Sveiki, kada sia savaite asda maista galima rinktis?
Kurios darete neseniai BOOTS, jums neatsauke? man kokius 7 is eiles atsauke , nervas ima negaliu
Mano nesiųskit, ačiū
Laba diena,
kada artimiausia siunta i LT keliaus ?
kada artimiausia siunta i LT keliaus ?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 03 28, 15:47)
Sveiki, kada sia savaite asda maista galima rinktis?
Sia savaite:
Treciadieni - penktadieni 10-15 val;
Sestadieni, sekmadieni 10-17 val
Papildyta:
QUOTE(loreta311 @ 2016 03 29, 12:17)
Kaip ir nurodyta salygose, siuntos isvyksta kiekviena treciadieni, ir papildomai siuntos data yra sistemoje
Reikia 1 ar 2 zmoniu galinciu priimti kooperacijas Kaune
QUOTE(me2za @ 2016 03 26, 23:27)
Pasigedau sistemoje vieno siuntinuko, pristatyto 23 dieną
Turbut senokai sistema nebuvo atnaujinta, nes man irgi vis rodo tuos pacius 2 vnt., o turetu buti jau 9.
Paskutine darbo diena UK buvo ketvirtadienio pietus iki siandien
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 29, 13:42)
man kaip visada
Taip, jus zinome, aciu
Siuntiniai visi suregistruoti. Jeigu kam ko truksta, turekite omenyje, kad nuo ketvirtadienio siandien pirma darbo diena, ir siuntos pristatomos mazdaug 3 dienom veliau
Siuntiniai visi suregistruoti. Jeigu kam ko truksta, turekite omenyje, kad nuo ketvirtadienio siandien pirma darbo diena, ir siuntos pristatomos mazdaug 3 dienom veliau
Galeciau priimti kooperacija Kaune - atsiemimas Garliavoje arba Misko g. (prie Akropolio)
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 29, 13:42)
Man kraukit kiek negaila
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 29, 17:05)
Nieko nesupratau Tai jei man trackingas rodo, jog pas jus pristatyta 23 dieną (trečiadienį), reiškia dar nėra ar kaip
Ai, gausiu ir matysiu yra ar ne