QUOTE(cibulis @ 2016 08 03, 14:50)
Kokios markės betoną naudojote poliams ir rostverkui? Man konstruktorė rostverkui siūlo naudoti C30/37 XC3 XF3 klasės. Šitas betonas su granito skaldos užpildu ir atlaiko 200 šalčio ciklų. Jo kubo kaina tikrai įspūdinga - net 96 eurai. Gal imti paprastą C30/37 (70-82 eurai) arba net C25/30 (67-74 eurai).
Kur Vilniuje pigiausias betonas? Man geriausią kainą duoda Avižienių centras, bet sako, kad jie chaltūrina su kokybe. Neblogą kainą duoda ir GKG-3.
Dar domėjausi klojiniais. Doka/Ramirent klojinių kainos nėra didelės, bet daug pinigų suvalgo transportas. Atvežimas parvežimas kainuoja 140-170 eurų. Galvoju apie topolio ar jūrinės faneros naudojimą, bet visas kiekis kainuotų apie 385 eurų, o kur dar priedai (mediniai kuolai, tepalas ir pan.). Pastoliai su viskuo išeitų apie 330-460 eurų. Beje, kiek mažiausiai laiko reikia laikyti sudėtus klojinius? Doka sako, kad pakanka vienos paros? Per kiek laiko žmonės sustatytų klojinius? Ta prasme kiek laiko viskas realiai gali užtrukti: pastatymas, išlaikymas ir nuėmimas.
Kur Vilniuje pigiausias betonas? Man geriausią kainą duoda Avižienių centras, bet sako, kad jie chaltūrina su kokybe. Neblogą kainą duoda ir GKG-3.
Dar domėjausi klojiniais. Doka/Ramirent klojinių kainos nėra didelės, bet daug pinigų suvalgo transportas. Atvežimas parvežimas kainuoja 140-170 eurų. Galvoju apie topolio ar jūrinės faneros naudojimą, bet visas kiekis kainuotų apie 385 eurų, o kur dar priedai (mediniai kuolai, tepalas ir pan.). Pastoliai su viskuo išeitų apie 330-460 eurų. Beje, kiek mažiausiai laiko reikia laikyti sudėtus klojinius? Doka sako, kad pakanka vienos paros? Per kiek laiko žmonės sustatytų klojinius? Ta prasme kiek laiko viskas realiai gali užtrukti: pastatymas, išlaikymas ir nuėmimas.
As laikiau para laiko klojinius. Geras betonas greitai sutraukia. Na bet jei tu visa perimetra iskart pasidarysi,tai palaikyciau dvi paras. Seip is betono mazgo ir C25 geras,bet,gal apsidraudimui imciau C 30 paprasta ir aisku virsu kaip sake konstruktore,uzgelezinti. Rekomenduociau nuomotis klojinius,tikrai geresne kokybe pasidarysite negu su faniera zaizdami... Idomu kaip tu isivaizduoji faneros sustatyma ir t.t.