Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Pacifica @ 2016 06 25, 13:10)
Sveikos, ar einat su maziukais kur prie ezero ar juros pabut per tokius orus? Ir norisi ir baisoka kad neperkaistu, nenudegtu... ir pati noriu nors truputi spalvos igaut, ypac kojos baltos taip baisiai atrodo, sijona net nemalonu detis cool.gif

Aš neinu... Išvis per tokį karštį neinu niekur iš namų, arba tik iki parduotuvės ir atgal. Bernardinų sode paleidusi mažius tikiuosi kiek įdegti kitom dienom biggrin.gif

Aš jau irgi galvoju tąmrytinį išmesti... Aišku irgi geri manieji dieną ne tiek ir daug, lyginant su tiek, kiek pieno išgeria ryte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 06 26, 05:55)
Aš neinu... Išvis per tokį karštį neinu niekur iš namų, arba tik iki parduotuvės ir atgal. Bernardinų sode paleidusi mažius tikiuosi kiek įdegti kitom dienom biggrin.gif

Aš jau irgi galvoju tąmrytinį išmesti... Aišku irgi geri manieji dieną ne tiek ir daug, lyginant su tiek, kiek pieno išgeria ryte  g.gif

As tai idegt net nebandau. Nors gyvenu siltam kraste, esu balta kaip suris biggrin.gif Nemegstu kazkaip valandom gulet ant saules vien tam kad oda paruduotu. jei savaime kazkiek idegi tai idegi siaip bevaiksciojant kazkur, bet istiek neidegu as nieko. Turbut esu balciausia siam kraste biggrin.gif

Na maniskiai jei daug isgertu, neismetineciau dar. Mes kai darem kraujo tyrima, tai pas abu rode lengva dehidratacija, arba skysciu tukuma, tai as kaip tik kolkas stengiuos kad kuo daugiau ju gautu bet kokia forma. Kai jau normaliai gerst kitus skyscius stai piena galima bus nutraukt 4u.gif
Atsakyti
Maniskiai vandeni tai labai geria, ypac dabar kai karsta tai isvis tik duok. Isejom vakar prie ezero i vakara, tai visai nieko pavesyje, bet gerai dar draugu buvo tai juos ten tase visi is eiles, bet vienai tai per sunku man butu jauciu. Mazylis zyzalas ziaurus dabar, tik ant ranku arba laikyt kad stovetu, o didysis varo ant zoles ir viska i burna iskart doh.gif tai deginimusis atidesiu geresniem laikam smile.gif
Kazkos man isvis dabar sunkus periodas, vienas amzinai zyzia, kitas kariasi visur, griuna, spiegia. Be sansu vienai bunant kazka pasidaryt.
O kai paskaiciau Kaip piktuke rase, kad lovytese ryte zaidzia ilgai vieni, tai man cia isvis kosmosas kazkoks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 06 18, 22:00)
Aciu, pasidomesiu kitam kartui  4u.gif Jau praejo, bet kita karta isbandysiu.
Papildyta:
Is Vilniaus. Aciu, Edena  4u.gif

Musu mazius praejo TA 4 menesiuku proga: 7,2 kg  thumbup.gif Jau toks vyrukas rimtas, daug plaukuciu, pats verciasi ant pilvo (net ten kur nereikia, pvz vezimeli  doh.gif  ), bando sliauzt, ir sneka, sneka nesustodamas  lotuliukas.gif

Neblogas maziukas wink.gif

Cia daug mergyciu yra, kas krayja skystinot l3idiamais ir aspirinu. Ar netirpo rankos jums? Man pradeho tirpti. Nesuorantu nuo ko ;( sakiah gal nuo vaistu?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 06 26, 13:26)
Neblogas maziukas wink.gif

Cia daug mergyciu yra, kas krayja skystinot l3idiamais ir aspirinu. Ar netirpo rankos jums? Man pradeho tirpti. Nesuorantu nuo ko ;( sakiah gal nuo vaistu?

