"Хозяйка" inikau kaip reikalas, vakar iki 02.00 ziurejau, ryte 6.30 keliausi, bet galiu pasakyti diena atlaikiau gerai. Labai patinka!!!!!
QUOTE(kami_ @ 2016 04 21, 21:58)
Labas
Pažiūrėjau "Ekipažas" Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe
Pažiūrėjau "Ekipažas" Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe
Gaila, kad as 3D negaliu, pradeda galva skaudeti ir vis traukiuosi atgal, bet manau, kad ir 2D suzaves
vakaras labas,
vis dar žiūriu - "Хозяйка" - patinka, nors nuo kasdienybės atsitraukiu
vis dar žiūriu - "Хозяйка" - patinka, nors nuo kasdienybės atsitraukiu
Kaip mažam vaikui, paduoda skanų saldainį, nori dar Paržiūrėjau "Хозяика" labai patiko, aktoriai gražūs, scenarijus įdomus, tik viena labai erzino mane visų aktorių priklijuotos blakstienos atrodo jau tokia ta Nataša natūrali, net antakiai nepadažyti, o juodos blakstienos priklijuotos )))
O as visgi uzsikabinau ant turkiskos versijos Delo chesti pirmas serijas buvo nuobodoka ir visiskai atitiko rusu varianta, bet dabar matau, kad rusai stipriai koregavo savaja versija. Turkiskas man patinka daug labiau
QUOTE(amirrr @ 2016 04 23, 23:09)
Kaip mažam vaikui, paduoda skanų saldainį, nori dar Paržiūrėjau "Хозяика" labai patiko, aktoriai gražūs, scenarijus įdomus, tik viena labai erzino mane visų aktorių priklijuotos blakstienos atrodo jau tokia ta Nataša natūrali, net antakiai nepadažyti, o juodos blakstienos priklijuotos )))
Pradėjau ir aš šitą žiūrėti, kol kas
Pažiūrėjau BOBROVUS - nu nieko toks, linksmas, žiūrėti galima
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 04 20, 22:03)
Apie šitą filmą kalbėjau
QUOTE(Visgi @ 2016 04 21, 20:05)
Krištolinė ledi, čia turbūt tavo pageidavimu
Сегодняшняя премьера
"Однажды в Одессе" 1 сезон /2016/
reikes paziureti,gal patiks
QUOTE(kami_ @ 2016 04 21, 21:58)
Labas
o as ketvirtadieni nenuejau,susirgau gal kita savaite su vyru nuesim paziureti.
Sveikos
QUOTE(amirrr @ 2016 04 22, 17:06)
"Хозяйка" inikau kaip reikalas, vakar iki 02.00 ziurejau, ryte 6.30 keliausi, bet galiu pasakyti diena atlaikiau gerai. Labai patinka!!!!!
QUOTE(amirrr @ 2016 04 23, 23:09)
QUOTE(silver 27 @ 2016 04 24, 10:33)
Pradėjau ir aš šitą žiūrėti, kol kas
---
laba vakara
man ir patiko "Хозяика", tik netikėjau, kad užnuodyto vyno taurė bus sugirdyta jai pačiai. Nebe reikalo yra posakis: "Nekask duobės, pats įkrisi"
-------
beje, labai patiko daina, lydėjusi "Хозяика" serialą. Žiūrėjusios, gal galite padėti? Daina girdėta, žinau, kad šių metų topas ir ne kartą girdėta per rusų muzikinį kanalą.
kiekvieną seriją palydint iki sąrašo, kas vaidino ir pan., bandžiau atrast, kas atlieka dainą, deja....