Su artėjančiomis pavasariškai džiugiomis Velykomis!!!
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti
dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala uz jus damos
dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala uz jus damos
Įstraukiau ir aš į šį reikalą žiauriai Karinos aktorė nervina su savo grimasom
QUOTE(Chilli* @ 2016 03 22, 17:53)
Nuostabus ! Trileris...Meile, kriminalas del meiles, aistra ... o koks sexas ! Atviros scenos... 4 serijos
Саранча
Саранча
man ir jis buvo labai
QUOTE(daibava @ 2016 03 23, 02:06)
o jau tos sex scenos visiška atgyvena
o ar pati nors kartą esi tokiomis sex scenomis pasimylėjus?
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 18:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu
QUOTE(Lionesss @ 2016 03 25, 19:58)
Pradzia tai grynas mexikos muilas VML ir tas buvo ne toks bet vistiek bandau ziureti, gal prilips, bo visai nera ka ziureti
Man pradzia irgi pasirode istempta,jau apie tai rasiau. Skaiciau reziseriaus interviu apie si seriala,tai tiesiog norejo parodyti,kad kiekvienas is heroju praeina gal kokius 7 gyvenimo etapus,kaip jie keiciasi kiekviename is ju. Aisku ta pradzia kur Kostia tok plevesa,tai kazkiek nervina.
Papildyta:
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti
Primena mane ,savaite laiko kaip zombis prie kompo sedejau
Su Sventemis visas jus
Rekomenduokite dar kokia seriala ilga, anksciau neziuredavau tokiu ilgu, o dabar liuks, nereikia vel sukti galva ka ziureti....
Rekomenduokite dar kokia seriala ilga, anksciau neziuredavau tokiu ilgu, o dabar liuks, nereikia vel sukti galva ka ziureti....
QUOTE(Whagati @ 2016 03 27, 17:52)
Su Sventemis visas jus
Aš bandau žiūrėti "Лестница в небеса", ar matei šį?
QUOTE(amirrr @ 2016 03 27, 19:44)
Aš bandau žiūrėti "Лестница в небеса", ar matei šį?
nemaciau, turiu parsisiuntusi, einu ir as isijungsiu
QUOTE(Whagati @ 2016 03 27, 20:47)
nemaciau, turiu parsisiuntusi, einu ir as isijungsiu
Neprilipo man sis, 2 serijas paziurejau, paskui paskutine serija permeciau... nieko nepraradau
gal ziurite kuri http://kinozal.tv/de....php?id=1432639
as pirmas serijas ziurejau, man aktore nelabai lipo.....be to dar ir neideta visu seriju
as pirmas serijas ziurejau, man aktore nelabai lipo.....be to dar ir neideta visu seriju