Labas
Nebuvau čia visą amžinybę Iškritau iš temos, bet esu prijaučianti vis dar. Vis sau kalbu, kad kada nors grišiu. Jaučiu paskutinis filmas, kurį žiūrėjau, buvo Mažoras....Oi, meluoju...."Сводные судьбы".....
Ir kaip jūs gyvenat? Visko perskaityt nevaliosiu, bet einu nors biški paskaitysiu
Beje, jau senai pastebėjau - kol buvau tik MĖGĖJA rusišku filmų, viskas žiūrėjosi kitaip. O kai teko susipažinti su kasdienybe viso šito reikalo - sunku atsiriboti...Žiūri filmą, o aktorių matai visai kitaip...prisimindama ką jis kalbėjo, ką rašė...kokios jo mintys ir požiūriai/pažiūros. Kartais pagalvoju - kažkada labai norėjosi pažinti visą šitą "virtuvę", bet tai davė ir savo minusų. Tai gyvi žmonės, su savo pliusais, minusais, su savo mintimis, požiūriu į gyvenimą, su šeimomis, vaikais, meilėmis ir taip toliau. Jie gyvena, masto, miega, valgo, myli ir daro visą kitą ką ir paprasti žmonės. Kažkaip visa tai - kinas, teatras...lietuviškai tariant gal būtų galima sakyti "subuitėjo"? Arba čia tik mano vienos problema, kad nesugebu atsiririboti... Kartais pagalvoju, kad būtų buvę geriau, jeigu visa tai, aktoriai, jų rolės, filmai taip ir būtų likę tik filmais...Kažkuo, kas nepasiekiama, nežinoma....O dabar matei filmą, žmogus buvo nepasiekiamas, susidarei įspūdį, vaizdą kažkokį...o paskui paaiškėjo, kad tas pats žmogus yra arogantiškas narcizas, mylintis tik save ir niekinantis visą, kas yra aplink jį..... Ir daug yra tokių...Kartais va ir pagalvoji - geriau tegul tie žmonės lieka nepažinti, kaip kažkokios šventenybės, nepasiekiami, negu žinoti, kaip jie gyvena, ką valgo, ką myli ir kur atostogauja.
Ir ne tik filmai, spektakliai, aktoriai....Susiduriau su "visiška virtuve" gastrolių organizavimo...kaip kas vyksta...Yra vagiami pjesių vertimai...Slepiama nuo autorių r vertėjų...Vidury gastrolių keičami aktoriai, nes "teigiami' atsisako vaidinti vogtame spektaklyje....Tai yra toks žavus, įtraukiantis bet sudėtingas ir purvinas pasaulis......Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis toks.....
Uffff......Išsiliejau
P.S. Profilio nuotrauką pasikeisiu:) Naktį tingėjau
QUOTE(Ramsius @ 2016 04 18, 03:01)
P.S. Profilio nuotrauką pasikeisiu:) Naktį tingėjau
Ramsiau, tu cia apie melynaki?
Idomu buvo skaityt
Sveikos
QUOTE(Ramsius @ 2016 04 18, 02:19)
Labas
Nebuvau čia visą amžinybę Iškritau iš temos, bet esu prijaučianti vis dar. Vis sau kalbu, kad kada nors grišiu. <....> Susiduriau su "visiška virtuve" gastrolių organizavimo...kaip kas vyksta...Yra vagiami pjesių vertimai...Slepiama nuo autorių r vertėjų...Vidury gastrolių keičami aktoriai, nes "teigiami' atsisako vaidinti vogtame spektaklyje....Tai yra toks žavus, įtraukiantis bet sudėtingas ir purvinas pasaulis......Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis toks.....
Uffff......Išsiliejau
Labas Ramsiau! Tikrai, kad ilgai buvai ни слуху ни духу, Nebuvau čia visą amžinybę Iškritau iš temos, bet esu prijaučianti vis dar. Vis sau kalbu, kad kada nors grišiu. <....> Susiduriau su "visiška virtuve" gastrolių organizavimo...kaip kas vyksta...Yra vagiami pjesių vertimai...Slepiama nuo autorių r vertėjų...Vidury gastrolių keičami aktoriai, nes "teigiami' atsisako vaidinti vogtame spektaklyje....Tai yra toks žavus, įtraukiantis bet sudėtingas ir purvinas pasaulis......Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis toks.....
Uffff......Išsiliejau
bet svarbiausia, kad появилась- не запылилась
Tikrai labai įdomiai susiskaitė, kaip mistika kažkokia,
kaip vos ne detektyvas_vagiami pjesių vertimai, vogti spektakliai...
Man visada labiausiai įdomiausi tie nematomi už kadro paruošimai,
patys filmavimai, bet gal čia tikrai taip gražiai atrodo, kai iš toli žiūri,
bet kad aktorystė juodas darbas, tai tikrai tikiu.
Gal dar ką papasakosi įdomaus apie aktorystės virtuvę,
tikrai nepaprastai įdomu tai ką teko tau matyti iš arti.
Ramsiau kiekvienas turima savo kažkokių bzykų.
o žinomi žmonės jų turi galima sakyti trigubai,
jie pratę prie dėmesio bei žavėjimosi jais,
tad dažnai jų toks sužvaigždėjimas prasilenkia su paprasčiausiu mandagumu
man aktoriai tik žmonės dirbantys savo darbą
ir niekada netapatinu jų su atliekamais vaidmenimis
QUOTE(daibava @ 2016 04 18, 10:57)
Ramsiau kiekvienas turima savo kažkokių bzykų.
Pati mačiau kaip sužvaigždėja vaikai (konkrečiai su septintokais susidūriau) ... Suaugę, manau, kai kurie atžvaigždėja, bet kai kas užstringa...
QUOTE(spoorga @ 2016 04 18, 06:56)
Žaliaakis jis
Ramsiau, užsuk dažniau.
QUOTE(Tekšė @ 2016 04 18, 12:09)
Pardon. Zaliaaki
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 04 17, 15:39)
o Ekipazas bus kino teatruose?
kazkaip nemaciau anonsu;)
QUOTE(simoneta @ 2016 04 18, 16:18)
Bus. Forumcineme Vingis jau 21 dieną galima bus jį pamatyti, o nuo balandžio 22 ir visur kitur.
Nusipirkau ką tik bilietą ketvirtadieniui, sudomino šis filmas
Labas
Įdomu buvo Ramsiaus postą paskaityti buvo, daug kas žinoma yra, teatro studijos vadovė irgi daug ko papasakoja apie Lt režisierius.
QUOTE(amirrr @ 2016 04 17, 22:49)
O man šis "Ненавижу" šiaip sau, toks nuobodokas, liūdnas, monotoniškas. Kažko trūko... pažiūrėjau visą, nors po antros serijos knietėjo pažiūrėti tik galą, bet ištempiau
pritariu kazko truko,o ko....
Kazkaip nerandu ka gero ziureti paskutiniu metu. Tai blaskausi tarp turkisku ir rusisku serialu
Laba