Man tirpsta nuo gimdymo, dažniausiai tik naktį dešinė ranka. Ginekologė sakė būna po gimdymo taip ir kad masažai atstatyti gali, plius gerti magnį ir b6. Man tie vitaminai nepadėjo, masažai irgi. Na kol lankiau, dar gerėjo, tik nebelankau, vėl blogiau. Be nt man sakė reikia stiprinti nugará, kad greičiausiai kažkoks nervas užspaustss. Per dienas svorius kilnoji, nepatigiai visaip. Vieni raumenys dar silpni, kiti labai įsitempę, taip ir gaunas. Bet tai pailsėk, kad gudrus.., vis neturiu laiko nueiti pas šeimps gyd, bet reikia pagaliau prisiruošti. Kai daugiau patásau vaikus, būna vidury nakties nubundu ir turiu atsistoti, nes kitaip neatleidžia tos rankos:(
Atsakyti
Prie +30 C neinu. Buvau sykį, bet vaikas labai zyzė, tvanku, nėr to pavėsio mieste.
Aive, su gera TA. Ryt ir mum ji. Kaži negaus velnių už svorį..
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 06 26, 15:26)
Man tirpsta nuo gimdymo, dažniausiai tik naktį dešinė  ranka. Ginekologė sakė būna po gimdymo taip ir kad masažai atstatyti gali, plius gerti magnį ir b6. Man tie vitaminai nepadėjo, masažai irgi. Na kol lankiau, dar gerėjo, tik nebelankau, vėl blogiau. Be nt man sakė reikia stiprinti nugará, kad greičiausiai kažkoks nervas užspaustss. Per dienas svorius kilnoji, nepatigiai visaip. Vieni raumenys dar silpni, kiti labai įsitempę, taip ir gaunas. Bet tai pailsėk, kad gudrus.., vis neturiu laiko nueiti pas šeimps gyd, bet reikia pagaliau prisiruošti. Kai daugiau patásau vaikus, būna vidury nakties nubundu ir turiu atsistoti, nes kitaip neatleidžia tos rankos:(

As ziuriu,kad nakti man uzeina vis... galvojau gal nuo skystinanciu...
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 06 26, 19:49)
As ziuriu,kad nakti man uzeina vis... galvojau gal nuo skystinanciu...

Bent kineziterapeutas man sakė, kad būtent naktį tirpsta, nes kūnas stsipalaiduoja ir išlenda tos bēdos. Bet man tai atsibodo 9 mėn taip gyvent, eisiu ieškot pagalbos, kad ir nervas kojs, tai tegu paskiria gydymá-masažus, kineziterapijá ar dar ká. Nes dabar būrimas iš kavos tirščiú. Tik tam masaže vis sakė, kad labai labai įtempti nugaros raumenys. Kad tik jie jau gali spausti nervá.
Aš skystinančius vartojau tik prieš oat gimdymá ir porá dienú po, taip daktarai buvo paskyrę.
Man seniau tirpdavo tik riešas, dabar jau iki alkūnės sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 26 birželio 2016 - 19:24
sveikos 4u.gif

Na tikrai visu skirtinga dienotvarke... bet manau tai normalu. visos auginam skirtingus ir vaikus ir ksirtingi igeidziai, bei iprociai ax.gif

Na o mes vakar gryzom is pajurio. Pleze buvom visas tris dienas, vaikai nenudege, tik as su vyru nes jie visad buvo palapinej, toj tokioj plezinej, aisku buvom nunese i jura pasiduot su kojom, patiko labai, miegojo super pleze vezime nors aplink didelis triuksmas 4u.gif

Skysciu duodu vaikam, bet tai yra vanduo, misinuka geriam 3k. noreciau iki 1metuku kad liktu 2k. nes dienos metu dar geriam 1k....

bet ziuriu daug maz visos darzoviene su mesa duodat po piet apie 14/15. as duodu 11.30 ...
Atsakyti
Lock, aciu tau uz kontakta, buvau pas Rita pries savaite, puikiai ismasazavo thumbup.gif
Ji man dave savo mobilu, bet as ciukcia pameciau ta lapeli doh.gif O pries pora dienu man atsirado kitam papuke guzas verysad.gif Skambinau i S.pradzia, sako atostogauja ..... Gal tu turi jos mobilu? jei ji negales man sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 06 27, 09:59)
Lock, aciu tau uz kontakta, buvau pas Rita pries savaite, puikiai ismasazavo  thumbup.gif
Ji man dave savo mobilu, bet as ciukcia pameciau ta lapeli  doh.gif O pries pora dienu man atsirado kitam papuke guzas  verysad.gif Skambinau i S.pradzia, sako atostogauja ..... Gal tu turi jos mobilu? jei ji negales man sakes  doh.gif

Parašiau až!
Džiaugiuos, kad padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 06 27, 10:22)
Parašiau až!
Džiaugiuos, kad padėjo.

Aciu, bet atrodo kad mano dezute neveikia dabar, is nieko niekad negaunu laisku unsure.gif
Bet as jau spejau paskambinti i S.pradzia, isklencinau telefona ir jau susisiekiau, pazadejo surast man laiko sian ax.gif
Skausmingas masaziukas bei kai kiti metodai nepadeda tai ner kur detis doh.gif
Papildyta:
Mano mazius nenori vandenuko visai, o taip reiketu kai karsta. Nezinau kas jam netinka ar buteliukas su soske ar vandenukas neskanus ar temperat.. Nupirkau puoduka nuo O+ tai nezino ka daryt su juo biggrin.gif
Atsakyti