Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

O kvepalus galima siųstis?

Taip, galima. 

Atsakyti
kokia kaina ir koks kiekis?
Atsakyti
Lina, sveiki. Rasiau penktadieni mailu, vakar per SM az bet niekaip negaunu atsakymo del siuntu, mokejimo paskaiciavimo. Noreciau issiaiskint ir sumoket. Aciu Jelena A
Atsakyti

, sveiki. Rasiau penktadieni mailu, vakar per SM az bet niekaip negaunu atsakymo del siuntu, mokejimo paskaiciavimo. Noreciau issiaiskint ir sumoket. Aciu Jelena A

Sveiki,

Jums rase kelis atsakymus, jusu emailai vel grizta atgal. 

Atsakyti
sveiki, ar as cia viena gavau sms, kad pristatys neteisingu adresu rytoj siunta? ar ir vel kaip buvo masine klaida?
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2016 11 02, 13:58)
kokia kaina ir koks kiekis?

Nu tu kurmi, eikit į parduotuvę ir žiūrėkit ax.gif

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 11 02, 21:23)
sveiki, ar as cia viena gavau sms, kad pristatys neteisingu adresu rytoj siunta? ar ir vel kaip buvo masine klaida?

Aš irgi gavau su neteisingu adresu, matyt vėl primaišė Venipakas... unsure.gif
Atsakyti

Ka tik patikrinau, visus adresus ir telefonus turi teisingus, speju tik sms siusdami sumaise. 

Ryt mergaite dar susiskambins, bet is esmes vaziuoja pagal adresus. 

Atsakyti
O mano išvis dar neturėjo būti 7kg, bet taip pat gavau žinutę su neegzistuojančiu adresu.
Atsakyti

O mano išvis dar neturėjo būti 7kg, bet taip pat gavau žinutę su neegzistuojančiu adresu.

taip, sms issiuntinetos pagal sena sarasa, labai atsiprasau uz sumaisti! 

Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 11 02, 22:23)

Aš irgi gavau sms su ne tokiu adresu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gavau ir vakare, ir dabar tą pačią žinutę su klaidingu adresu, nors mano siunta neišvažiavo iš uk.
Atsakyti

taip, sms issiuntinetos pagal sena sarasa, labai atsiprasau uz sumaisti! 

cituoju dar karta! 

Info patikrinta, viskas teisinga! 

Tik sms issiustos neteisingos. Nekreipkite demesio i jas!

Atsakyti