labas rytas,
prasivaliau D diską, tai jau kiek anksčiau peržiūrėti_
Путевка в жизнь / [2016, приключения patiko
Чемпионы: Быстрее. Выше. Сильнее / [2016, спорт, драма įdomus, patiko
Вакантна жизнь шеф-повара / [2015, драма nesupratau
Последняя ночь / [2015, драма - nieko toks
Песнь песней / [2015, драма, мелодрама be ryšio
Спасение / [2015, Драма be ryšio
Запрет / [2015, мелодрама - nelabai
Кто я? / [2010, драма, детектив šiaip sau
Пуанты для Плюшки (1-4 серии из 4) (Вероника Самсонова) / [2016, мелодрама nepatiko
Sveikos
Prisidedu prie dėkojančių,rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу nežinau ką tas filmas turi,bet traukia kaip traukė VML,dar tik ketvirtis serialo pražiūrėto,tai laukia dar ne viena miegui nusuktu naktis. Karinos vaidmuo erzina iki blogumo,dar jos grimasos,elgesys be žodžių...
Patiko ir greitai susižiūrėjo Позднее раскаяние,minusas pagrindinė aktorė ne įspūdingo grožio,bet visa kita
Prisidedu prie dėkojančių,rekomendavusioms Ради любви, Я все смогу nežinau ką tas filmas turi,bet traukia kaip traukė VML,dar tik ketvirtis serialo pražiūrėto,tai laukia dar ne viena miegui nusuktu naktis. Karinos vaidmuo erzina iki blogumo,dar jos grimasos,elgesys be žodžių...
Patiko ir greitai susižiūrėjo Позднее раскаяние,minusas pagrindinė aktorė ne įspūdingo grožio,bet visa kita
Sveikos, žiūriu lesnica v nebesa- nelabai...
turiu prašymą gal kuri galite pakviesti į linkomaniją? 100m buvom prisijungę, bet sugebėjom praganyt narystę o dabar labai prireikė.
kristina.pastas@gmail.com ačiū
turiu prašymą gal kuri galite pakviesti į linkomaniją? 100m buvom prisijungę, bet sugebėjom praganyt narystę o dabar labai prireikė.
kristina.pastas@gmail.com ačiū
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 13, 21:43)
laba vakara
geras ir įdomjus pradėtas bei jau įpusėtas_Лестница в небеса (1-24 серии из 24) (Григорий Любомиров) / [2016, романтическая драма
geras ir įdomjus pradėtas bei jau įpusėtas_Лестница в небеса (1-24 серии из 24) (Григорий Любомиров) / [2016, романтическая драма
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 16, 21:50)
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 02, 22:55)
As matomai visai issimusu is jusu burio, nes man tas filmas
Lesnica v nebesa tas pats kas VML
Lesnica v nebesa tas pats kas VML
QUOTE(Sim@ @ 2016 04 03, 09:30)
As supratau, kad tau, Sima, patiko sis filmas po Lionesss komentaro pakeitei nuomone?
QUOTE(Visgi @ 2016 04 02, 13:47)
Сегодняшняя премьера
"Украденное счастье" /2016/
"Украденное счастье" /2016/
visiškai nepatiko
tokia naivybė, kad net apsakyti sunku
QUOTE(Sim@ @ 2016 03 31, 20:45)
jamu
Лестница в небеса (1-24 серии из 24), visiškas š...pažiūrėjau pirmas kelias serija ir paskutinę...
QUOTE(silver 27 @ 2016 04 03, 17:30)
Лестница в небеса (1-24 серии из 24), visiškas š...pažiūrėjau pirmas kelias serija ir paskutinę...
As irgi taip pat paskutines tik gala paziurejau. Apakus ji ten buvo, paskui atako, nesupratau ar su tuo paciu vyru liko, ar su kitu, bet nei nesigilinau, bo totalus sh...
QUOTE(amirrr @ 2016 04 03, 12:57)
As supratau, kad tau, Sima, patiko sis filmas po Lionesss komentaro pakeitei nuomone?
nieko nepakeičiau.
man vienodai abu filmai patiko
QUOTE(silver 27 @ 2016 04 03, 18:30)
irgi neblogas filmo žiūrėjimas sakyčiau
mano tėtis taip knygas skaito
QUOTE(silver 27 @ 2016 04 03, 18:30)
Ziuriu dar ta s... Man vis dar idomu, nors visokiu liapsusu pastebiu - tai "bratva" policija suima, kitoj serijoj jie vel reketuoja laisveje, viena heroje Iza vis su tuo paciu baltu sijonu jau nepamenu keliose serijose buvo, arba sedi prie stalo su sveciais vienais rubais apsirengusi, o iseina palydeti - jau kitais Nepaisant to, siuzetas man idomus, su netiketais uzlenkimais, nenuobodu. O apie menine verte nieko nesakau, nes neismanau
"Я знаю твои секреты" šis man labai patiko ir įtemptas, ir įdomus, ir romantiškas, tik pabaiga nuspėjama, bet veiksmas vyksta įdomiai ir gražiai.