Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Ispudinga Hugo Boss 75 ml kvepalu kaina, tik 25 svarai! My Webpage
Atsakyti
Tukis atostogaus rugpjūčio 11-19 dienomis. Tą savaite nebus komunikacijos emailu, siuntų suvedimo į sistemą ir siuntos išvykimo į Lt.
Sekantis siuntų grafikas: rugpjūčio 3, rugpjūčio 9/10, rugpjūčio 24, ir toliau vėl, kas trečiadienį. Jei turite kokių klausimų, prašom kreiptis tukisuk@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 01, 12:23)
Tukis atostogaus rugpjūčio 11-19 dienomis. Tą savaite nebus komunikacijos emailu, siuntų suvedimo į sistemą ir siuntos išvykimo į Lt.
Sekantis siuntų grafikas: rugpjūčio 3, rugpjūčio 9/10, rugpjūčio 24, ir toliau vėl, kas trečiadienį. Jei turite kokių klausimų, prašom kreiptis tukisuk@gmail.com

Lina, mano tuomet issiuskite pries atostogas 4u.gif
Atsakyti
Sekanti siunta antradieni arba treciadieni, kol kas tiksliai nezinom.
Paskui atostogos.
Ir vel siunta rugpjucio 24 diena.

Ech, ir ruduo ... verysad.gif Kaledos biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Pirkimui su tarpininkavimu renkame užsakymą iš Asdos.
Užsakymą siųskite emailu: tukisuk@gmail.com My Webpage
Atsakyti
Kada maisto pristatymą galima rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 08 05, 06:24)
Kada maisto pristatymą galima rinktis?  4u.gif

Sestadieni 10-12 val 4u.gif
Sekmadieni, pirmadieni, antradieni, treciadieni 10-17 val 4u.gif

Gal kas is vilnieciu noretu priimti 9/10 dienos kooperacija? Pageidautina nenaujokas blush2.gif
Atsakyti
Lina, jei mano siuntinys spes ateiti, tai galima butu prikoopetuot man.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2016 08 08, 08:30)
Lina, jei mano siuntinys spes ateiti, tai galima butu prikoopetuot man.

Aciu Natina, jau pasisiule mergaite.
Tik, butinai praneskit siandien, jeigu ateis siandien ar rytoj, ar siusti antradieni/treciadieni, ar palikti rugpjucio 24-ai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 08 08, 10:34)
Aciu Natina, jau pasisiule mergaite.
Tik, butinai praneskit siandien, jeigu ateis siandien ar rytoj, ar siusti antradieni/treciadieni, ar palikti rugpjucio 24-ai dienai.

Jei ateis, siuskit.
Atsakyti

Nepamirskite pranesti rytoj ar siusti jusu siunta.
Prasome klientu buti supratingiems ir pranesimus atsiusti kuo anksciau. Po pietu atsiusti pranesimai, nebegalioja. Treciadieni pakeitimu siuntai padaryti - nebegalime.
Atsakyti
Didelis, didelis aciu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 08 rugpjūčio 2016 - 19:22