O, tai, kad nera uz ka.
Gaila, sypsenytes ideti negalima.
Aciu jums, kad bendradarbiavot.
O aš susibalamūtinau... Tukiui tai atostogos, viskas aišku, o sandėliui? Pirkti juk galima, gerai supratau?
QUOTE(me2za @ 2016 08 09, 21:22)
O aš susibalamūtinau... Tukiui tai atostogos, viskas aišku, o sandėliui? Pirkti juk galima, gerai supratau?
Aha labai idomu ar pirkti galima tuo laiku08 11-19 dienomis?
QUOTE(me2za @ 2016 08 09, 22:22)
sake galima
Tukis atostogaus rugpjūčio 11-19 dienomis. Tą savaite nebus komunikacijos emailu, siuntų suvedimo į sistemą ir siuntos išvykimo į Lt.
Sekantis siuntų grafikas: rugpjūčio 3, rugpjūčio 9/10, rugpjūčio 24, ir toliau vėl, kas trečiadienį. Jei turite kokių klausimų, prašom kreiptis tukisuk@gmail.com
Atkeliame info. Taip, pirkti tuo metu galima.
Sekantis siuntų grafikas: rugpjūčio 3, rugpjūčio 9/10, rugpjūčio 24, ir toliau vėl, kas trečiadienį. Jei turite kokių klausimų, prašom kreiptis tukisuk@gmail.com
Atkeliame info. Taip, pirkti tuo metu galima.
Jeigu kam kils klausimu, tai gautos siuntos suvestos i sistema, iki pat atostogu pradzios.
Sekanti siunta - rugpjucio 24 d.
Prasysime moderatoriu tema uzrakinti, nes atsakineti vistiek negalesime.
Sekanti siunta - rugpjucio 24 d.
Prasysime moderatoriu tema uzrakinti, nes atsakineti vistiek negalesime.
Sveiki,
Gautos siuntos i sistema buvo suvestos SESTADIENI
Artimiausia siunta - treciadieni, 24 diena. Jeigu norite siunta sulaikyti, butinai praneskite.
Gautos siuntos i sistema buvo suvestos SESTADIENI
Artimiausia siunta - treciadieni, 24 diena. Jeigu norite siunta sulaikyti, butinai praneskite.
Sveiki, o kokia dabar situacija su kooperacijomis? Ar galesiu priimti? Nes mano nesusirinks 7kg, bet noreciau gauti i namus
QUOTE(D'esire @ 2016 08 22, 11:05)
Sveiki, o kokia dabar situacija su kooperacijomis? Ar galesiu priimti? Nes mano nesusirinks 7kg, bet noreciau gauti i namus
Vilniuje kol kas turime taskus.
Kad gauti i namus nebutina tureti 7kg, galima juos tiesiog apmoketi.
Papildyta:
Tiesa, prijungti kazka galime, kad jums butu patogiau. Bet, tada negalim taikyti kooperacija priimancio zmogaus nuolaidos. Jeigu taip tinka, tai ok, parasykit, ka nors idesim.
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 22, 12:19)
Papildyta:
Tiesa, prijungti kazka galime, kad jums butu patogiau. Bet, tada negalim taikyti kooperacija priimancio zmogaus nuolaidos. Jeigu taip tinka, tai ok, parasykit, ka nors idesim.
Papildyta:
O kokiuose rajonuose taskai?
Pasilaiciai, berods.
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 22, 13:19)
Papildyta:
Papildyta:
man irgi tinka toks variantas, galiu kazka priimti, taikant iprastinius tarifus.