Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(amirrr @ 2016 04 16, 19:25)
Labai gražus filmas  wub.gif  ačiū, Visgi, kad pažiūrėjau jį greičiau, nei jis pasirodė smile.gif
Gražus siužetu, aktoriais, jausmais, mane sujaudino, giliai nesikapsčiau į visokius nesutapimus, jei tokių buvo, paprasčiausia pasinėriau į filmo gyvenimą, beje atradau porą man nematytų gražių aktorių smile.gif Rekomenduoju, jei kam mano skonis patinka smile.gif

Vienas geriausiu kada matytu wub.gif wub.gif wub.gif teko ir asara nubraukt wub.gif
Atsakyti

Соната для Веры (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама - pasirodo, kad ir santuokoje galima permiegoti su kt.vyru, ar moterimi:)
laba, patiko 4u.gif
Atsakyti
o vat - Три дороги (4 серии из 4) (Мирослав Малич) / [2016, мелодрама - nepatiko, per liūdnas:( vos pirmą seriją ištempiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 04 15, 13:57)
Kokiu budu laimejai?  blush2.gif Sveikinu!As sian irgi pirma karta gyvenime laimejau,skieti,s Ruskoeradio  biggrin.gif Laiminga kaip vaikas  biggrin.gif

as irgi ten laimejau bilietus smile.gif
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Ненавижу (1-4 серия из 4) / [2016, мелодрама - geras filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 04 17, 13:44)
o vat - Три дороги (4 серии из 4) (Мирослав Малич) / [2016, мелодрама - nepatiko, per liūdnas:( vos pirmą seriją ištempiau ax.gif  blush2.gif

O man visai nieko, kai kur truputį "perspausta" arba nelogiška, bet žiūrėti galima 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su tomis, kurios žiūrėjo _ Пасечник (2 сезон, 1-32 серии из 32) (Сергей Быстрицкий) / [2016, боевик, детектив - išties pirmas sezonas geresnis 4u.gif
žiūriu tik tam, kad nebeturiu, ko žiūrėti daugiau - badas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2016 04 17, 14:43)
Ненавижу (1-4 серия из 4) / [2016, мелодрама - geras filmas, patiko 4u.gif

Patiko 4u.gif zliumbiau cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2016 03 16, 09:20)
Ради любви, я все смогу! man patiko net labiau nei VML,to paties reziseriaus ir filmavo ta pati kompanija kaip ir VML. Beje seriale ir muzika labai grazi. Muzika irasinejo kamerinis styginis orkestras,kas siais laikais ypatingai reta.

Gal galit parašyti VML nuorodą ar pilną filmo pavadinimą.Labai jau išgirtas filmas ☺norisi pamatyti ☺☺
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2016 04 17, 22:31)
Gal galit parašyti VML nuorodą ar pilną filmo pavadinimą.Labai jau išgirtas filmas ☺norisi pamatyti ☺☺
"Верни мою любовь" /2015/
Atsakyti
O man šis "Ненавижу" šiaip sau, toks nuobodokas, liūdnas, monotoniškas. Kažko trūko... pažiūrėjau visą, nors po antros serijos knietėjo pažiūrėti tik galą, bet ištempiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2016 04 17, 22:49)
O man šis "Ненавижу" šiaip sau, toks nuobodokas, liūdnas, monotoniškas. Kažko trūko... pažiūrėjau visą, nors po antros serijos knietėjo pažiūrėti tik galą, bet ištempiau smile.gif

Aš kątik pažiūrėjau. Nors nelabai mėgstu melodramas, bet šis labai patiko, net ašarą nubraukiau, gal tokia motiniška ar tėviška meilė daugiau paveikė, o gal patiko todėl, kad ne melejonas serijų ax.gif
Atsakyti