QUOTE(biesas66 @ 2016 05 06, 19:25)
Idomu. Ar cia tik tau taip nesiseka ar Lietuvoj vieni liurbiai belike..
Kas del spalvos tai pirma fotke pamates pagalvojau kad tik gruntuota,bet paskutinej fotkej matos ygtai dazyta
Man tvorą dažė "Okseta". O ji užsiima pramoniniu dažymu. Kai atvažiavau pažiūrėti tvoros dažymai, ji buvo sukrauta tame garaže. Paprašiau, kad išneštų į lauką vieną segmentą geriau apžiūrėti. Atstovas pakvietė kelis vyrukus. Vienas nešikų buvo iš tų, kuris ir dažė tvorą. Jo paklausiau: ar nematei dažydamas, kad
dažų trūksta. Stovi ir tiek. Reikia suprasti, kad ne vienas dažė.
Gerai, kad pataisys savo broką. Vietomis tikrai gražiai
nudažyta. Paprašiau, kad nusipirktų smukaus švitrinio popieriaus ir visus dažų nubėgimus, kai antrą kartą nudažys tvorą, nušveistų. Dar paprašiau, kad kai nudažys tvorą ir dės sandėliavimui tarp segmentų įkištų kartono. Sakė dažys tik prieš pat išvežimą. Pasakysiu, kada noriu statyti ir prieš savaitę nudažys. Paprašiau atstovo, kad duotų spalvos ir grunto popierius. Kol kas tyla, bet žadėjo duoti.
Sakai, kad man nesiseka? Gal. O gal aš per daug geros kokybės noriu? O gal tiesiog visi nori uždirbti eurais tiek, kiek litais, todėl jei moki mažiau, tai nedaro kokybiškai.
Jei įdomu už 18 segmentų (po 2 metrus ilgio), už vartus (4,5 m ilgio) ir už vartelius (0,9 m pločio) su smėliavimu, dažymu ir gruntavimu sumokėjau 1450 eurų. Man atrodo, kad tikrai normalūs pinigai. Jie norėjo tarp 1400-1500 eurų. Sutarėme vidurkį. Nebuvo taip, kad norėjo 1500 eurų, o sumokėjau 1000 eurų, todėl kiaulę pakišo. Mokėjau, kiek norėjo, o išėjo kaip visada.