Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (5)

Visoms gerbėjoms sveikinimai, išrinkom geriausią, wohoo thumbup.gif clap.gif

user posted image
Atsakyti
O kazi lrt isdris paskelbti kiekvieno atskirai komisijos nario balsus
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 13, 00:18)
As vis tik pritariu Jazzu, kad tai geriausia LT daina ever.

Šiandien pergalvojau kokį įspūdį man sukėlė kiekviena iš tų dainų išgirdus jas pirmą kartą. Tai, kiek pamenu, Donato buvo vienintelė, kuri įstrigo iš pirmo karto. Kitos dainos prilipo tik po 2-4 pasiklausymo.
O apibendrinus galiu pasakyti, kad šita atranka buvo tikrai gerokai per ilga doh.gif Nu kiek galima tą patį per tą patį varyt. Paskui jau persiklausom tų dainų, labai sunku objektyviai vertint kas labiausiai tiktų smile.gif

Beje, man dar įstrigo vienas Zilnio sakinys - jis sakė, kad Donatas buvo vienintelis dalyvis, kuris niekaip neigiamai nepasisakė nei apie kitą atlikėją, nei apie dainą. Dėl to - tikrai šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 12, 23:21)
tai ir vėl baltarusiukui liks tik kojūgalvį su žvake stovėt biggrin.gif nieks vargšo vaikio nenori biggrin.gif

palaukicia, pažiūrėsiu kas ans toks, gal priglausiu g.gif
Atsakyti
Šaunuolis Donatas, sekmės jam!
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 03 12, 23:15)
Koks protingas tas vaikis wub.gif Donatą turiu omeny smile.gif

neatidžiai skaičiau- kuo? g.gif blush2.gif blush2.gif smile.gif

blemb, iš tų dviejų lyderių buvau už Eriką verysad.gif doh.gif ą verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 12, 23:21)
tai ir vėl baltarusiukui liks tik kojūgalvį su žvake stovėt biggrin.gif nieks vargšo vaikio nenori biggrin.gif

O bus gražu, jeigu tas Ivanuška paims gerą vietą Eurovizijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 01:21)

Siaubingas, man net dukra sako bijociau toki skersgavy sutikt biggrin.gif
Atsakyti
VALIO! Donatas vaziuoja i Svedija! thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif lithuania.gif yahoo.gif yahoo.gif first.gif Laimes pilnos kelnes. bigsmile.gif Jau taip seniai nesidziaugiau. Tikrai geriausia daina kuria kada nors esame tureje. Ta proga vaisinu visas ir visus. kam kokteiliuku. ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 12, 23:24)
Siaubingas, man net dukra sako bijociau toki skersgavy sutikt  biggrin.gif

o tai kaip dukrai estas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 12, 23:24)
Siaubingas, man net dukra sako bijociau toki skersgavy sutikt  biggrin.gif

TIKRAI. Neimu.

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 12, 23:24)
VALIO! Donatas vaziuoja i Svedija!  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  lithuania.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  first.gif Laimes pilnos kelnes.  bigsmile.gif Jau taip seniai nesidziaugiau. Tikrai geriausia daina kuria kada nors esame tureje. Ta proga vaisinu visas ir visus. kam kokteiliuku. 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 13, 00:20)
einu migt, ir sapnuot savo suzadetini  biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 00:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti