Laba diena,
vakar rašiau laiškutį į el. paštą, negavau atsakymo
Mano siuntai suejo mėnuo, galvojau ji bus siandien issiusta, bet ziuriu tukio puslapyje arasyta "Atidėta", kaip suprasti? Tikiuosi nereiks mokėti papildomai uz sandėliavimą, nes as tikrai neprasiau, kad atidėtumėt
QUOTE(japoniuke1 @ 2016 03 22, 19:02)
Mano siuskite, tiktai mano nebus nei 2kg, atskiras siuntinys i kita miesta, tad pasimeciau kokia kaina uz kg, kai tiek nedaug? O siuntinuko reikia.
12.95 euro
Žinutė
Sveiki, parasiau jums laiska. Gavau ne savo uzsakyma ir ieskau seimininkes.
Paysera mums isdave ir paprasta, kaip banko saskaita. Kam patogiau moketi tiesiogiai is banko: LT083500010001210837
Laba diena, gavau zinute kad mano siunta yra Vilniuje pas Egle, bet kiek neskambinu - isjungtas telefonas , kaip susisiekti arba gal neteisingai yra parasytas tel.?
Manyciau, tiesiog kantrybes ir prisiskambinsit. GAl zmones turi priezasciu tureti telefona isjungti kazkuri laika
Sveikos,
ateinu pagirti Tukisuk.com
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu
NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
ateinu pagirti Tukisuk.com
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu
NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
Pasigedau sistemoje vieno siuntinuko, pristatyto 23 dieną