Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(Lionesss @ 2016 06 08, 17:54)
O kaip vadinosi pirma dalis? 4u.gif

Pagal mane Игра

Ar ne apie šio serialo pirmą dalį klausiate?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 08, 18:32)
Pagal mane Игра

Ar ne apie šio serialo pirmą dalį klausiate?

Aciu, pradejau ziureti, patinka 4u.gif
Atsakyti
O blogietis man patinka nuo pirmu seriju. Tos akys, tas zvilgsnis, ypac kai sunu apkabina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 06 08, 10:02)
"Степные волки" vakar pabaigiau žiūrėt. Patiko ir man, ir vyrui, nors jis iš 24 gal tik 10 serijų pažiūrėjo, mat nespėjo su mano tempais          biggrin.gif      Aišku, su tikrove daug kur prasilenkta, nes momentais labai jau nebanditiški tie rusų banditai          rolleyes.gif

Pagal visų rekomendacijas, mudu su vyru žiūrim. Patinka. Kai kur ištemptas. Kai kur be logikos, kai kur erzina, pvz., tokie mafijozai, o tokiam skurde gyvena? doh.gif Ta jų lauko kavinė furčikams
man iš viso tragiška, tvartas kažkoks. O kai baliavojo su armėnais nešienautoj pievoj, šalia aukštos įtampos laidų ir vandens(ar kanalizacijos) bokšto, tai iš viso užmušė biggrin.gif Negi gražesnės vietos, tinkančios mafijozams, nerado? Ir ta gauja-5 žmonės biggrin.gif
Liuda-ne Liutajeva?
QUOTE(Visgi @ 2016 06 08, 10:28)
Krištolinė ledi, turiu gerų naujienų, pagaliau sulaukėme tęsinio po 5 metų!
5-6 dienos liko iki starto "Игра. Реванш" /2016/

Dar daug ką turi žiūrėt? Daug resursų?

Igra-žiūrėjau. Labai patiko, nors į galą ėmė atsibosti šaudymai automatais. Pažiūrėsim, kuom skirsis ši dalis.
Atsakyti
Tik dabar prisiruosiau paziuret Jusu visu aptarta VML , ir man patiko wub.gif

dabar dairausi vel kokios dramos, max 24 seriju biggrin.gif
Lygtais Lestnica v nebesa sulauke geru atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hollie: 09 birželio 2016 - 16:12
QUOTE(hollie @ 2016 06 09, 17:12)

Lygtais Lestnica v nebesa sulauke geru atsiliepimu  g.gif

Bent jau man tai buvo nevertas dėmesio serialas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2016 06 09, 16:12)
Tik dabar prisiruosiau paziuret Jusu visu aptarta VML , ir man patiko  wub.gif

dabar dairausi vel kokios dramos, max 24 seriju biggrin.gif
Lygtais Lestnica v nebesa sulauke geru atsiliepimu  g.gif

Siandien ji baigiau ziureti. Idomus,neeilinis siuzetas, bet kiek issunke mane... ir istestas man atrodo
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 06 09, 21:23)
Siandien ji baigiau ziureti. Idomus,neeilinis siuzetas, bet kiek issunke mane... ir istestas man atrodo

kuris butent?, nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 06 09, 13:48)
Ta jų lauko kavinė furčikams
man iš viso tragiška, tvartas kažkoks. Ir ta gauja-5 žmonės biggrin.gif
Liuda-ne Liutajeva?

Aš irgi stebėjausi tokia aplinka - viena kavinė laukuose ir aplink nieko. Sėdi joje vien "savi" ir daugiau joks žmogus neužeina. Nors vyras sako, kad tuose kraštuose taip ir gyvena žmonės. Nu nežinau rolleyes.gif
Gauja tikrai superinė, keli "locheliai" ir psio doh.gif
Aga, Liudą vaidina Liutajeva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 06 06, 13:29)
Сегодняшняя премьера

"Вышибала" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1453376

user posted image

Paziurejau,patiko net labai, viskas isskyrus,... pagaiga.

Na ji man visiskai nelogiska.16 seriju rodo toookia meile tarp Natashos ir Cizyko,ir paskutineje serijoje jis per minute supranta,kad nieko negrazinsi ir staiga grizta pas Sonia ir pasiulo teketi doh.gif lotuliukas.gif nu nezinau,nemaciau as jokiu ypatingu santykiu tarp ju,kad tokia pabaiga issirutuliuotu.
Atsakyti
labas 4u.gif

Забудь и вспомни (1-12 серии из 12) (Максим Мехеда) / [2016, триллер, драма, мелодрама, детектив - įdomus ir geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 05 29, 16:56)
"Степные волки" /2016/

Perziurejom. Na ispudis dvilypis. Ir patiko ir kai kas nervino/erzino.
Pritariu visom issakytom pastaboma apie gauja, ju buiti, ju "versla", kavines ir ofiso bei gyvenamuju vietu vaizdu nesuderinamuma su turtu, galia, itaka.
Dar prie viso to mane Dyminiene erzino juodai. Lyg ir turetu būti protinga moteris (juk eksperte), bet tokiu nesamoniu daro... Nu vnz. Ziuret ziurejosi gerai. Turejom ka vakarais pasiziuret ir tiek.
Dabar futbola ziuresim mirksiukas.gif

Экипаж 2016 labai patiko... Neilgas (ne koks serialas su nusivaziavimais i viena ar kita puse), ekspresyvus. thumbup.gif
Aisku kinoteatre fainiau butu ziurejesis...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti