QUOTE(cibulis @ 2016 07 26, 19:01)
Žiauriai gražiai išėjo. Sveikinu. Kokio pločio ir kokio aukščio rostverkas? Kokio gylio polius darei? Jei gerai supratau, tai pats vietoje dareisi betoną. Papasakok plačiau apie betono gamyba, nes nelabai supratau. Kokio ilgio rostverką darei per vieną kartą? Kokio 1 metro ar 10 metrų pamato kaina išėjo? Kiek laiko užtruko darbai?
daug klausimu.. Kaip visada.Bet nesistebiu
Kaip pirma karta darant isejo normaliai. 40 cm aukstis.Plotis 15 cm,galvojau desimt daryti bet manau vizualiai nebutu patraukliai atrodes.. Poiai metras dvidesimt kaip minimum. Cia pas mane kompromisu nera. Betono gamyba paprasta. Trys zvyro,vienas cemento rocket 600 (betono spalva grazesne gaunasi) kibiras vandens. Vandens norma cia jau paciam reikia atrasti.. Ir vistiek maisymo eigoje tenka koreguoti vandens kiekius.. Pabeiksliuke klojinys susidaro is triju daliu. vieno elemento ilgis 2,4 metro. (todel kad mano tvoros elementai tokio ilgio bus) Visumoje 7,2 metro . Pirma diena issikasi ,nuimi velene iki reikiamo gylio,issigrezi skyles.. Kita diena susimontuoji klojinius ,susistatai stulpelius ,ispili. Bet galima du uzpylimus padaryti per pora dienu. Jei labai reikia. I viena etapa iseina sesi- septyni maisai cemento (25 eurai) Plius apie 0,7 kubo zvyro. Dar armaturas horizontaliai dvi dedu. Tiesa prie stulpu prisivirinau armatura kad butu per visa betono gyli i poliu. 5,5 euro beginis metras uz armatura,zvyra ir cementa. Klojiniai man atsistojo apie 120 euru.