Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(silver 27 @ 2016 03 21, 13:49)
Žiūrėjau "Istina v vine-2" (pirmą dalį anksčiau mačius) nieko toks

Peržiūrėjau abi dalis. Pirma dar nieko, bet jau antra tai visiškai apie nieką, gumos tempimas doh.gif Žiūrėjom su vyru labiau kaip komediją smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Ką žiūrit? Rekomenduokit ką nors lengvo, linksmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 03 25, 12:30)
Sveikos.

Ką žiūrit? Rekomenduokit ką nors lengvo, linksmo 4u.gif

"Ostrov" žiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 03 25, 11:41)
"Ostrov" žiūrėjai?

Atsisiųsiu, ačiū 4u.gif

Kažkaip nerandu aš jo Kinozale, ar nemoku ieškot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silver 27: 25 kovo 2016 - 13:00
QUOTE(silver 27 @ 2016 03 25, 13:55)
Atsisiųsiu, ačiū 4u.gif

Kažkaip nerandu aš jo Kinozale, ar nemoku ieškot?

Linksmas, smagus ir nenuvalkiotas scenarijus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Koki mini seriala panasu i Zolotoja kletka rekomenduokit, bo issisemiau doh.gif
Atsakyti
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu doh.gif siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

4u.gif dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala 4u.gif uz jus damos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
4u.gif  dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala  4u.gif  uz jus damos  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 03 25, 17:27)
aciu rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу , iki 2 nakties ziuriu  doh.gif  siandien laisvadieni pasiemiau, tai visa diena akiu nepraplesiu, bet itariu jeigu nepabaigsiu, kiausiniu ramiai negalesiu dazyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif  dziaugiuosi,kad musu temoje yra tokiu, kurios privercia vis tiek paziureti viena ar kita seriala  4u.gif  uz jus damos  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ir aš jungiuosi prie padėkų, kurios pasiūlė šį filmą, savo nuožiūra rekomenduoju taip pat, kam patiko VML, patiks ir šitas, tik pasikartosiu Kostios vaidmeny man norėjosi Stanislav Bondarenko biggrin.gif
Dar patiko, kad filmas išsirutuliavo iki galo, o ne taip kaip dažniausia vestuvėmis baigiasi, man visad norėdavosi, kad parodytų ir daugiau po vestuvių, tai šiame filme patenkino mano lūkesčius smile.gif
Atsakyti
Pradzia tai grynas mexikos muilas sad.gif VML ir tas buvo ne toks doh.gif bet vistiek bandau ziureti, gal prilips, bo visai nera ka ziureti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 25 kovo 2016 - 19:59
QUOTE(Lionesss @ 2016 03 25, 19:58)
Pradzia tai grynas mexikos muilas sad.gif VML ir tas buvo ne toks  doh.gif bet vistiek bandau ziureti, gal prilips, bo visai nera ka ziureti blush2.gif

10 seriju as truputi kankinausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Сердце ангела" /2015/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1433075

user posted image
Atsakyti