Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (5)

QUOTE(Estela_ @ 2016 03 12, 23:23)
palaukicia, pažiūrėsiu kas ans toks, gal priglausiu  g.gif

http://www.eurovizij...n-help-you-fly/

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 12 kovo 2016 - 23:43
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 01:26)
o tai kaip dukrai estas? biggrin.gif

Ests patiko, kaip ir Justs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 00:28)
bet nieko, pamatysit, išaus TA diena, tai atsiras greitai kokia matrona, kuri iš karto priglaus ir už visą tą laiką atmylės biggrin.gif

laugh.gif ale aš nemačius net to baltarusio, reik eit pažiūrėt kas ten per vienas biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2016 03 13, 00:36)
YEEEEEEEEEEEEEEY,  VALIOOOOOOOOOOOO, kaip džiaugiuosi thumbup.gif  wub.gif lithuania.gif kažkaip labai pradėjau šita daina tikėt smile.gif ir ypač kai dainavo antrą kartą, pastebėjau, kad prasėdėjau net nekvėpuodama biggrin.gif doh.gif

----

kad ji pateks nėr net abejonių  smile.gif manau, į kokį 12-tuką tikrai pateks thumbup.gif

biggrin.gif Sveikinimai thumbup.gif
---
na, kad į finalą pateks, tai ir aš neabejoju drinks_cheers.gif O kaip toliau, tai negaliu kol kas prognozuot, neišklausius didžiosios dalies dainų. Tikiuosi, kad bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 13, 00:29)
štai ir po finalo smile.gif mano įspūdžiai:

drinks_cheers.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 03 13, 00:34)

Jokių principų ji nerodė ir išėjo, kaip kovotoja, geras apsirengimas, paprastas, jaunatviškas, mano nuomone tai tinkamiausias Eurovizijai, bet vėl gyvatės liežuvis žmonėms praplovė smegenis, neva, Pilvelytė principus rodo.

vo blyn, aš su tokia maike po namus vaikštau, pasirodo čia dress code "Eurovision" thumbup.gif
Atsakyti
Nu, ką- sveikinimai visoms balsavusioms (kaip aš už Doncę, nes labai jau Erikos pirmoje vietoje nenorėjau matyti) ir nebalsavusiems. 4u.gif

Aš vis tik manau, kad jei ne šalys, kurios mums palankios, finalo mums būtų nematyti. schmoll.gif Kažkaip tikėjausi daugiau iš Donato. Kas tas šuolis, kurio per dūmus nesimatė? Aišku, kad iš visų blogybių išsirinkome mažiausią ir tiek.

Švedai šįkart matyt pavargo nuo visokių fintų ir išsirinko ramią ir gražią dainą, su kuo juos ir sveikinu. Labai maloniai klausosi.
https://www.youtube....h?v=_GTdelXRlA4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 kovo 2016 - 23:47
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 13, 00:42)
ale, jūs kaip sau norit, man labai trūko Užkuraičio komisijoj biggrin.gif kodėl jo nepaėmė, kažin, gi visąlaik etatinis buvo  g.gif

aha, tikrai geriau būtų Jazzu ar Baumilos neėmę doh.gif
Atsakyti
Baltarusio daina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 03 12, 21:46)
Nu, ką- sveikinimai visoms balsavusioms (kaip aš už Doncę, nes labai jau Erikos pirmoje vietoje nenorėjau matyti) ir nebalsavusiems.  4u.gif

Aš vis tik manau, kad jei ne šalys, kurios mums palankios, finalo mums būtų nematyti. schmoll.gif  Kažkaip tikėjausi daugiau iš Donato. Kas tas šuolis, kurio per dūmus nesimatė? Aišku, kad iš visų blogybių išsirinkome mažiausią ir tiek.

Švedai šįkart matyt pavargo nuo visokių fintų ir išsirinko ramią ir gražią dainą, su kuo juos ir sveikinu. Labai maloniai klausosi.

kokia gerulė thumbup.gif wub.gif berniukas toks mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 03 13, 01:44)
drinks_cheers.gif
vo blyn, aš su tokia maike po namus vaikštau, pasirodo čia dress code "Eurovision"  thumbup.gif

biggrin.gif na tai taip
Ale kazkam atrodo, kad ir ka ta Aiste bedarytu, net ir kakutis jos kvep biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 03 13, 00:46)

Ir vėl berniokas biggrin.gif

Na tai griebkit kuri nors, juk ką tik išmestas į rinką bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2016 - 23:49
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 13, 00:04)
bet objektyviai - nu tiesą ji sakė rolleyes.gif

Nu bet kam bereikėjo tęsti tą niekur nevedantį konfliktą? Reikia laiku sustoti. O čia buvo ambicija "mano žodis paskutinis". Nutylėjimas šiuo atveju nebūtų pakeitęs tiesos. Ir taip akivaizdu, kad pakuok tu šūdą kaip nori, gali susukt ir į raudoną blizgantį popierėlį, bet šūdas ir yra šūdas.

Aistė šįvakar, mano nuomone, parodė nepagarbą žiūrovams. Irgi tiek sukoncentravo savo energiją į "va tau, Dalyte", kad dar labiau suabejojau dainininkės profesionalumu.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 13, 00:48)
kokia gerulė  thumbup.gif  wub.gif  berniukas toks mielas  smile.gif

Taip, tokiai nereikia nei saltų nei gulbių- miela ir taškas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 13, 00:49)
Ir vėl berniokas biggrin.gif

Na tai griebkit kuri nors, juk ką tik išmestas į rinką bigsmile.gif  biggrin.gif

kad jį griebt, reik būt kokių 13 metų biggrin.gif
Atsakyti