Sveikos gyvos merginos, kasmet seku Euroviziją, o šioje temoje randu įdomių nuorodų, įžvalgų apie užsienio atlikėjus. Jau nekalbant apie nacionalinės atrankos užkaborius. Neslėpsiu, sirgau už Dony, tik nežinau, kiek kartų jam reiks Švedijoje per galvą verstis, nes palyginus su kitais atlikėjais, jo vokalas silpnokas
Be to, jis daug juda ir tai taip pat atsiliepia balsui.
Išklausiusi šių metų dainas pretendentes, bandžiau įsivaizduoti, kas nuo gegužės mėn. galėtų skambėti per radio stotis
Man asmeniškai svarbu, kad kabintų priedainis ir nemėgstu "raudų". Štai mano favoritai:
1. Kipras (man jų muzika nereali, paklausiau kitų dainų - super veža).
2. Armėnija (fatališka moteris, geras klipas susuktas, įdomu, kaip atrodys gyvai Švedijos scenoje).
3. Ispanija (tai, kas atitinka populiariosios muzikos standartus ir bus grojama per radio. Ar tik nebus Donato konkurentė pagal dainos stilių?).
4. Prancūzija (užkabina, malonus aksomas balse, bet nemanau, kad bus pirmas. Nors...)
5. Australija (šiuolaikiška, modernu, stilinga, bet ar europiečiai leis, kad laimėtų Europos dainų konkurse?)
6. Šveicarija (užkabino, įsiminė, manau, bus TOP10)
7. Slovėnija
8. Moldova
9. Vengrija
10. Danija
11. Belgija (linksma, nerūpestinga ir atsipūtus)
12. Lenkija (labai muzikalus, puikus balsas. Manau lenkai šįmet neprašovė su pasirinkimu. Tik kaip jau visi minėjo primena Končitą, todėl turi skubiai vyriškėti, bet man patinka toks muškietininko stiliukas).
Kaimynų Justukas įdomus, bet toks vienišas scenoje atrodo, nors tokiai dainai nedaug ką ir prigalvosi, viską turi išvežti vokalistas, Didžiausias pliusas ta pulsacija, kuri girdėti dainoje ir suteikia šiuolaikiškumo. Būtent - širdies ritmas. Bet daina neįsimena. Lietuviai iš draugiškumo žinoma duos Latvijai 12 balų.
Rusas - per silpnas, nors į jį bus padoriai investuota.