Jei yra kazkokiu neaiskumu, parasykit emaila.
Bet, kad jusu siandien vede i sistema, tai tikrai zinau.
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 09, 21:39)
Jei yra kazkokiu neaiskumu, parasykit emaila.
Nežinau kaip kitos, bet aš jau sugadinta...atėjau pasiguosti
Ieškojau simpatiškų kedų laisvalaikiui (na kad jei reikia pasportuot, o jei ką ir prie džinsų gražu), apšliaužiojau parduotuves, išsirinkau SD....ir ką, nu negaliu per save perlipt...pasitikrinu online 9 pigiau..net su SD siuntimu pigiau gaunas...tai vietoj to, kad nusipirkt ir nešiot...užsisakiau ir laukiu...
Na aišku dar prigriebiau ir kelnes, maikutę...shopoholizmas totalus Tik nežinau ar noriu gydytis
QUOTE(Laimuska @ 2016 04 09, 21:16)
Nežinau kaip kitos, bet aš jau sugadinta...atėjau pasiguosti
Ieškojau simpatiškų kedų laisvalaikiui (na kad jei reikia pasportuot, o jei ką ir prie džinsų gražu), apšliaužiojau parduotuves, išsirinkau SD....ir ką, nu negaliu per save perlipt...pasitikrinu online 9 pigiau..net su SD siuntimu pigiau gaunas...tai vietoj to, kad nusipirkt ir nešiot...užsisakiau ir laukiu...
Na aišku dar prigriebiau ir kelnes, maikutę...shopoholizmas totalus Tik nežinau ar noriu gydytis
Reikia specialu apps'a sukurti, kuris rodytu kainas visoje Europoje
Gal yra kauniete norinti priimti kooperacija?
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 11, 16:14)
Ui tikrai nereik, tadum ir mums bankrotas ir namam šakės, reiktų į laiptinė keliaut gyvent... Nes dabar perkam kai randam pigiau, o randam galbūt nes reikia ir ieskom... O jei būtų vieta, kur be paieškų viskas aišku - šakės..
QUOTE(Limcamca @ 2016 04 11, 16:14)
As galiu.
Ar atvežė šiandien mano Sainsburys?
Taip
O gal jau žinot, kada laukti venipak užsukant?
Labai striukės laukiu
Labai striukės laukiu
Sveiki,
esu naujoke. Labai reikia LEGo iki gegužės 14 d (tada bus vaiko gimtadienis) iš Amazon.co.uk kaina 154 svarai.
Gal kas galėtų aiškiai ir trumpai paaiškinti ką ir kaip daryt, nuo ko pradėt. Kiek galutinėje sumoje kainuos man šis daiktas.
esu naujoke. Labai reikia LEGo iki gegužės 14 d (tada bus vaiko gimtadienis) iš Amazon.co.uk kaina 154 svarai.
Gal kas galėtų aiškiai ir trumpai paaiškinti ką ir kaip daryt, nuo ko pradėt. Kiek galutinėje sumoje kainuos man šis daiktas.
Atsiuskite prekes nuoroda i tukisuk@gmail.com ir viska paziuresim