Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2016 11 03, 09:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Limcamca" data-cid="71178483" data-time="<a href=">   taip, sms issiuntinetos pagal sena sarasa, labai atsiprasau uz sumaisti! </blockquote>
<p> </p>
<p>cituoju dar karta! </p>
<p>Info patikrinta, viskas teisinga! </p>
<p>Tik sms issiustos neteisingos. Nekreipkite demesio i jas!</p>

Na gal viskas ir taip, bet ką tik skambino Venipako kurjeris - vadinasi ne tik sms išsiųstos, bet ir kurjeriams duota neteisinga informacija. Ir sakė ne aš pirma, kutri nelaukia siuntinio, ir ne ta, kuriai veža siuntinį. Na tikiuosi siuntiniai pasieks visus.
Atsakyti
O aš negavau jokios žinutės, nors laukiu siuntos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2016 11 03, 09:49)
Na gal viskas ir taip, bet ką tik skambino Venipako kurjeris - vadinasi ne tik sms išsiųstos, bet ir kurjeriams duota neteisinga informacija. Ir sakė ne aš pirma, kutri nelaukia siuntinio, ir ne ta, kuriai veža siuntinį.  Na tikiuosi siuntiniai pasieks visus.

Sveiki,
Aš taip pat negavau jokio SMS apie siuntą. Tikiuosi sulauksiu.
Atsakyti

Na gal viskas ir taip, bet ką tik skambino Venipako kurjeris - vadinasi ne tik sms išsiųstos, bet ir kurjeriams duota neteisinga informacija. Ir sakė ne aš pirma, kutri nelaukia siuntinio, ir ne ta, kuriai veža siuntinį. Na tikiuosi siuntiniai pasieks visus.

Mes jau vakar patikrinome, kelis kart siandien ir administratore nuolat seka isveziojimus. info yra teisinga ir veza teisingas siuntas i teisingus adresus. 

Atsakyti

O aš negavau jokios žinutės, nors laukiu siuntos unsure.gif

Sveiki,
Aš taip pat negavau jokio SMS apie siuntą. Tikiuosi sulauksiu.

Perduosiu, kad jusiskius patikrintu. 

Atsakyti
Aš irgi nei siuntos nei skambučio dar negavau..
Atsakyti
Ką tik skambino kurjeris, nė velnio jie neturi teisingų duomenų, būtų vežęs į klaidingą adresą. Kai pasakiau, kad klaida, sako, kad išsiaiškins ir ryt gausiu smile.gif
Atsakyti

Ką tik skambino kurjeris, nė velnio jie neturi teisingų duomenų, būtų vežęs į klaidingą adresą. Kai pasakiau, kad klaida, sako, kad išsiaiškins ir ryt gausiu smile.gif

As matau foto, ka jie turi. 

Viska turi teisingai. 

KEISTUOLE, jusu siunta irgi jau pristatyta rodo, taip?

Atsakyti

Patikrinau dar karta. 

Be reikalo ji sustabdete, jis viska turi teisingai. 

Atsakyti

Aš irgi nei siuntos nei skambučio dar negavau..

Irgi turi kurjeris. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 11 03, 11:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="me2za" data-cid="71179439" data-time="1478165304">
<div>
<p>Ką tik skambino kurjeris, nė velnio jie neturi teisingų duomenų, būtų vežęs į klaidingą adresą. Kai pasakiau, kad klaida, sako, kad išsiaiškins ir ryt gausiu user posted image</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>As matau foto, ka jie turi. </p>
<p>Viska turi teisingai. </p>
<p> </p>
<p>KEISTUOLE, jusu siunta irgi jau pristatyta rodo, taip?</p>

O kaip žinoti ar siunta atves teisingu adresu ir kada jei negavau jokio SMS, taigi neturiu ir siuntos nr., o į namus grįžčiau tik siuntas pasiimti?
Atsakyti

Aš irgi gavau sms su ne tokiu adresu unsure.gif

Matau isklotine ir foto, jusu pristatyta viskas teisingai. 

Atsakyti