štai ir po finalo
mano įspūdžiai:
Ruslanas atrodė pavargęs, nusivylęs ir susitaikęs su pralaimėjimu. tas labai jautėsi ir dainavime. lietuvių kalbą reikėjo rinktis tarpiniuose pasirodymuose, ne šiandien
Ieva - balsas unikalus ir labai gražus, bet EV scena kol kas jai labai per didelė. jei jau čia taip pjauna iš jaudulio pro šalį, tai kas būtų ten. o ir daina nuobodoka.
Aistės pasirodymas man visų pirma didžiulė nepagarba žiūrovui, ypač tam, kuris pasirodymą matė pirmą kartą. principai principais, bet į sceną turi eiti kaip kovotojas, o ne principinga mergelė.
Rūta tikrai šaunuolė, karo motera
atrodė labai gražiai, sudainavo be menkiausios abejonės, stipriai, matosi, kad ji tikėjo ta daina. bet pačios dainos taip ir nepavyko man pamėgti, nuobodu.
Erika - pirmą pusę minutės net suabejojau, už ką man čia balsuot šįvakar, bet paskui kai pradėjo strigti ir pjauti pro šoną, tai abejonės dingo. kažkas iš komisijos sakė, kad čia dėl užkimimo, bet man taip nepasirodė
anyway, daina man graži.
Donatas - na ką, šaunuolis mano vaikis
vienintelis kas man kliuvo, tai kažkurios iš back merginų staugimas, bet čia pataisoma
tarp kitko, geras Zilnio pastebėjimas apie korektišką elgesį. galima save aukštinti, sirgti žvaigždžialige, nei vienam tas nedraudžiama, bet visai kas kita yra varyti ant kitų. o Donatas nei kitų pašiepė, nei prieš komisiją vaipėsi.
labai džiaugiuosi rezultatais,tai geriausia ką šiemet galėjom išsirinkti. kaip bus, taip. iš parodytų kitų šalių dainų man atrodo, kad turėtų būti neblogai