Pradejau ziureti turkiska. Pamenate Delo Chesti? Tai va pasirodo toks yra ir turkiskas. Tik dabar nezinau, ar rusai nuo turku, ar turkai nuo rusu scenariju beveik identiskas, bet jau vaidyba muzika jis toks biski veiksmo, kriminalas, tai pas rusus ir muzonas ir vaidyba, o cia visi teliukai apsiseileje, ta muzika cirpianti zodziu, neistveriau. Neprilygsta rusams niekaip.
Einu ir as ziureti Xoziajka
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 21, 19:31)
Pradejau ziureti turkiska. Pamenate Delo Chesti? Tai va pasirodo toks yra ir turkiskas. Tik dabar nezinau, ar rusai nuo turku, ar turkai nuo rusu scenariju beveik identiskas, bet jau vaidyba muzika jis toks biski veiksmo, kriminalas, tai pas rusus ir muzonas ir vaidyba, o cia visi teliukai apsiseileje, ta muzika cirpianti zodziu, neistveriau. Neprilygsta rusams niekaip.
Rusai nuo turkų nukopijavo.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 21, 19:13)
Prasukau kiek, tai maciau pabaiga kitokia, na gal visgi reikes ir paziuret
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 21, 20:13)
Aha, taip ir matau kaip turkai nuo rusų kopijuoja ____________________________________________
Krištolinė ledi, čia turbūt tavo pageidavimu
Сегодняшняя премьера
"Однажды в Одессе" 1 сезон /2016/
http://kinozal.tv/de....php?id=1440371
Myliu ir aš šį akcentą.
Perspėjimas_Nepatiks tiems, kas nemėgsta užkadrinio juoko.
Однажды в Одессе - 1 серия (Комедийный сериал)
QUOTE(Visgi @ 2016 04 21, 00:41)
Iš čia Tik čia dar ne visos serijos įkeltos.
Aš žiūrėjau online, ten yra visos jau seniai.
Aš žiūrėjau online, ten yra visos jau seniai.
ačiū. čia rašo, kad antras sezonas. galima žiūrėt ar pirma reikia pirmą sužiūrėt?
QUOTE(arden @ 2016 04 21, 21:12)
ačiū. čia rašo, kad antras sezonas. galima žiūrėt ar pirma reikia pirmą sužiūrėt?
Nėr už ką.Ne, ne, reik nuo I-mo sezono pradėti, o paskui jau II-rą.
QUOTE(Visgi @ 2016 04 21, 20:05)
Visokiu ciudu buna
Labas
Pažiūrėjau "Ekipažas" Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe
Pažiūrėjau "Ekipažas" Na bent jau man patiko, veiksmo pilna, su 3D akiniais išvis Buvo ir pati Grudytė, kelis sakinius apie filmą pasakė. Buvo tikrai nemažai žymių žmonių žiūrovų tarpe
QUOTE(Visgi @ 2016 04 21, 23:14)
Eik sau Vyras, šiandien, sekmadieniui nupirko 5 bilietus. Taip pat į 3D.
Tikiuosi, kad nenusivilsit man momentais šiurpuliukai po kūną lakstė
QUOTE(kami_ @ 2016 04 21, 23:30)
Tikiuosi, kad nenusivilsit man momentais šiurpuliukai po kūną lakstė
Tikiu ir esu tikra, kad mums patiks. Garantuoju.O ypač dar kai tu matei pirmoji, ir patvirtini, kad vertas dėmesio,
tai šventai tikiu kad ne veltui mūsų tie bilietai pirkti buvo
Papildyta:
Matėm tuos 2 treilerius, o kadangi mums tokie filmai apie katastrofas patinka,
tai nėra šansų nepatikti.
O ypač patiko Antras
Экипаж (2016) Трейлер 2
Kas ziuri seriala Хозяйка, ar jums nebado akiu, kad pavadinima raso xAзяйка? Man taip keista...