Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Gal kas is Kauno nori priimti kooperacija?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 25, 09:42)
<p><strong>Gal kas is Kauno nori priimti kooperacija?</strong></p>

Man galit deti rolleyes.gif
Atsakyti

OK  :4u: 

Labai gera kaina, tik £24.99 

Nuorodos neveikia, tiesiog kopijuokite nuoroda, naujame lange: https://www.amazon.c...098fdbef42e8a23

Atsakyti
Ačiū už siuntinuką - kad idėjot tuos du vėliau atkeliavusius 4u.gif Labai laukėm wub.gif
Atsakyti
Lina, nepamenu ar reik pranešti, bet kieno siuntinukai pas mane atkeliavo, gali pasiimti, perduokit mano kontaktus smile.gif
Atsakyti
Kada maista galima pirkti?
Atsakyti
Sveiki,'
kiek suprantu per pay pal nebegalima moketi uz siuntima, gal kas gali paaiskinti, kaip moketi pvz is seb banko, na niekaip nerandu info . Aciu kas paaiskins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 27 spalio 2016 - 20:47
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaaabriele: 27 spalio 2016 - 21:21

Roka, smagu, kad viskas gerai  :4u: 

Ievakata ir Gaaabriele, buvo atsakyta emailu, cia turbut tos pacios zinutes dar karta  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2016 10 24, 19:27)
mergaites ar buna uk ispardavimai lego unsure.gif pradedu panikuot del kaledu biggrin.gif

Jei ne per vėlai rašau, tai atsakysiu.
UK LEGO net ir per akcijas tik susilygina kaina su LT (kai 40% nuolaida). Siųstis verta tada, kai tokio lego nėra maximoj, rimi, iki smile.gif
Patikrinta, 3 metų rinkos tyrimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2016 10 24, 19:27)
mergaites ar buna uk ispardavimai lego unsure.gif pradedu panikuot del kaledu biggrin.gif

Jei ne per vėlai rašau, tai atsakysiu.
UK LEGO net ir per akcijas tik susilygina kaina su LT (kai 40% nuolaida). Siųstis verta tada, kai tokio lego nėra maximoj, rimi, iki smile.gif
Patikrinta, 3 metų rinkos tyrimas smile.gif
Atsakyti
Ar laredoute.co.uk priima LT korteles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 10 30, 14:16)
Ar laredoute.co.uk priima LT korteles?  ax.gif

Kiek pamenu lyg ne.

Atsakyti