QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 20:21)
Šiaip tai žiūrovą kaip tokį be ryškios nuomonės ir pasiduodantį irgi galima bent iš dalies įtarti Na pažiūrėkit kaip su Aiste buvo. Niekam ji nekliuvo, net čia forumo apklausoje gerai už ją pakankamai statė, bet sudirbo ją ta Ibelh...... (nušilaužiau liežuvį tardama ) ir kas nutiko? Visi ėmė nuo jos nusisukinėti Bet ar daina pasikeitė, ar pati Aistė nuo to pasikeitė? Ne. Bet kaip matom, žmogų labai lengva sudirbti. Čia panašiai kaip su kokia pedofilijos byla, žmonės, regis ir protingi, pasiduoda kažkokiam bandos jausmui
Galimai tokių yra, be tvirtos savo nuomonės ir besiblaškančių, pasiduodančių bandos instinktui, bet neorėčiau tikėti, kad tokių yra dauguma, kad kur tik ranka pamoja ten ir lekia.
Aš dėl Aistės buvau neutrali, man ji geriau nei Rūta, ne kartą čia tą esu rašiusi, bet ji nebuvo mano favoritė nuo pat pradžių.
O jei būtų_jokia komisija, ar pasikandžiojimai tarp atlikėjo ir komisijos nario, mano noro nenumuštu ją palaikyti ir balsuoti.
Ypač kai ta komisija, vertinant, apskritai nelabai kažką pasakydavo,
net neįdomu kai kurių kartais buvo klausytis, nes sukdavo ratais kvadratais, ir nieko doro nepasakydavo.
Ir apskritai, kaip galima klausytis ir pasikliauti vien tik komisijos komentarais,
ir rinktis favoritą tik pagal komisiją.
Aistė pati padarė porą grubių klaidų, tik tiek, ir to pakako tiek komisijos nariams (kai kuriems), tiek žiūrovams.