Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

"Хозяйка" inikau kaip reikalas, vakar iki 02.00 ziurejau, ryte 6.30 keliausi, bet galiu pasakyti diena atlaikiau gerai. Labai patinka!!!!!
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 04 21, 21:58)
Labas smile.gif
Pažiūrėjau "Ekipažas" ax.gif Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis thumbup.gif Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe ax.gif

Gaila, kad as 3D negaliu, pradeda galva skaudeti ir vis traukiuosi atgal, bet manau, kad ir 2D suzaves 4u.gif
Atsakyti
vakaras labas,
vis dar žiūriu - "Хозяйка" - patinka, nors nuo kasdienybės atsitraukiu ax.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Любовь вне конкурса" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1441688

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedute: 23 balandžio 2016 - 16:26
Сегодняшняя премьера

"Слёзы на подушке" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1441721

user posted image

Atsakyti
Kaip mažam vaikui, paduoda skanų saldainį, nori dar smile.gif Paržiūrėjau "Хозяика" labai patiko, aktoriai gražūs, scenarijus įdomus, tik viena labai erzino mane biggrin.gif visų aktorių priklijuotos blakstienos biggrin.gif atrodo jau tokia ta Nataša natūrali, net antakiai nepadažyti, o juodos blakstienos priklijuotos smile.gif)))
Atsakyti
O as visgi uzsikabinau ant turkiskos versijos Delo chesti pirmas serijas buvo nuobodoka ir visiskai atitiko rusu varianta, bet dabar matau, kad rusai stipriai koregavo savaja versija. Turkiskas man patinka daug labiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 04 23, 23:09)
Kaip mažam vaikui, paduoda skanų saldainį, nori dar smile.gif Paržiūrėjau "Хозяика" labai patiko, aktoriai gražūs, scenarijus įdomus, tik viena labai erzino mane biggrin.gif visų aktorių priklijuotos blakstienos biggrin.gif atrodo jau tokia ta Nataša natūrali, net antakiai nepadažyti, o juodos blakstienos priklijuotos smile.gif)))

Pradėjau ir aš šitą žiūrėti, kol kas thumbup.gif

Pažiūrėjau BOBROVUS - nu nieko toks, linksmas, žiūrėti galima
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 04 20, 22:03)
Сегодняшняя премьера

"СуперБобровы" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1440994

user posted image

Apie šitą filmą kalbėjau 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Черный цветок" /2016/
http://kinozal.tv/de....php?id=1441779

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 21, 20:05)

Krištolinė ledi, čia turbūt tavo pageidavimu mirksiukas.gif

Сегодняшняя премьера

"Однажды в Одессе" 1 сезон /2016/

reikes paziureti,gal patiks smile.gif
QUOTE(kami_ @ 2016 04 21, 21:58)
Labas smile.gif
Pažiūrėjau "Ekipažas" ax.gif Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis thumbup.gif Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe ax.gif

o as ketvirtadieni nenuejau,susirgau doh.gif gal kita savaite su vyru nuesim paziureti.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 04 22, 17:06)
"Хозяйка" inikau kaip reikalas, vakar iki 02.00 ziurejau, ryte 6.30 keliausi, bet galiu pasakyti diena atlaikiau gerai. Labai patinka!!!!!

4u.gif

QUOTE(amirrr @ 2016 04 23, 23:09)

4u.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(silver 27 @ 2016 04 24, 10:33)
Pradėjau ir aš šitą žiūrėti, kol kas  thumbup.gif

4u.gif
---
laba vakara 4u.gif
man ir patiko "Хозяика", tik netikėjau, kad užnuodyto vyno taurė bus sugirdyta jai pačiai. Nebe reikalo yra posakis: "Nekask duobės, pats įkrisi" cool.gif
-------
beje, labai patiko daina, lydėjusi "Хозяика" serialą. Žiūrėjusios, gal galite padėti? Daina girdėta, žinau, kad šių metų topas ir ne kartą girdėta per rusų muzikinį kanalą.
kiekvieną seriją palydint iki sąrašo, kas vaidino ir pan., bandžiau atrast, kas atlieka dainą, deja....
Atsakyti