"Лестница в небеса" baigiu "damušt", 3 serijos liko. Nu jau tokia venesuela Ypač tėvas nervuoja, nu tikras "lopas", kaip koks neveiksnus Namčiau dar tokio kvailo filmo apie nieką, ypač rusiško Nepykit tos kam patiko
Baigiau ziureti "Лестница в небеса" . Serialas labai patiko.
pažiūrėjau - Последний ход королевы (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама, детектив - toks kažkoks be ryšio
laba vakara
laba vakara
[quote=Visgi,2016 04 24, 23:43]
Žiūrėjom šiandien pagaliau šį.[/quote][/quote]Na ką galiu pasakyti, Данила Козловский kaip ir visada, aukštumoje, o ypač čia.
Jo vaidyba tobula, maladec aktorius. Esu visus visus filmus ir serialus mačiusi su jo vaidyba,
ir dabar vėl per nauja likau sužavėta šiuo aktoriumi.
Владимир Машков taip pat patiko vaidyba. V ž visi ten gerai ir labai įtikinamai vaidino.
Tos 2,5 val akimirksniu pralėkė. Labai patiko, nenuvylė ir pateisino lūkesčius.
Vietomis kraujas sustingdavo nuo įtampos. Tokius filmus tik kino teatruose ir žiūrėti.
Žiūrėjome 3D, tai jausmas nerealus.
[/quote]
Man Danila Kozlovskyj vienas is megstamiausiu aktoriu, jei nr.1. (as kaip ir Visgi esu maciusi visu filmus su juo ).
Vladimir Maskov ir superinis.
O vat musu lietuve.....na nemegstu as jos, gadina man ji visus filmus ....gal ir gerai vaidina, nieko nesakau, bet mman ji nepatinka.Vat kazkokia antipatija siai aktorei... negi man cia taip vienai
Žiūrėjom šiandien pagaliau šį.[/quote][/quote]Na ką galiu pasakyti, Данила Козловский kaip ir visada, aukštumoje, o ypač čia.
Jo vaidyba tobula, maladec aktorius. Esu visus visus filmus ir serialus mačiusi su jo vaidyba,
ir dabar vėl per nauja likau sužavėta šiuo aktoriumi.
Владимир Машков taip pat patiko vaidyba. V ž visi ten gerai ir labai įtikinamai vaidino.
Tos 2,5 val akimirksniu pralėkė. Labai patiko, nenuvylė ir pateisino lūkesčius.
Vietomis kraujas sustingdavo nuo įtampos. Tokius filmus tik kino teatruose ir žiūrėti.
Žiūrėjome 3D, tai jausmas nerealus.
[/quote]
Man Danila Kozlovskyj vienas is megstamiausiu aktoriu, jei nr.1. (as kaip ir Visgi esu maciusi visu filmus su juo ).
Vladimir Maskov ir superinis.
O vat musu lietuve.....na nemegstu as jos, gadina man ji visus filmus ....gal ir gerai vaidina, nieko nesakau, bet mman ji nepatinka.Vat kazkokia antipatija siai aktorei... negi man cia taip vienai
badauju
gal kokią melodramą, pan., kaip Chozaika rekomenduomėte?
gal kokią melodramą, pan., kaip Chozaika rekomenduomėte?
nerandu as hoziaika kinozale
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas, mmmmmmmmm... patiko! ir Grudytė manęs neerzina viskas savose vietose, na neskaitant, kad "такие подвиги делают толко роосияни" na iš serijos, kad žmones trosais iš lėktuvo į lėktuvą evakuoja ir šiaip ten pagyrų sau negaili bet nesigilinkim, gera aktorių vaidyba, grožis, emocijos, nustelbia viską.
QUOTE(amirrr @ 2016 04 26, 22:42)
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas, mmmmmmmmm... patiko! ir Grudytė manęs neerzina
Manęs ji taip pat neerzino.Lietuviškų filmų ir serialų nežiūriu, Нюхач 2 sezono irgi nežiūrėjau,
tai aš jos atžvilgiu esu neutrali. Man viskas ok.
QUOTE(Whagati @ 2016 04 26, 21:05)
Yra youtube
https://www.youtube....h?v=Cn90SMb7i3k
Man sis filmas ir patinka ir erzina vienu metu
QUOTE(Whagati @ 2016 04 26, 22:05)
yra, štai
http://kinozal.tv/de....php?id=1417311
QUOTE(amirrr @ 2016 04 26, 22:42)
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas...
o jis čia prie rusiškų priskiriamas?
nes kinozale, tai nerandu
QUOTE(KlementinaR @ 2016 04 27, 00:59)
erzina vienu metu
dėl ko erzina?
------------
labas rytas
QUOTE(svelni @ 2016 04 26, 21:36)
Mane taip pat jinai erzina
Labas rytas