Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Jei yra kazkokiu neaiskumu, parasykit emaila.
Bet, kad jusu siandien vede i sistema, tai tikrai zinau.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 09, 21:39)
Jei yra kazkokiu neaiskumu, parasykit emaila.
Bet, kad jusu siandien vede i sistema, tai tikrai zinau.

Nežinau kaip kitos, bet aš jau sugadinta...atėjau pasiguosti smile.gif

Ieškojau simpatiškų kedų laisvalaikiui (na kad jei reikia pasportuot, o jei ką ir prie džinsų gražu), apšliaužiojau parduotuves, išsirinkau SD....ir ką, nu negaliu per save perlipt...pasitikrinu online 9€ pigiau..net su SD siuntimu pigiau gaunas...tai vietoj to, kad nusipirkt ir nešiot...užsisakiau ir laukiu...smile.gif

Na aišku dar prigriebiau ir kelnes, maikutę...shopoholizmas totalus smile.gif Tik nežinau ar noriu gydytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2016 04 09, 21:16)
Nežinau kaip kitos, bet aš jau sugadinta...atėjau pasiguosti smile.gif

Ieškojau simpatiškų kedų laisvalaikiui (na kad jei reikia pasportuot, o jei ką ir prie džinsų gražu), apšliaužiojau parduotuves, išsirinkau SD....ir ką, nu negaliu per save perlipt...pasitikrinu online 9€ pigiau..net su SD siuntimu pigiau gaunas...tai vietoj to, kad nusipirkt ir nešiot...užsisakiau ir laukiu...smile.gif

Na aišku dar prigriebiau ir kelnes, maikutę...shopoholizmas totalus smile.gif Tik nežinau ar noriu gydytis smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Reikia specialu apps'a sukurti, kuris rodytu kainas visoje Europoje biggrin.gif

Gal yra kauniete norinti priimti kooperacija?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 11, 16:14)
biggrin.gif  biggrin.gif
Reikia specialu apps'a sukurti, kuris rodytu kainas visoje Europoje

Ui tikrai nereik, tadum ir mums bankrotas ir namam šakės, reiktų į laiptinė keliaut gyvent... Nes dabar perkam kai randam pigiau, o randam galbūt nes reikia ir ieskom... O jei būtų vieta, kur be paieškų viskas aišku - šakės..
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 11, 16:14)

Gal yra kauniete norinti priimti kooperacija?

As galiu.
Atsakyti
AMAZON 12 vnt lupu piestuku, tik 3 svarai 4u.gif
Atsakyti
GRAZUS TASIOKAS biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar atvežė šiandien mano Sainsburys? blush2.gif
Atsakyti
Taip 4u.gif
Atsakyti
O gal jau žinot, kada laukti venipak užsukant?
Labai striukės laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu naujoke. Labai reikia LEGo iki gegužės 14 d (tada bus vaiko gimtadienis) iš Amazon.co.uk kaina 154 svarai.
Gal kas galėtų aiškiai ir trumpai paaiškinti ką ir kaip daryt, nuo ko pradėt. Kiek galutinėje sumoje kainuos man šis daiktas. 4u.gif
Atsakyti
Atsiuskite prekes nuoroda i tukisuk@gmail.com ir viska paziuresim 4u.gif
Atsakyti