  kur butu galima uzsakyti vilniuje, vieno kasnio sumustinuku 4u.gif  kad skaniai ir nebrangiai blush2.gif  biggrin.gif

Mano draugė - gyvenanti kaimynystėje yra profesionali virėja ruošianti banketus. Galiu jos paklaust jei įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 kovo 2016 - 13:19