Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(svelni @ 2016 04 18, 20:15)
Kazkaip nerandu ka gero ziureti  paskutiniu metu. Tai blaskausi tarp turkisku ir rusisku serialu  rolleyes.gif

Aš jau nepamenu kada ką rusiško žiūrėjau doh.gif Ketvirtadienį eisiu žiūrėti "Ekipažo" tai po jo gal dar kils noras ką pamatytyti, nes yra sąrašiukas ką reikia dar pamatyti ax.gif Kai užsikabinau už to turkiško serialo (jau kiek įkelta visas serijas peržiūrėjau, bet vis dar kokias įsimintinas vietas pažiūriu serialo doh.gif ), dar dabar filmą pradėjau žiūrėti turkišką, tai rusiški nusistūmė į šalį smile.gif
Atsakyti
Ei.... bigsmile.gif žiūriu daug mergelikių į turkiškus serialus nubėgusios, nagi nagi, rekomenduokit kokį patį pačiausią, gal ir mane įsuks smile.gif nenoriu visų temų skaityti, pasiklaiučiau rekomendacijomis 4u.gif
Pradėjau "Mаргарита Hазарова" 2 serijas pažiūrėjau, patiko kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2016 04 18, 02:19)

4u.gif
senai matyta ax.gif
---
laba vakara cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 04 18, 21:13)
Aš jau nepamenu  kada ką rusiško žiūrėjau doh.gif Ketvirtadienį eisiu žiūrėti "Ekipažo"
Cha, matai kaip, o aš va po pusės metų jau atgal įžengiau puse kojos,
vakar žiūrėjau "Три дороги" /2016/ ir "Ненавижу" /2016/.

Tokie kaip antrasis tai man patinka, man apskritai patinka tokie įtempti psichologiniai.
Tikrai buvo nejauku žiūrėti kai tai moteriai pradėjo stogas važiuoti. Pakankamai įtikinamai vaidino.
QUOTE(amirrr @ 2016 04 18, 22:06)
Ei.... bigsmile.gif žiūriu daug mergelikių į turkiškus serialus nubėgusios, nagi nagi, rekomenduokit kokį patį pačiausią, gal ir mane įsuks smile.gif nenoriu visų temų skaityti, pasiklaiučiau rekomendacijomis
Esi žiūrėjusi turkų kokį filmą ar serialą?

Turkų filmus yra apskritai labai sunku rekomenduoti pirmą kartą pirmam žiūrėjimui,
tam daug įtakos labai turi skirtinga kultūrą, tradicijos, frazės, perkeltinės prasmės...
tiesiog jas perprasti reikia, bet su laiku viskas įmanoma. Svarbu pirmą kartą ant tinkamo užtaikyti.

Esu žiūrėjusi tokį turkų serialą, kuris labai įdomus, bet jei jį kas žiūrėtų apskritai kaip savo pirmą turkų serialą,
beveik garantuoju, kad niekad negrįžtų prie turkų filmų ir tik iš dalies suprastų jų tradicijas skirtas tam regionui.
Patikėk manimi, aš apie tai labai nemažai informacijos ieškojau, kad man iššifruoti ir būtų aiškiau žiūrėti.

Aš turiu ne mažiau 8-ių mėgiamiausių savo TOP viršūnėje.

Pavienius filmus (ne serialus) aš esu seniai jau pradėjusi žiūrėti, gal nuo 2011 ar 2012 metų.

Vienas iš mano pirmųjų pamiltų filmų buvo apie neregę merginą ir buvusį kalinį.

Sadece Sen (1) /2014/

Sadece Sen (2) /2014

Antras buvo

Fatmagül’ün Suçu Ne? (II)

Fatmagül’ün Suçu Ne? (III)

Trečias buvo

Kiralık Aşk (2) /2015/

Kiralık Aşk (1) /2015/ na ir t.t. ir pan.

