o aš Ukrainos dainą pačią pirmą paklausiau iš visų šiemet,ir man taip ji patiko. Gal irgi supurtė,bet teigiama prasme
Paklausiau visų, tai imu latvį jei dar laisvas patiko man jo charizma ir kažkuo jis man Donatą primena
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 11:03)
tokie būna jau paimti dar net neparodyti, dar net negimę, o jau paimti kaip sakoma
QUOTE(Salt @ 2016 03 15, 12:12)
Paklausiau visų, tai imu latvį jei dar laisvas patiko man jo charizma ir kažkuo jis man Donatą primena
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 09:03)
Negąsdinkit, aš taip kovojau dėl savo Montenegro
Man taip pat labai keista, kad Montenegro taip toli. Na, bet užtat Kipras prie pirmųjų ir tikrai jų daina gera, ir gali būti dar aukščiau nei prognozuoja.
QUOTE(Anakure @ 2016 03 15, 10:32)
Man taip pat labai keista, kad Montenegro taip toli. Na, bet užtat Kipras prie pirmųjų ir tikrai jų daina gera, ir gali būti dar aukščiau nei prognozuoja.
Daina nereali, toks teigiamas vaibas nuo jos eina, taip jo tokio reikia dabar Europoje...
QUOTE(Anakure @ 2016 03 15, 03:41)
Gal ir galėjo. O gal ir ne, jei vis tik iš jų dviejų labiau patiktų australė.
Ukrainos daina tai tokia antro įspūdžio. Pirmą kartą klausant irgi nepatiko, o antrą - jau visai kitas reikalas. Užkabino.
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 09:03)
Gal ne tai dainai geras tada Man irgi jokių aukštumų tas vokalas neneša toje dainoje
kitų latviuko dainų nesu klausiusi.
Bet kalbant apie šitą. O tai ką gi dar geresnio vokaline prasme galima joje pademonstruoti? Klykauti juk nepradės, ne ta daina.
Mano nuomone, atlikimas idealus. Ir labai muzikalus. Bei pats tembras su savo visomis spalvomis labai gražus (ypač kimtelėjimu, kuriam aš esu labai jau neatspari ).
Papildyta:
QUOTE(Salt @ 2016 03 15, 10:12)
pajamtas jau senų seniausiai, nė nebesvajok
optimistė blyn
Donato tai jis neprimena (ir ačiū Dievui ).
Jei pažiūrėjus jo video ne sceninius jis labai kuklus, natūralus ir dar absoliučiai nesugadintas jokios šlovės.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 15, 11:14)
kitų latviuko dainų nesu klausiusi.
Bet kalbant apie šitą. O tai ką gi dar geresnio vokaline prasme galima joje pademonstruoti? Klykauti juk nepradės, ne ta daina.
Mano nuomone, atlikimas idealus. Ir labai muzikalus. Bei pats tembras su savo visomis spalvomis labai gražus (ypač kimtelėjimu, kuriam aš esu labai jau neatspari ).
Aš ant tiek nuoširdžiai nesuprantu ką jūs tame latvio balse matote, kad net nežinau Aš suprantu, kad ta muzika labai specifinė ir gal sunku į ją įlieti savo balsą, bet kad ir kaip aš beklausyčiau, tai man daugiau į deklamavimą panašu, o priešpriedainis į parėkavimą neša per pastangas pats priedainis gal kiek geriau, bet vėlgi, nieko aš ten jame nerandu
Aš norėčiau tikėti, kad aš objektyvi savo rašliavoje, nes aš nesvaigstu dėl jo dėl jo išvaizdos, neturiu latviškų šaknų ir pan.
O kas, jei jūs pabandytumėte nežiūrėti į jį, pamiršti kaip jis atrodo, pamiršti savo meilę braliukams, kaimynams, latviukams ir objektyviai įvertintumėte, tarsi pirmą kartą kažkur per radiją išgirstumėt? Ar jau tikrai taip patiktų?
Vat man baigiant tai rašyti, kai praskambėjo latvis, įsijungė automatiškai per youtube prancūzas. Tai jetus, visiškai kitas lygis, nors iš esmės jis ten irgi kažin ko nedemonstruoja balsiškai, bet jis liejasi su muzika, jis užtikrintai dainuoja, na nemoku tiesiog išaiškinti, bet man kaip diena nuo nakties skiriasi, nors neturiu prancūziškų šaknų,m nesvaigtu dėl prancūzo ir t.t.
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 15, 11:22)
delfy imestas straipsnis neva kova bus taro švedijos ir rusijos
Kaip ir pernai Neįdomu būtų Nors švedo daina man ir patinka.
Apie ukrainietes daina:
"Indeed, the message behind 1944 is not subtle. In 1944 more than 230,000 Crimean Tatars were forcibly exiled from their native Crimea by the Soviet leadership and hundreds of thousands of people died, leading many to define the event as a genocide. Jamalas grandparents were among them."
Daina svarbi jai asmeniskai, todel neveltui ir supurto klausant. Tik as toje dainoje matau ne negatyva, kaip Monteverte, o tikra skausma.
"Indeed, the message behind 1944 is not subtle. In 1944 more than 230,000 Crimean Tatars were forcibly exiled from their native Crimea by the Soviet leadership and hundreds of thousands of people died, leading many to define the event as a genocide. Jamalas grandparents were among them."
Daina svarbi jai asmeniskai, todel neveltui ir supurto klausant. Tik as toje dainoje matau ne negatyva, kaip Monteverte, o tikra skausma.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 15, 13:09)
Apie ukrainietes daina:
man labai labai jos daina. Buciau Lietuvoje, tai balsuociau, bet kadangi esu uzsieny, tai balsuosiu uz LT Patinka man Donato daina, is tikruju geriausia, kokia esam siunte. Kartu su Sasha Song