Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (5)

QUOTE(tuktuk @ 2016 03 12, 23:27)

čia verkt reikia biggrin.gif bet nieko, pamatysit, išaus TA diena, tai atsiras greitai kokia matrona, kuri iš karto priglaus ir už visą tą laiką atmylės biggrin.gif
Atsakyti
Paskelbus pergalę. Donato pasirodymas buvo pats geriausias iš jo visų per šiuos du mėnesius. Kažkaip labiau atsipalaidavęs atrodė. Šaunuolis thumbup.gif palaikysiu jį Eurovizijoje, kad ir kokią vietą užimtų.
Atsakyti
Lietuva išsirinko savo atstovą „Eurovizijoje“. Šiais metais Europos dainų konkurse mūsų šalies garbę gins Donatas Montvydas su daina
„I‘ve Been Waiting For This Night“.

user posted image

https://www.youtube....h?v=59Yxxm5eWJw

Atsakyti
štai ir po finalo smile.gif mano įspūdžiai:

Ruslanas atrodė pavargęs, nusivylęs ir susitaikęs su pralaimėjimu. tas labai jautėsi ir dainavime. lietuvių kalbą reikėjo rinktis tarpiniuose pasirodymuose, ne šiandien g.gif

Ieva - balsas unikalus ir labai gražus, bet EV scena kol kas jai labai per didelė. jei jau čia taip pjauna iš jaudulio pro šalį, tai kas būtų ten. o ir daina nuobodoka.

Aistės pasirodymas man visų pirma didžiulė nepagarba žiūrovui, ypač tam, kuris pasirodymą matė pirmą kartą. principai principais, bet į sceną turi eiti kaip kovotojas, o ne principinga mergelė.

Rūta tikrai šaunuolė, karo motera smile.gif atrodė labai gražiai, sudainavo be menkiausios abejonės, stipriai, matosi, kad ji tikėjo ta daina. bet pačios dainos taip ir nepavyko man pamėgti, nuobodu.

Erika - pirmą pusę minutės net suabejojau, už ką man čia balsuot šįvakar, bet paskui kai pradėjo strigti ir pjauti pro šoną, tai abejonės dingo. kažkas iš komisijos sakė, kad čia dėl užkimimo, bet man taip nepasirodė g.gif anyway, daina man graži.

Donatas - na ką, šaunuolis mano vaikis thumbup.gif thumbup.gif vienintelis kas man kliuvo, tai kažkurios iš back merginų staugimas, bet čia pataisoma smile.gif tarp kitko, geras Zilnio pastebėjimas apie korektišką elgesį. galima save aukštinti, sirgti žvaigždžialige, nei vienam tas nedraudžiama, bet visai kas kita yra varyti ant kitų. o Donatas nei kitų pašiepė, nei prieš komisiją vaipėsi.

labai džiaugiuosi rezultatais,tai geriausia ką šiemet galėjom išsirinkti. kaip bus, taip. iš parodytų kitų šalių dainų man atrodo, kad turėtų būti neblogai smile.gif
Atsakyti
Visai graži baltarusio daina, ir pats atrodo, kaip tikras vyras, herojus, karžygys, ne koks nupiepelis.
https://www.youtube....h?v=bM0CLE3ovZo
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 12, 23:29)
Aistės pasirodymas man visų pirma didžiulė nepagarba žiūrovui, ypač tam, kuris pasirodymą matė pirmą kartą. principai principais, bet į sceną turi eiti kaip kovotojas, o ne principinga mergelė.

Jokių principų ji nerodė ir išėjo, kaip kovotoja, geras apsirengimas, paprastas, jaunatviškas, mano nuomone tai tinkamiausias Eurovizijai, bet vėl gyvatės liežuvis žmonėms praplovė smegenis, neva, Pilvelytė principus rodo.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 03 12, 21:29)
Lietuva išsirinko savo atstovą „Eurovizijoje“. Šiais metais Europos dainų konkurse mūsų šalies garbę gins Donatas Montvydas su daina
„I‘ve Been Waiting For This Night“.

user posted image

https://www.youtube....h?v=59Yxxm5eWJw

wub.gif Labai super daina, manau tikrai pateks į finalą 4u.gif
Atsakyti
Monmorensis, komentaras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 03 12, 23:22)
Visoms gerbėjoms sveikinimai, išrinkom geriausią, wohoo  thumbup.gif  clap.gif
user posted image

YEEEEEEEEEEEEEEY, VALIOOOOOOOOOOOO, kaip džiaugiuosi thumbup.gif wub.gif lithuania.gif kažkaip labai pradėjau šita daina tikėt smile.gif ir ypač kai dainavo antrą kartą, pastebėjau, kad prasėdėjau net nekvėpuodama biggrin.gif doh.gif
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 12, 23:29)

lygiai tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif parodė, kad jei visiškai nusispjaut ant žiūrovų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 03 12, 23:34)
wub.gif Labai super daina, manau tikrai pateks į finalą  4u.gif

kad ji pateks nėr net abejonių smile.gif manau, į kokį 12-tuką tikrai pateks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 13, 00:19)
Jeigu neteisingumas yra šaunu, tai ką galiu tik užjausti turint tokią moralę  smile.gif

Nu gal jau baikit tas savo perspaustas dramas. Jau skersai visur tas pats leitmotyvas cool.gif by the way - Aistė buvo labai silpna vokaliai (net neįtikėtina), daina - iš praėjusio šimtmečio. Nu soriuks. Sakyčiau, dar visai pasisekė būti ne paskutinei komisijos vertinimuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 12 kovo 2016 - 23:43
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 13, 00:29)
Rūta tikrai šaunuolė, karo motera smile.gif atrodė labai gražiai, sudainavo be menkiausios abejonės, stipriai, matosi, kad ji tikėjo ta daina. bet pačios dainos taip ir nepavyko man pamėgti, nuobodu.

drinks_cheers.gif Labai patiko man Rūtos laikysena visą šį laiką. Kritikos ji gavo irgi nemažai, bet atsilaikė kaip tikra karė - tvirtai, neparodydama nepasitenkinimo komentarais. Anksčiau mane ji erzindavo, bet Eurovizija kažkaip pakeitė požiūrį į ją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2016 - 23:38
Anakure, kodėl tu verki ir ant Sergūnios varai? Puiki daina, grynai Eurovizinė ax.gif Daug šansų jam ax.gif
Atsakyti
ale, jūs kaip sau norit, man labai trūko Užkuraičio komisijoj biggrin.gif kodėl jo nepaėmė, kažin, gi visąlaik etatinis buvo g.gif
Atsakyti