O mano mylimiausi yra du: tai šis

Medcezir - Trailer

MedCezir Yaman-Mira

ir šis

Kara Para Aşk (II)

Kara Para Aşk (X-2)

Kara Para Aşk (XI)

Kara Para Aşk (III)

Kara Para Aşk (X-1)

Kara Para Aşk (I)

Kara Para Aşk (IV)

Dabar pakaitomis kas vakarą žiūriu kitus du serialus.
Atsakyti
Pradėjau "Mаргарита Hазарова"  2 serijas pažiūrėjau, patiko kol kas...

galima nuorodą? g.gif
--
laba ryta cool.gif
Atsakyti
Ei....  bigsmile.gif  žiūriu daug mergelikių į turkiškus serialus nubėgusios, nagi nagi, rekomenduokit kokį patį pačiausią, gal ir mane įsuks smile.gif nenoriu visų temų skaityti, pasiklaiučiau rekomendacijomis  4u.gif
Pradėjau "Mаргарита Hазарова"  2 serijas pažiūrėjau, patiko kol kas...

Kuzey Güney,vienareiksmiskai biggrin.gif Cia musu skoniai su Visgi skiriasi,jei nepatiko nei filmas,nei pagrindinis aktorius.Man ir filmas,ir aktoriai,tobuli.Jei buciau pradejus is turkisko,kazkoki kita,ne Kuzey Guney,ziureti,nors pvz. ir Ask I Memnu,kuri meciau,abejoju,ar uzsikabliociau uz Turku serialus.Taigi,kaip teisingai paseke Visgi reikia surasti sau tinkma seriala,Ko ir linkiu smile.gif

Ramsiau,smagu ir idomu buvo skaityti tavo posta.Mano viena,is svajoniu,nors labai trumpam,nors pro skilute zvilgtelt kaip vyksta filmavimas,pabuti uzkulisiuose,pamatyti kaip daro grimus,pakeicia isvaizda.Toliau,gyliau,ne,neidomu,nes kaip ir sakai pazines arciau aktori,kuris tau iki tol buvo tobulas,gali smarkiai nusivilti.
Atsakyti
Kol kas man teko būti tik filmo, kurį kūrė studentai filmavimo aikštelėje, teko pabūti masinėje scenoje ax.gif
Tai leido bent kiek susipažinti su šia "virtuve". Jėgų reikalaujantis darbas, taip pat laiko, sceną bare filmuoti teko nuo 9 iki 17:00, bet labai įdomu tą pamatyti yra ax.gif
O mano žiūrimas turkų serialas yra šiuo metu per TV8 rodomas ir jau mano minėtas O hayat benim/Tai mano gyvenimas. Mane žiauriai užkabino, kitiems jaučiu banalus, niekuo neypatingas, o mane užkabino ir viskas doh.gif biggrin.gif Visas su rusiškais subtitrais serijas jau sužiūrėjau (89), net 90 su turkiškais, kol dar neįkėlė su rusiškais subtitrais. Neužilgo griebsiu kažkurį iš Visgi minėtų serialų.
Gal reikės ir man "Ненавижу"/2016 kada pažiūrėti g.gif
Labas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 19 balandžio 2016 - 11:08
QUOTE(Sim@ @ 2016 04 19, 06:02)
galima nuorodą? g.gif
--
laba ryta cool.gif

Visgi ikele, paziurek pora puslapiu atgal wink.gif tik ne visos serijos dar.
Aciu uz rekomenduotus turkiskus. Bandysiu paziureti. Esu viena maciusi, Visgi buvai rekomendavus, tik su pavadinimais man ne kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 19 balandžio 2016 - 11:37
QUOTE(Visgi @ 2016 04 18, 23:21)

Medcezir - Trailer

Dabar pakaitomis kas vakarą žiūriu kitus du serialus.[/color]

Sitas filmuotas pagal amerikieciu The O.C. smile.gif The O.C. man tikrai patiko,o turkiskos versijos vis neprisiruosiu paziureti.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2016 04 19, 16:15)
Sitas filmuotas pagal amerikieciu The O.C. smile.gif The O.C. man tikrai patiko,o turkiskos versijos vis neprisiruosiu paziureti.
Žinojau, kad yra amerikietiškas variantas. Jo nesu žiūrėjusi, o šis turkiškas tai labai patiko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Zinot,kazkaip pasiilgau geru filmu apie "Odessa" g.gif ir siaip neturiu ka ziureti.
Atsakyti
Sveikos,
O pas mane buvo atvirksciai. As nuo turkisku persimeciau prie rusisku 4u.gif
Man labai patiko Didingasis amzius, paskui 1001 naktis ir dar vieno su nuostabiai grazia aktore pavadinimo nepamenu smile.gif
Atsakyti