QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 15, 14:57)
Tai jo jo, lekstumas savo ruoztu, bet kad butu itin nekokybiskas atlikimas, kaip Azerbaidzano, - niekas taip nesifiksavo.
Gal Conchita suda sumale dar.
na kur gi ?
Conchita buvo gerai
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 15:10)
Dėl to į euroviziją ėmiau žiūrėti kaip į fun konkursą, kuriame visas smagumas crazy pokalbiai, vyrų,moterų dalybos ir keli perliukai, kuriuos pavyksta atrasti ir paįvairinti savo grojaraštį eu dainomis, ne vien iš usa.
aš irgi gal kažkaip panašiai žiūriu
nei aš ten labai tikiuosi tos didžiosios pergalės, nei man jos mirtinai reikia
tokia visiškai nekovotojiška pozicija
žymiai svarbiau man, kad būtų malonu žiūrėti (ir klausyt gražu), o ne kokios tai mistinės vietos.
vietos visgi svarbiau sporte, o ne muzikoje.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 15, 15:11)
aš turėjau omeny tą
saldumą bendrąja prasme, ne bruožus
Nu dabar man jis toks biškį byberiškas pasidaręs.
elgesiu, požiūriu, savęs pateikimu?
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 15, 15:18)
2012 m. 2 vieta, Buranovskiye Babushki, labai originalu, ir nepasakysi, kad prastai dainuoja. Jau įsivaizduoju, kaip Lietuvos atrankoje Ibelhauptaitė komentuotų, o Jazzu paniekinamai vaipytųsi, norėdamos, kad babulkos nelaimėtų, ir kad laimėtų Erika arba Donatas, jaučiu, kad būtų dar baisiau negu Pilvelytės, kaip konkurentės, naikinimas.
https://www.youtube....h?v=BgUstrmJzyc
2015 m. 2 vieta, Gagarina, tai visas spektaklis, ne tik scenoje, bet ir už jos ribų, beprotiškas jausmingumas, labai geras vaizdas, turiu galvoje suknelę ir pati atlikėja dailutė, kad vokalas jau mažai kam rūpėjo, buvo labai arti prie pirmos vietos, bet politika sutrukdė užimti pirmą vietą
https://www.youtube....h?v=GVJW9ImpiWc
man tik šitie du patiko
Babuškos tai dėl idėjos, prikolo
ir šiaip meilai nuteikė tos nuoširdžios senučiukės
O Polinos daina visai patiko (nors Rūtos visai nepatinka). Ir jinai pati charizmatiška labai , trapi tokia pasirodė.
Nors šiaip jau rusiškos muzikos aš net labai nemėgstu
ir visiškai jos nesiklausau
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 15, 15:20)
Nors nėra gal man taip, kad visai vienodai Lietuvos pasirodymai. Vistiek palaikysiu LT kaip visada
Šiais metais Donatui prognozuočiau gal kokią 12 vietą
palaikyt, ką bekalbėtumėm, kiek kritikos bežarstytumėm, turbūt visos palaikysim
na bent už save kalbu.
tik tiek, kad man tas palaikymas savaime ateis jau pačio konkurso metu. Dabar tai labai neutraliai žiūriu ir visiškai neimu į galvą.
beje, jo atveju visiškai pasitikiu komanda, kuri stipri. tai jau maksimumą matyt ir išspaus. kokį galima išspausti iš tos dainos.
palaikymo , sakyčiau, gal labiau reikia drąsesniems, kurie eina kaip neformatas
ir kurie neturi stiprių užnugarių, viską turi pasidaryti (ir pinigėlius susirinkti ) patys.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 15:32)
Nesutinku. Kai kurių ir patys saviškiai visiškai nevirškina ir nepalaiko. Pvz. Aivaro, Vilijos,
Julijos, kas ten dar neišėjo?
kokios dar Julijos?
Taip, ypatingai Vilijos, Sašenko prieš konkursą (paskui gal jau aprimo, nepamenu
). Aivaro kas be ko.
Dar Inculto berods keikė, ne?