Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(natina @ 2016 10 03, 15:25)
Mano siuntini amazon irgi kazkur "safe location" paliko, nes penktadienį nepavyko pristatyti.

Kada bus suvestos siuntos i sistema?

Mano irgi buvo paliktas "safe location" penktadieni ir siandien gavau refund i kortele unsure.gif tai taip ir nesuprataiu, kodel nepristatytas o grazintas
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 03, 16:00)
Kaip ir nurodyta salygose, siuntos suregistruojamos per 48 valandas  4u.gif

Smilga79, kiek zinau i visus emailus atsakineja, ir jusiski taip pat, aciu uz kantrybe  4u.gif

Agnieska, is musu puses su Mothercare nepasikeite niekas. O ka jums raso, kodel nepriima uzsakymo?

Dėl banko kažkas. Spėju dėl billing adreso. Bandysiu iš naujo 4u.gif

Atsakyti
Gal kooperacija Kaune reikalinga kitai savaitej, mielai galeciau priimti:?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 03, 15:00)
Kaip ir nurodyta salygose, siuntos suregistruojamos per 48 valandas  4u.gif

Man dar klausimas iškilo dėl siuntų registravimo sistemoje. Anksčiau lyg būdavo surašomi atvykę kiekiai ir bendras svoris, o dabar tik kiekis, o svorį pamatau tik tada, kai jau siuntos išsiųstos. Dabar pvz šiuo metu vis dar rašo 4kg, nors vakar kiekis padidėjo, ir siuntos ne iš lengvųjų, ir nežinau ar sieks 7kg ar nesieks, siųsti ar nesiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 04 spalio 2016 - 09:16
QUOTE(R&V. @ 2016 10 04, 07:18)

Jūsų siuntos nėra pas mus.

QUOTE(Tahoe @ 2016 10 04, 08:15)
Man dar klausimas iškilo dėl siuntų registravimo sistemoje. Anksčiau lyg būdavo surašomi atvykę kiekiai ir bendras svoris, o dabar tik kiekis, o svorį pamatau tik tada, kai jau siuntos išsiųstos. Dabar pvz šiuo metu vis dar rašo 4kg, nors vakar kiekis padidėjo, ir siuntos ne iš lengvųjų, ir nežinau ar sieks 7kg ar nesieks, siųsti ar nesiųsti.

Ne, nesikeitė niekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 04, 10:17)
Jūsų siuntos nėra pas mus.
Ne, nesikeitė niekas  4u.gif

Tai dabartinis svoris yra teisingas? Na niekaip nesueina galai man. negali tiek daug daiktu sverti tik tiek kg ir net pridejus 4 papildomus siuntinius nepasikeisti svoris...
Atsakyti
O kada bus 28 dienos siunta? Ar hi jau Lt?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2016 10 04, 09:50)
Tai dabartinis svoris yra teisingas? Na niekaip nesueina galai man. negali tiek daug daiktu sverti tik tiek kg ir net pridejus 4 papildomus siuntinius nepasikeisti svoris...

Dabartinis svoris gali buti preliminarus. Finalinis buna siuntai isvykus.

QUOTE(ligituka @ 2016 10 04, 11:33)
O kada bus 28 dienos siunta? Ar hi jau Lt?

Kaip ir nurodyta salygose, per 7-10 dienu isveziojama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 04, 12:39)
Dabartinis svoris gali buti preliminarus. Finalinis buna siuntai isvykus.

Preliminarus tai turbūt nedidelė paklaida turėtų būti pusės ar kilogramo ribose.
Rodo 4kg, reiškia mano gali ir toliau likti sandėly, sėdžiu rami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 04 spalio 2016 - 13:25
Limcamca, mano nesieks 7kg, bet siuskite i namus asmenini uz 7kg.
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 10 04, 08:18)

Minejau kitai savaitej, t.y. kitam treciadieniui, nes siuntos mano atkeliaus ryt poryt:) aciu
Atsakyti
Įspūdinga kaina ruošiantis Kalėdoms newyear.gif newyear.gif newyear.gifMy Webpage
Atsakyti