Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

"Лестница в небеса" baigiu "damušt", 3 serijos liko. Nu jau tokia venesuela doh.gif Ypač tėvas nervuoja, nu tikras "lopas", kaip koks neveiksnus doh.gif Namčiau dar tokio kvailo filmo apie nieką, ypač rusiško cool.gif Nepykit tos kam patiko 4u.gif
Atsakyti
Baigiau ziureti "Лестница в небеса" . Serialas labai patiko.
Atsakyti
pažiūrėjau - Последний ход королевы (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама, детектив - toks kažkoks be ryšio blush2.gif
laba vakara 4u.gif
Atsakyti
[quote=Visgi,2016 04 24, 23:43]

Žiūrėjom šiandien pagaliau šį.[/quote][/quote]Na ką galiu pasakyti, Данила Козловский kaip ir visada, aukštumoje, o ypač čia.
Jo vaidyba tobula, maladec aktorius. Esu visus visus filmus ir serialus mačiusi su jo vaidyba,
ir dabar vėl per nauja likau sužavėta šiuo aktoriumi.

Владимир Машков taip pat patiko vaidyba. V ž visi ten gerai ir labai įtikinamai vaidino.
Tos 2,5 val akimirksniu pralėkė. Labai patiko, nenuvylė ir pateisino lūkesčius.
Vietomis kraujas sustingdavo nuo įtampos. Tokius filmus tik kino teatruose ir žiūrėti.
Žiūrėjome 3D, tai jausmas nerealus.

user posted image
[/quote]
Man Danila Kozlovskyj vienas is megstamiausiu aktoriu, jei nr.1. (as kaip ir Visgi esu maciusi visu filmus su juo ).
Vladimir Maskov ir superinis.
O vat musu lietuve.....na nemegstu as jos, gadina man ji visus filmus biggrin.gif ....gal ir gerai vaidina, nieko nesakau, bet mman ji nepatinka.Vat kazkokia antipatija siai aktorei... negi man cia taip vienai g.gif
Atsakyti
badauju cool.gif
gal kokią melodramą, pan., kaip Chozaika rekomenduomėte? g.gif
Atsakyti
nerandu as hoziaika kinozale g.gif g.gif
Atsakyti
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas, mmmmmmmmm... patiko! ir Grudytė manęs neerzina smile.gif viskas savose vietose, na neskaitant, kad "такие подвиги делают толко роосияни" biggrin.gif na iš serijos, kad žmones trosais iš lėktuvo į lėktuvą evakuoja ir šiaip ten pagyrų sau negaili smile.gif bet nesigilinkim, gera aktorių vaidyba, grožis, emocijos, nustelbia viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 26 balandžio 2016 - 21:46
QUOTE(amirrr @ 2016 04 26, 22:42)
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas, mmmmmmmmm... patiko! ir Grudytė manęs neerzina smile.gif
Manęs ji taip pat neerzino.
Lietuviškų filmų ir serialų nežiūriu, Нюхач 2 sezono irgi nežiūrėjau,
tai aš jos atžvilgiu esu neutrali. Man viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 26, 21:05)
nerandu as hoziaika kinozale  g.gif  g.gif

Yra youtube wink.gif

https://www.youtube....h?v=Cn90SMb7i3k

Man sis filmas ir patinka ir erzina vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
Ir Kinozale yr, jei apie šitą kalbama:
http://kinozal.tv/de....php?id=1416020
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 26, 22:05)
nerandu as hoziaika kinozale  g.gif  g.gif

yra, štai
http://kinozal.tv/de....php?id=1417311

QUOTE(amirrr @ 2016 04 26, 22:42)
Jungiuosi į peržiūrėjusių "Екипаж" gretas...

o jis čia prie rusiškų priskiriamas? g.gif
nes kinozale, tai nerandu blush2.gif

QUOTE(KlementinaR @ 2016 04 27, 00:59)
erzina vienu metu  biggrin.gif

dėl ko erzina? g.gif
------------
labas rytas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2016 04 26, 21:36)
O vat musu lietuve.....na nemegstu as jos, gadina man ji visus filmus  biggrin.gif ....gal ir gerai vaidina, nieko nesakau, bet mman ji nepatinka.Vat kazkokia antipatija siai aktorei... negi man cia taip  vienai g.gif

Mane taip pat jinai erzina drinks_cheers.gif
Labas rytas
Atsakyti