Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

Su artėjančiomis pavasariškai džiugiomis Velykomis!!!
user posted image
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Сережка Казановы" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1433114

user posted image
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Дом для куклы" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1433172

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu  doh.gif  siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif  dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala  4u.gif  uz jus damos  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Įstraukiau ir aš į šį reikalą biggrin.gif žiauriai Karinos aktorė nervina su savo grimasom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli* @ 2016 03 22, 17:53)
Nuostabus ! Trileris...Meile, kriminalas del meiles, aistra ... o koks sexas blush2.gif Atviros scenos...  bigsmile.gif 4 serijos
Саранча

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir jis buvo labai drinks_cheers.gif

QUOTE(daibava @ 2016 03 23, 02:06)
o jau tos sex scenos visiška atgyvena

o ar pati nors kartą esi tokiomis sex scenomis pasimylėjus? g.gif

QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 18:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu  doh.gif 

4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Linkejimai visoms is pajurio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 03 25, 19:58)
Pradzia tai grynas mexikos muilas sad.gif VML ir tas buvo ne toks  doh.gif bet vistiek bandau ziureti, gal prilips, bo visai nera ka ziureti blush2.gif

Man pradzia irgi pasirode istempta,jau apie tai rasiau. Skaiciau reziseriaus interviu apie si seriala,tai tiesiog norejo parodyti,kad kiekvienas is heroju praeina gal kokius 7 gyvenimo etapus,kaip jie keiciasi kiekviename is ju. Aisku ta pradzia kur Kostia tok plevesa,tai kazkiek nervina.
Papildyta:
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu  doh.gif  siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif  dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala  4u.gif  uz jus damos  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Primena mane doh.gif lotuliukas.gif ,savaite laiko kaip zombis prie kompo sedejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Sventemis visas jus 4u.gif 4u.gif

Rekomenduokite dar kokia seriala ilga, anksciau neziuredavau tokiu ilgu, o dabar liuks, nereikia vel sukti galva ka ziureti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 27, 17:52)
Su Sventemis visas jus  4u.gif  4u.gif

Rekomenduokite dar kokia seriala ilga, anksciau neziuredavau tokiu ilgu, o dabar liuks, nereikia vel sukti galva ka ziureti....  mirksiukas.gif

Aš bandau žiūrėti "Лестница в небеса", ar matei šį?
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 03 27, 19:44)
Aš bandau žiūrėti "Лестница в небеса", ar matei šį?

nemaciau, turiu parsisiuntusi, einu ir as isijungsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 27, 20:47)
nemaciau, turiu parsisiuntusi, einu ir as isijungsiu  biggrin.gif

Neprilipo man sis, 2 serijas paziurejau, paskui paskutine serija permeciau... nieko nepraradau smile.gif
Atsakyti
gal ziurite kuri g.gif http://kinozal.tv/de....php?id=1432639

as pirmas serijas ziurejau, man aktore nelabai lipo.....be to dar ir neideta visu seriju ax.gif
Atsakyti