As nesupratau kam komisijoj buvo pasodintas Vaidas. Dave viena kart pakalbet ir viskas. Gal del grozio, ar del skaiciaus. O gal kad pavertejautu uzsienieciams.
Apie Jazzu tai isvis patyliu. Kokio velnio ejo i komisija , jei net neturi nuomones apie finalo dalyvi, o apie Ruta ir vel kazka numekeno. Sinickis na gal nieko prie bajerio taip sakant.
Ibelhauptaite savo stiliuje, bet jei Aiste nebutu provokavus su savo namine apranga, tai manau butu si karta labai nekapojus. Kazlaus kazkokia be nuotaikos, matyt, nesveika jei buvo. Verciausais komisijos marys Zilnys. Man labai patiko, kai jis pasake, kad stebejo visus finalininkus ka ir kaip jie sako ziniasklaidoje.
Kas keista buvo kad eklausinejuo uzsienieciu. Galejo koki verteja pakvies kad isverstu ju komentarus nesuprantantiems angliskai
Ka liecia finalininkus tai Ruslanas tikrai nustebino finale sudainuodamas daina lietuviskai. Nemanau kad tai buvo geras sprendimas ir daina kazkaip suskambejo prasciau. Ieva na miela kaip visada. paplidomai niekuo nenustebino. Ruta atrode graziai ir gerai sudainavo, beto labai sauniai prieme Dalios kritika,
Aiste labai "pasistenge" tiek atranka tiek dainavimu. Atrodo suaugus moteris, bet elgiasys kaip paaugles. Ir issiusk tokia i europa, tai dar isivels i kokiu skandalus.
Erika na pamacius ja tam tamsiam fone su ta juoda suknele viena mintis - Mirtise.
Kazkaip pradejo jos daina man sunkiai klausytis, sliagianti tapo.
Donatas labiausiai patiko. Na man jo daina tai visai is kito lygmens.