QUOTE(Visgi @ 2016 05 30, 18:14)
Krištolinė ledi, šimtas metų! Sveika!
Eik sau, kaip nesmagu, vasara o tau operacija, reabilitacija, tokie rūpesčiai.
Pamenu, kai minėdavai, kad turi sveikatos problemų. Tai čia vis tos pačios problemos tęsiasi?
Kaip tavo pupos uogos (vaikai)_jau jaunėlė gal tuoj į mokyklą keliaus?
Sitos bedos prasidejo praeita vasara,is pradziu geriau vitaminus ir pan. Paskui po naujuju jau pradejo siuntineti pas gydytojus,2 menesius niekas nenusate kas man yra,siule kreiptis pas psichiatara
,man truko kantrybe,pati paprasiau siuntimo pas gydytoja,kuris mane jau operavo,jis per 20 min. nustate diagnoze be visokiu rezonansu ir pan. paskyre operacija,dabar belieka laukti. Tik va dabar kiekviena diena vazineju i reabilitacija,kad kazkiek sumazinti skausmus,tik man vistiek nepadeda. Dar nezinau ar abi rankas is karto operuos,ar is pradziu tik viena, o paskui kita. Dziagiuosi,kad butent vasara operuos,kai nereikes niekur vazineti,vaiku vezioti,nes po operacijos vairuoti negalesiu, tai tikosi iki rugsejo pasveiksiu.
Vaikai jau laukia atostogu labai
vyresnele rudeni keliau i 8 klase, kita i 3 klase,o mazoji dar 2 metus lankys 0 klase
Siule siais metais jau lesiti i tikra 0 klase,bet paziurejus kokia sunki programa mokykloje nusprendziau neskubeti,tegu vaikas dziaugias vaikyste
Bet nera to blogo,kas neiseitu i gera,dabar turiu laiko filmams
Paziurejau nemazai,bet labiausiai patiko
Nevskij, Mentovskije vojny (9 sezona ziurejau) ir Po zakonam vojennogo vremeni. Tiesa dar visai smagu buvo paziureti
Liubimyje zensciny Kazanovy
Dum spiro, amo atque credo...