Aš viena ausim klausiau, tai reziumė toks:
Sakė, kad 14 vietą 2012 m. laiko geru pasiekimu.
Klausė apie šeimą ir poilsį, tai sakė, kad dabar labai nukenčia abu.
Klausė, kodėl kopijuoja Bieberį, tai sakė, kad specialiai nekopijuoja, bet stengiasi atitikti šiuolaikinius pasaulinius muzikos standartus.
Klausė, kaip manąs, kelintą vietą užims (ne kurią nori), tai sakė, kad turi nuojautą, bet geriau nesakys, o ir apskritai niekas neaišku, nes dar nežino, kaip atrodys galutiniai daininkų pasirodymai.
Klausė, kiek pinigų reikės pasirodymui, tai sakė, kad ~50 000 (dabar galvojų, čia eurus ar litus turėjo omeny
), bet kuo daugiau, tuo geriau.
Klausė, kuo jis jaučiasi išskirtinis, nes šiemet daug vaikinų/vyrų atstovauja kitoms šalims, tai kažką ten sumalė, kad niekuo neišskirtinis, turi dvi rankas ir kojas, čia žiūrovai turi pasakyt, nes jie jį išrinko.
Klausė, kaip reaguoja į Zabarausko patarimą nenaudot makiažo, tai sakė, kad negerbtų jam padedančių profesionalų, jei žiūrovais tikėtų labiau, bet kartais įsiklauso į nuomonę ir kažką ten net dėl to suktuko buvo pakeitęs 2012 m.
Klausė, ar nesusirgo žvaigždžių liga, tai jis pasakė, kad čia ne žvaigždžių liga, o energetika ir susierzinimas, kurį kaip purvą reikia nusiplauti po viso gaunamo dėmesio. Kad stengiasi ir namie, ir scenoj būt nuoširdus.
Klausė, ką mano apie kalbas, kad neskaidriai išrinktas, tai sakė, kad čia ne jo reikalas, nenori net žinot
Jei yra tokia nepasitikėjimo problema, tegu rengėjai ir prodiuseriai aiškinasi, jis tik dainuot atėjo.
Pasirodė labai pasitikintis savim ir rimtai nusiteikęs laimėti. Sakė, tada Eurovizijos konkursas taptų rimčiau vertinamas pas mus, ir šiaip Lietuvai daug naudos atneštų
Bet jo, daug tuščiažodžiavimo buvo
Oi, aš čia įrašą žiūrėjau, o kažkodėl įsivaizdavau, kad tiesiogiai