QUOTE(_una_ @ 2017 10 23, 23:38)
Tas įsikabinimas į praeities dalykus nėra geras, Dievas atleido, o piktasis nenori paleisti, jam reikia, kad neturėtum ramybės, nepasitikėtum begaliniu Dievo gailestingumu.
Kalbu, bent jau spalį kasdien. Ypač, kai toks neramus pasaulis. Man labai patiko akcija Malda už taiką, kažkaip toks bendrumas su viso pasaulio katalikais, priminimas, kad visi esam to paties Tėvo vaikai ir visiems rūpi tie patys dalykai. Tik paskutiniu metu "neberandu laiko" pasiryžti valandai maldos, sunku įsipareigoti, dar sutrukdys kas nors, arba tingėsiu atsikelti tuo laiku, kai niekas netrukdo .
Net nžn., ar sąžininga kaltint piktąjį. Gal tokia jau esu pati...
Respektas tau. Man rožinis per sunku. Tik bažnyčioj, kai visi meldžias, ir aš kalbu. Dar pernai išeidavau po kokio 1 slėpinio. Ir dabar nelabai suprantu, kada ten spėt apie juos pamąstyt, kai iškart beria maldas. Aš stebiuosi, kaip žmonės net senyvo amžiaus išbūna atsiklaupę visą pusvalandį. Reikia būt labai susikaupus. Mano mintys didesnę laiko dalį klaidžioja. Gal jei ne po mišių, būtų lengviau. Tokia graži malda, bet neprisijaukinau jos. Nors jau paauglystėj bandžiau.
QUOTE(Airona @ 2017 10 24, 18:14)
Apie velnia nemegau nei skaityt, nei klausyt, apskritai, tvirtinantys, kad jis yra, man buvo nesuprantami, nes juk kam galvoti apie blogi,jei yra geris, kam apie velnia, jei yra Dievas. Kam veltui gaisti laika? O sita istorija - virs visko... Tiesiog kraupstu kraupstu... Net nezinojau, kad yra pasauline setono baznycia?....
Sunku suvokt šalia kokių dalykų gyvename... Atrodytų siaubo filmo scenarijus...
Būna, žmonės kenčia karus, badą, ligas. O čia savo noru į siaubą imi ir įsitrauki...