Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2016 05 04, 07:04)
matomai - skonio reikalas ax.gif
įpusėjau ir nesigailu 4u.gif
--
laba ryta 4u.gif

50 serijų pažiūrėjai? ar čia ne apie Не зарекайся (1-100 серии из 100) ?
Mojemū ūmū nieponiat smile.gif

Vot aš tai tikrai badauju. Niekaip nerandu, kas pritrauktų prie ekrano. Rekomenduokit nesunkų ir nemuiluotą labai rolleyes.gif

pati susirekomendavau - žiūrėsiu Margarita Nazarova smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 04 gegužės 2016 - 10:37
QUOTE(Tekšė @ 2016 05 04, 10:33)
1.Mojemū ūmū nieponiat  smile.gif

2. Rekomenduokit nesunkų ir nemuiluotą labai  rolleyes.gif

3.pati susirekomendavau - žiūrėsiu Margarita Nazarova smile.gif

1. Ne tolko tvojemu biggrin.gif

2. vat ir as noriu kazko tokio drinks_cheers.gif o visai neturiu ka ziureti doh.gif

3. Buvo keli dalykai kurie mane erzino,bet nepasakosiu cool.gif visitek patiko.
Atsakyti
Vakar isgirdau labai patiko
https://www.youtube....h?v=sGI_6CxFxp8
cia ne i tema 4u.gif
O as baigiau turkiska Delo chesti, duodu 10 balu, zymiai geresnis, nei rusu, anie visai nugrybavo i lankas. Ir baigesi jis gyvenimiskai labai.
O dabar imsiuos domoxaziajkos 4u.gif
Atsakyti
Na pažiūrėjau ir aš Герой. Pritariu nuomonei, jog bent kokių trijų serijų reikėjo. Toks daug svarbių plakinys man pasirodė. O Jurkutė labai patiko. Manau, nebloga aktorė su laiku Lietuvos padangėje žibės. Gal jos herojė ir ne itin simpatiška, bet vaidyba man "prilipo". Dar vienas įspūdis: tarpais atrodė, kad žiūriu Admirolo kopiją.
Papildyta:
Oi atsiprašau už paryškintą tekstą, kažko prispaudžiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2016 05 04, 10:20)
apie karą (arba scenos su juo jei yra) kiek bandau vis žiūrėti - niekaip nekabina rolleyes.gif

kaip ne keista, bet filmas sukurtas 2013/2014 m.m.Kijeve vykusiais sprogdinimais, visi tie Ukrainos įvykiai ir t,t. Ir žinoma, meilėsmile.gif

QUOTE(Tekšė @ 2016 05 04, 11:33)
50 serijų pažiūrėjai? ar čia ne apie Не зарекайся (1-100 серии из 100) ?
Mojemū ūmū nieponiat  smile.gif

mieloji, moteriške,
neiškreipinėk mano rašliavos.
rašiau, kad viso šio filmo serijų yra 100. Internete, kinozale yra šiai dienai atsisiųsti tik 79 ser.
ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o aš pažiūrėjau, deja, dar tik 9 serijas 4u.gif
ir nesigailiu, nes įdomus filmas cool.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 05 04, 13:40)
1. Ne tolko tvojemu biggrin.gif

panieką sau pasilik, ok?
Atsakyti
http://www.1tv.ru/mo...ropustit-serial
vakar per TV ziurejau sita filma. Negalejau uzmigt puse nakties verysad.gif Nesu maciusi tokio ziaurumo. Nesuvokiu as niekaip, negi visi per kara buvo tokio ziaurumo ??? doh.gif Suprantu, kad karas ir saudo, bet tas tyciojimasis, prievartavimai.... Tokia sukresta vakar atsiguliau miegot, sirdis net virpejo, tarsi as buciau buvusi tame kare doh.gif
Siandien turbut paskutine serija. Nezinau ar ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 05 05, 10:50)
http://www.1tv.ru/mo...ropustit-serial
vakar per TV ziurejau sita filma. Negalejau uzmigt puse nakties  verysad.gif Nesu maciusi tokio ziaurumo. Nesuvokiu as niekaip, negi visi per kara buvo tokio ziaurumo ???  doh.gif Suprantu, kad karas ir saudo, bet tas tyciojimasis, prievartavimai.... Tokia sukresta vakar atsiguliau miegot, sirdis net virpejo, tarsi as buciau buvusi tame kare  doh.gif
Siandien turbut paskutine serija. Nezinau ar ziuresiu.

Oi aš tokių negaliu žiūrėti schmoll.gif

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2016 05 05, 11:04)
Oi aš tokių negaliu žiūrėti schmoll.gif

Sveikos

nemegstu as visai filmu apie kara. Sita kazkaip netycia isijungus isitraukiau ziuret. Pabaigoje isjungt norejau. Nesu maciusi tokio ziaurumo. Po vaiko gimimo aplamai labai jautri pasidariau. Puse nakties masciau kodel tokie ziaurus zmones ir ten dauguma ju jaunu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif pažiūrėjau 5 serijas xozaikos, bet nekabina g.gif erzina ir Saša, ir Nataša biggrin.gif
Nezarekaisia tai źiūrėjau kokias 50 serijų ir pamiršau doh.gif nes buna tarpų kai visai nėr laiko filmams. Dabar Sima priminė, tai gal reiks pabaigt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 05 gegužės 2016 - 21:19
QUOTE(Lionesss @ 2016 05 04, 18:14)

O as baigiau turkiska Delo chesti, duodu 10 balu, zymiai geresnis, nei rusu, anie visai nugrybavo i lankas. Ir baigesi jis gyvenimiskai labai.
O dabar imsiuos domoxaziajkos  4u.gif

Reikės griebti. bigsmile.gif
Kitko nerandu nieko tinkamo dabar žiūrėti. sad.gif
Atsakyti
kadangi jokių naujienų nėra
tai pažiūrėjau senesnį serialą Предчувствие (2012)
visai patiko, tik galėjo į kokį 10 serijų susidėlioti
sudėtingi šeimyniniai ryšiai, paslaptys ir neįtikėtina moteriška draugystė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 06 gegužės 2016 - 09:53
Man Xoziajka ziurisi vien, del graziu aktoriu, kai kur i nueina i lankas, bet vakarui visai nieko.
Uzstrigo, kad per svente, tas vaikas buvo paliktas, numestas, o jis su tuo savo sasha meiliai apsikabinus doh.gif nesuprantu, kaip vyras gali buti svarbiau uz vaika doh.gif
Atsakyti