QUOTE(cibulis @ 2016 07 27, 22:19)
Gruntas tikrai labai geras - smėlis. Konstruktorė sako, kad piltinis gruntas sugula per 10 metų, mano gruntui šiomis dienomis bus lygiai 5 metai kaip supiltas. Ant jo važinėjo sunkiasvorės mašinos su statybinėmis medžiagomis, kaimynas rąstus sandėliavo, stovėjo keli statybininkų vagonėliai. Gal jau tikrai geriau susigulėjęs nei tie 5 metai natūralaus gulėjimo?
Man dar tokia mintis šovė - toje vietoje, kur eis pamato rostverkas galima su vibroplokšte praeiti. O gal ir bevertis darbas.
Papildyta:
Štai visą šį procesą smalsu pamatyti nuotraukose. Ne viską supratau kaip reikia daryti.
Man dar tokia mintis šovė - toje vietoje, kur eis pamato rostverkas galima su vibroplokšte praeiti. O gal ir bevertis darbas.
Papildyta:
Štai visą šį procesą smalsu pamatyti nuotraukose. Ne viską supratau kaip reikia daryti.
Rytoj kai surinkinesiu klojinius pafotkinsiu,sendien betonuoju.
Pas tave didelis sluoksnis grunto tad nesitikeciau kad kad ir kokio sunkumo,masinos vazinejo,apatinis sluoksnis bus susitrombaves. Su vibroplokste isvis nepades nes pvz 120 kg plokste suvibruoja 30 cm grunto i gyli..