Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2016 04 11, 14:56)
"Следователь Тихонов" /2016/

labai laukiau, bet nusivyliau
gal todėl, kad pirmas serijas lyginau su senuoju filmu "Vizitas pas minotaurą" g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
ir dabartinis variantas man nepaiko
Atsakyti
Романовы (1-8 серии из 8) / [2013, история, документальный - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 08, 16:02)
Kažkas kažkada labai rekomendavo До смерти красивая, užtat išsisaugojau. Kankinuosi 9 seriją žiūrėdama, negi jis tik man nepatinka ax.gif . Sakykit ar verta toliau žiūrėt, ar dar gali po 8 pražiūrėtų serijų dar užkabint g.gif .

Kaip tik norėjau rašyt, kad peržiūrėjau šį serialą, beje pirmą tokį ilgą ax.gif Ką galiu pasakyt. Iš pradžių patiko - linksmas, moteriškas, dar šiek tiek iš mano profesijos. Bet į pabaigą nusibodo tas pats per tą patį, kitaip sakant išsisėmė. O jei neužkabino iš pradžių, tai tikrai neverta žiūrėt iki galo, nes nieko TOKIO ir neįvyks.

QUOTE(Sim@ @ 2016 04 11, 08:32)
man šian - MAMADIENIS, tai žiūriu filmus, kol vaikai ugdymo įstaigose

Mamadienis - vaikai ugdymo įstaigose, žiūriu filmus ??? g.gif Greičiau tai filmadienis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 13 balandžio 2016 - 14:13
Sveikos 4u.gif
Ar kas jau ziurejo Pasechnik 2 ? nu nekabina mane visai schmoll.gif pirma dalys daug labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 04 13, 15:12)
Mamadienis - vaikai ugdymo įstaigose, žiūriu filmus ???    g.gif  Greičiau tai filmadienis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 04 13, 17:54)
Ar kas jau ziurejo Pasechnik 2 ? nu nekabina mane visai schmoll.gif pirma dalys daug labiau patiko.

iki antro dar toli man

LABA VAKARA,

pradėjau _Пасечник (1-32 серии из 32) / [2013, детектив 4u.gif kol kas patinka 4u.gif aktorius gražus tas Пасечник cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ziurejau su vyru per tv.(jei tai galima pavadindi ziurejimu)kadangi netrauke irgi,sugalvodavau papyldomai sau veiklos.Man pagrindinis aktorius labai nepatinka,atstumentis.Bet siaip ne taip baigiau ziureti.Pirmas sezonas man geresnis.
Sveikos.
Ar pradejote kas ziureti Fizruk nauja?Kaip?Daug kur raso,kad trecias labai prastas?Ar is tikruju jau taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 11, 14:56)
"Невский " /2016/

eilinis ir niekuo neišsiskiriantis serialas apie policijos korupciją
net gal ir banalokas ir neišvengta štampų
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tiek pirmas sezonas buvo įtraukęs, ir tiek antrą \iūriu tik tada, kai nebeturiu, ką žiūrėti blush2.gif

QUOTE(Sim@ @ 2016 04 13, 21:15)
pradėjau _Пасечник (1-32 серии из 32) / [2013, детектив 4u.gif kol kas patinka 4u.gif aktorius gražus tas Пасечник cool.gif

Man jis tai tragedija blush2.gif

QUOTE(Nanita @ 2016 04 13, 21:26)
Ar pradejote kas ziureti Fizruk nauja?Kaip?Daug kur raso,kad trecias labai prastas?Ar is tikruju jau taip blogai?

Kol kas dar nesusidariau savo nuomonės-ar jis prastesnis. g.gif Toks nieko nebeišsiskiriantis, be šarmo, seni Nagijevo bajeriai. Tik Mamajeva gražiai sukūdus wub.gif
Atsakyti
"Артисткa" (2007) patiko. Kas nematėt, rekomenduoju. Šiltas, su jumoru filmas. Abi moterisškės aktorės nuostabios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 04 10, 18:41)
Labas vakaras 4u.gif
Paziurejau "Policejskij s rubliovki" nuotaika pakele,prisijuokiau thumbup.gif

Vakar pradėjau žiūrėt ir pagalojau, kad filmas visai gi nejuokingas. Šiandien įėjau į Kinozal pažiūrėt kiek iš viso serijų ir pamačiau, kad čia visai ne tas filmas. Ar gali būt 2 skirtingi filmai tuo pačiu pavadinimu??? Arba yotubej neteisingas pavadinimas parašytas. Gal žinot tada koks čia filmas?

Žiūrėjau čia
https://www.youtube....h?v=9TvMMKxFD9w
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Galvojai,kad gal cia tik man tas antras pasechnikas nepatiko cool.gif

O as laimejau 2 pakvietimus i premjera filmo Экипаж, tai jeigu viskas gerai eisim su vyru ziureti ax.gif
https://www.youtube....h?v=pMp5XAr3pBE
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2016 04 15, 13:47)
O as laimejau 2 pakvietimus i premjera filmo  Экипаж, tai jeigu viskas gerai eisim su vyru ziureti ax.gif
https://www.youtube....h?v=pMp5XAr3pBE

Lietuvė ten vaidina, gero žiūrėjimo 4u.gif
Atsakyti