Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 06, 21:56)
Pagal mane - "Neįsižadėk".

tai, kaip ir "Neįsikalbėk":)
--
laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 06 07, 07:42)
tai, kaip ir "Neįsikalbėk":)
--
laba ryta 4u.gif

Na net ir ne ta prasmė, net nežinau lietuviško atitikmens...na sakykim pasakai, kad "jau aš tai gyvenime taip nedaryčiau ar nedarysiu ir tik žiūrėk, neužilgo viskas apsiverčia taip, kad taip, kad paimi ir padarai. Na gal lietuviškas būtų - neprisikalbėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 06 06, 21:36)

ir man patiko 4u.gif bet per visas 100 serijų filmo pavadinimą išgirdau tik šimtojoje serijoje, pabaigoje blink.gif
beje, kaip verčias filmo pavadinimas? g.gif

Kai Liuda pateko i tardymo izoliatoriu del kontrabandinio krovinio, tada ji kameroje ir pasake, berods 88 serijoje pradzioje. Istrigo si fraze, todel ir serija isiminiau.

O pavadinimas suprantu, ka reiskia, bet lietuviskai kad graziai skambetu tai ir nerandu tokio zodzio. Nenusitark, sakyciau. Tiksliausias butu gal neissizadek. Bet kazkaip neskamba. Labai daznai pastebiu, kad rusu kalba yra kaip graziai issireikst, o lietuviskai neskamba ir tiek. Pavyzdziui, спасибо - спаси бог, gelbek Dieve, o lietuviskai aciu. Garsai ir tiek.

Atsakyti
Ar kas žiūrėjote Пес ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 06 07, 08:03)
Na net ir ne ta prasmė, net nežinau lietuviško atitikmens...na sakykim pasakai, kad "jau aš tai gyvenime taip nedaryčiau ar nedarysiu ir tik žiūrėk, neužilgo viskas apsiverčia taip, kad taip, kad paimi ir padarai. Na gal lietuviškas būtų - neprisikalbėk 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Airona @ 2016 06 07, 10:13)
Kai Liuda pateko i tardymo izoliatoriu del kontrabandinio krovinio, tada ji kameroje ir pasake, berods 88 serijoje pradzioje. Istrigo si fraze, todel ir serija isiminiau.
O pavadinimas suprantu, ka reiskia, bet lietuviskai kad graziai skambetu tai ir nerandu tokio zodzio. Nenusitark, sakyciau. Tiksliausias butu gal neissizadek. Bet kazkaip neskamba. Labai daznai pastebiu, kad rusu kalba yra kaip graziai issireikst, o lietuviskai neskamba ir tiek. Pavyzdziui, спасибо - спаси бог, gelbek Dieve, o lietuviskai aciu. Garsai ir tiek.

4u.gif
Atsakyti
"Степные волки" vakar pabaigiau žiūrėt. Patiko ir man, ir vyrui, nors jis iš 24 gal tik 10 serijų pažiūrėjo, mat nespėjo su mano tempais biggrin.gif Aišku, su tikrove daug kur prasilenkta, nes momentais labai jau nebanditiški tie rusų banditai rolleyes.gif
Atsakyti
Krištolinė ledi, turiu gerų naujienų, pagaliau sulaukėme tęsinio po 5 metų!
5-6 dienos liko iki starto "Игра. Реванш" /2016/

Dar daug ką turi žiūrėt? Daug resursų?
Taip kad, закругляйся мадам брошкина mirksiukas.gif tęsim toliau kriminalinį detektyvą ph34r.gif

Aš kai pirmą filmą žiūrėjau, tai jau ant galo buvau už tą blogietį (Павел Баршак), o tu?

Esu skaičiusi, kad po pirmo filmo buvo nepasitenkinimo banga, maždaug blogietis ir turėjo likti blogiečiu,
o kaip čia taip gavosi, kad dauguma tam blogiečiui pradėjo simpatiją jausti ir jis kone favoritu tapo.

Анонс-1
Анонс-1

user posted image

http://kinozal.tv/de...s.php?id=824208
Анонс "Игра" /2011/

user posted image

QUOTE(vikaliu @ 2016 06 08, 10:02)
"Степные волки" vakar pabaigiau žiūrėt. Patiko ir man, ir vyrui, nors jis iš 24 gal tik 10 serijų pažiūrėjo, mat nespėjo su mano tempais biggrin.gif
Kaži, kaip ten toliau tose Kurganuose... Bet gerai baigėsi, man patiko pabaiga.
Atsakyti
LABAS,
vISGI, AS IR SIO FILMO TESINIO LABAI LAUKIAU. Oi blush2.gif
Vyrui niekaip neisiuliau jo ziuret, o man superinis. Ypac blogietis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, o as po Ekipazu nieko dar neziurejau.
Vis laukiu nesulaukiu, tai kur gi Mazhoro antroji dalis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2016 06 08, 10:56)
LABAS, vISGI, AS IR SIO FILMO TESINIO LABAI LAUKIAU. Oi blush2.gif
Sutinku. Ir man friends.gif
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 08, 11:05)
Sveikos, mergaites, o as po Ekipazu nieko dar neziurejau.
Vis laukiu nesulaukiu, tai kur gi Mazhoro antroji dalis bigsmile.gif
Jau nebedaug liko.
Palaukim spalio mėnesio ir tuomet jau žiūrėsime 2-ąją dalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 06 08, 09:28)
Krištolinė ledi, turiu gerų naujienų, pagaliau sulaukėme tęsinio po 5 metų!
5-6 dienos liko iki starto "Игра. Реванш" /2016/

Dar daug ką turi žiūrėt? Daug resursų?
Taip kad, закругляйся мадам брошкина mirksiukas.gif tęsim toliau kriminalinį detektyvą ph34r.gif

Aš kai pirmą filmą žiūrėjau, tai jau ant galo buvau už tą blogietį (Павел Баршак), o tu?

Esu skaičiusi, kad po pirmo filmo buvo nepasitenkinimo banga, maždaug blogietis ir turėjo likti blogiečiu,
o kaip čia taip gavosi, kad dauguma tam blogiečiui pradėjo simpatiją jausti ir jis kone favoritu tapo.

valiooo bigsmile.gif clap.gif yahoo.gif super naujiena thumbup.gif
kol sulauksiu visu seriju,tai pabaigsiu tai,ka ziuriu ax.gif
bet galvoju,kad reikia pradeti nuo pirmos dalies, bus idomiau ax.gif

del blogiecio drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2016 06 08, 09:56)
LABAS,
vISGI, AS IR SIO FILMO TESINIO LABAI LAUKIAU. Oi blush2.gif

O kaip vadinosi pirma dalis? 4u.gif
Atsakyti