QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 14, 19:29)
kiek galima iš žmogaus tyčiotis, nei ūgio, nei sudėjimo, nei balso nepasirinksi. čia ne iš striukės ar judesių šaipytis
Sudėjimo ne? Ką jūs šnekate?
Tai tada gal galima ir nedainuot, o kitos veiklos imtis? Ir nieko išskirtinio aš čia nerašau. Kitos dar ne taip parašo, apsidairykit, nes aš savo nuomonės nekeisiu, tai paieškokite sau naujų kabliukų
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 14, 21:25)
kurgi prastokas
duok Dieve kiekvienam tokį vokalą
Gal ne tai dainai geras tada
Man irgi jokių aukštumų tas vokalas neneša toje dainoje
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2016 03 14, 21:50)
Klausykit moterys, gal vengras laisvas, nesumeškeriotas dar ?
Pati netikit tuo, ką rašot
tokie būna jau paimti dar net neparodyti, dar net negimę, o jau paimti kaip sakoma
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 15, 00:11)
Ukraina neprognozuojama, nes labai keista daina, tik mane tas keistumas veza.
Aš kai pirmą kartą pradžią įsijungiau, tau pakraupau, tokia nesąmonė pasirodė, bet jei nepabėgi nuo ekrano, klausai iki galo, tai net supurto kažkaip.
Bet vargšė ji, tokiame negatyve pastoviai jai sėdėti ir išgyventi savyje tą skausmą ir pan. Net kokiam teatro aktoriui lengviau, o čia tikrai dažniau ji turės vėl ir vėl gyvai tą patį varyti
Na bet pati pasirinko, tikiuosi, kad neišveš jos į baltas palatas konkursui nesibaigus
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 15, 04:34)
San Marinas paskutinėje vietoje. Ir neįtikėtinai Albanija, Baltarusija, Rumunija, Montenegro, Belgija nutumtos už finalo ribų, ar tik ne blogai prognozuotojai susiskaičiavo, kažkaip įtartinai daug šalių iš antro pusfinalio.
http://eurovisionwor...odds=eurovision
Negąsdinkit, aš taip kovojau dėl savo Montenegro