Pats tujas pirkau po 5lt uz vnt, sekmadieni Frezijoj ziuriu tojos 20-40eur afigielino..
QUOTE(cibulis @ 2016 04 13, 10:03)
Ir mane sudomino tujos. Ar daug reikia laiko joms prižiūrėti? Koks modelis geriausiai tinka? Kas kiek reikia sodinti? Ar sodinant tujas būtina dėti vielą ar pakanka vien tujų?
O gal gyvatvorei yra kažkoks geresnis, gražesnis, žalesnis ar dar kitoks augalas?
O gal gyvatvorei yra kažkoks geresnis, gražesnis, žalesnis ar dar kitoks augalas?
Papildyta:
Jai uz tvoros valstybine zeme as savo puseje nesodinciau isvis nieko, uz tvoros uzveisciau gera kruva kalniniu pusu..
QUOTE(gediminas_ @ 2016 04 13, 11:36)
Tada prasmės išvis nebeliktų tų tujų. Galinė mano sklypo kraštinė ribojasi su valstybine žeme didelio ploto. Tinklą dėčiau kokio metro ar kiek daugiau aukščio tik nuo zuikių ir lapių pasisaugot. Dar kad šuo taip lengvai paskui kokią stirną nenueitų. Kiti įsibrovėliai manęs nedomina šiuo atveju Stulpus metalinius pigiausius dėt gal ir variantas, bet tikrai ne segmentas. Nei vaizdo, nei kokybės iš to tinklo man nereiktų, nes nematyčiau jo net.
Bet ne tame esmė. Mane labiau domina pačios tujos. Kaip sekėsi kam augint. Per kiek laiko jos pradeda bent padoriai atrodyt, ar daug priežiūros.
Bet ne tame esmė. Mane labiau domina pačios tujos. Kaip sekėsi kam augint. Per kiek laiko jos pradeda bent padoriai atrodyt, ar daug priežiūros.